TÜP BEBİŞ YAPTIRANLAR BAKARSINIZ?

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
Merhaba arkadaşlar. Ben ağustos ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum... bende bi problem yok. Eşimin sperm lerinde sıkıntı var :sus: özel bi klinikte yaptırcam. Aranızda tüp bebek YAPTIRANLAR tecrübelerini ne yaşadıklarını sonucunu paylaşabilir mi :KK17: ben birazcık hatta çok korkuyorum:KK17: ve çok yorulduğumu hissediyorum. Ya tutmazsa ya bi terslik olursa vs. :cry: rabbim ol desin yeterki... inş gönlümüze göre olur herşey

hakkında hayırlısı olsun. Ben ilk denememde hamile kaldım çok şükür. Stresli bir süreç, en önemlisi her şeyi boşverip oluruna bırakmak. Bİrde tüp bebek özel bölüm var sitede, oraya bakarsan sorularına daha çok cevaplar alabilirsin.

hakkında hayırlısı olsun. Ben ilk denememde hamile kaldım çok şükür. Stresli bir süreç, en önemlisi her şeyi boşverip oluruna bırakmak. Bİrde tüp bebek özel bölüm var sitede, oraya bakarsan sorularına daha çok cevaplar alabilirsin.
Amin inş. Ne mutlu sana ilk denemede. İkizler mi yoksa

Benim sorun eşimdeydi. Sayı morfoloji hız hepsi yerlerdeydi. İlk denemede tuttu maşallah. Korkulacak bir şey yok, için rahat olsun tutar illaki en kötü ihtimal diğer denemelerde. Rastgele diyorum.Allah kısmet ederse tutuyor işte. Soruların olursa yardımcı olmak isterim.

Benim sorun eşimdeydi. Sayı morfoloji hız hepsi yerlerdeydi. İlk denemede tuttu maşallah. Korkulacak bir şey yok, için rahat olsun tutar illaki en kötü ihtimal diğer denemelerde. Rastgele diyorum.Allah kısmet ederse tutuyor işte. Soruların olursa yardımcı olmak isterim.
merhaba, nerde yaptırdınız acaba

bizim de sperm sayisiydi problem.. biz de ilk seferde tutturduk cok sukur :) sende problem yoksa sanki tutma sansi artar oyle biliyorum.. stres yapma. cok da arastirma. sana verebilecegim en guzel tavsiye budur. herkesin hikayesi kendine.. nerde yaptiracaksin

Amin bitanem inş. Rabbim seninde gönlüne göre versin inş. Sorun eşinde miydi
eşimdede bendede sorun yok şükür ama nasip değilmiş demek çok fazla kafanı yormayıp didiklememeni öneririm ne kadar çok bilirsen o kadar tedirgin olup kafana takıyorsun.Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Back
X