Tüp Bebişlerim hastanede :( ve onlara kavusmak icin bekliycem..

Daha garanti olsun diye öyle yapıyorlar

Zaten embriyolar kaliteli olmasa saklamayıp transfer yapardı

Sağlıkla kucağınıza alın bu süreçte de kafanızı başka şeyler ile meşgul edin
sagol canim Allah razi olsun.evet baska seylerle ugrasmam lazim hayirlisi bakalim insallah..

Benim bir arkadaşımın sadece 5 yumurtası toplandı, az diye üzülüyordu. Ama önemli olan 1 tanesi sonuçta.

Sizin de fazlaymış bu da sorun demekki...

Allah hayırlı kılsın, inşallah doldursun kucağınızı, hayırlı evlatlar versin tez vakitte, sabredin az kalmış inşallah
cok olmasi sorun degil canim cok yumurta elde etmek icin igne kullandirdi zaten sadece ohss denilen bir sendrom var yani vucutta su birikmesiymis o sendroma yakalanma ihtimalim daha yuksekmis.ve transfer sonrasida olabilirmis.buda riskliymis.bu riski goze almadi doktor.vardir bundada bir hayir..bu arada güzel dualarin icin tesekkur ederim.Allah razi olsun.insallah.

Allah bağışlasın evladınızı. Sancılar niye olmuştu ? Yumurta toplanırken baygın mı olunuyor ?
Amin, sağ olun. Yumurta toplama işlemi anestezi altında yapılıyor, yani baygın oluyorsunuz. Sancılarım da o operasyondan dolayı olmuştu ama herkeste olmuyormuş. Şiddetli bir gaz sancısı gibi, içimde bir şeyler çatlıyormuş gibiydi. Sonuçta içerisi kurcalanıyor, anormal bir durum değildi yani. Bir gece sürdü, diğer güne bir şeyim kalmamıştı.
ayyy ne güzell Allahım minnoş kızına uzun hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.dediginiz gibi Allahim insallah banada nasip eder ve isteyen herkeze insallah...
Yumurta sayınız çok fazla, şansınız da öyle. İçinizi ferah tutun, stres yapmayın. İlkinde olmayabilir, tekrar deneriz diye şartlamıştım ben kendimi. İnşallah çok bekletmeden gelir bücürünüz. :)

Bende tüp bebekle bebek sahibi oldum, ilk denemede tutsun ins.moralinizi yüksek tutun daha dün gibiydi tuttumu tutmadı mı diye gün sayışım rabbim nasip etti Şükürler olsun.

Kaliteli embriyoları donduruyorlar.demek ki sizinkiler gayet iyi durumdalar ki ohhs olmamaniza rağmen risk yaşamamak için bu yola başvurulmuş. İnsallah ilk denemede saglikla bebeğinizi kucağınıza alirsiniz

Allahim yavrunu kucagina almayida nasip etsin insallah.bu arada benim ohss yok tedbir amacli transfer yapmadi.Hayirlisi insallah

Tedbir için öyle yapıyorlar iyi birşey. Ben ohss oldum ve 2 kistim oldu onlar 3 4 ay ağrı yaptı. Bebek tuttu ama baya sıkıntıydi yaptı.

Benim tedavi gördüğüm merkezin uygulaması; eğer bi sorun görünmüyorsa direk transfer yapıyorlar. Bazı merkezlerde sizin gibi bekletiyorlar.

Bi arkadaş yazmış kalitesizse direk transfer diye. Öyle bir durum da söz konusu değil. Her merkez farklı uyguluyor. Hemen transfer olan biri görüp üzülmesin.

Amin, sağ olun. Yumurta toplama işlemi anestezi altında yapılıyor, yani baygın oluyorsunuz. Sancılarım da o operasyondan dolayı olmuştu ama herkeste olmuyormuş. Şiddetli bir gaz sancısı gibi, içimde bir şeyler çatlıyormuş gibiydi. Sonuçta içerisi kurcalanıyor, anormal bir durum değildi yani. Bir gece sürdü, diğer güne bir şeyim kalmamıştı.

Yumurta sayınız çok fazla, şansınız da öyle. İçinizi ferah tutun, stres yapmayın. İlkinde olmayabilir, tekrar deneriz diye şartlamıştım ben kendimi. İnşallah çok bekletmeden gelir bücürünüz. :)
insallahh canım yaaaa parmaklarindan bal damliyor :KK49::KK49:

c
Benimde oyle oldu canim 30 yumurtam toplanmisti. Ve inan boylesi cok daha iyi 1 ay beklemek yani vucut kendini dinlendiriyor ve daha hazir oluyor hamilelige ayrica donmus embriyo transferleri her zaman daha başarılı oluyormus. Sen regl olunca zaten sana yeni ilaclar bantlar fln vericekler vucudunu hazirliycaklar. Ben 1 ay bekledim ve ilk transferimde bebisim tuttu 9 haftalik hamileyim simdi inşallah seninde benim gibi olur ve ilk transferde hamile kalirsin canim
a
Benimde oyle oldu canim 30 yumurtam toplanmisti. Ve inan boylesi cok daha iyi 1 ay beklemek yani vucut kendini dinlendiriyor ve daha hazir oluyor hamilelige ayrica donmus embriyo transferleri her zaman daha başarılı oluyormus. Sen regl olunca zaten sana yeni ilaclar bantlar fln vericekler vucudunu hazirliycaklar. Ben 1 ay bekledim ve ilk transferimde bebisim tuttu 9 haftalik hamileyim simdi inşallah seninde benim gibi olur ve ilk transferde hamile kalirsin canim
canim sana birsey sorucam yumurta toplamadan sonra agrin oldumu ve kac gun surmustu..

merhaba arkadaslar.ben bu ay tup bebek icin ignelere basladim ve yumurtalarim yeterli olgunluga geldi ve carsamba gunu 20 tane yumurtam toplandi.18 i yeterli olgunluktaymis ve 13 ü döllenmis..Ama doktorum suan transfr yapmiycagini once adet gorup gecmesini sonrasinda transfer yapacagini soyledi..ohss denilen bir sendrom varmis cok yumurta toplandigi icin boyle birsey olabilirmis..riske atmak istemiyor galiba..!Arkadaslar aranizda bu sekilde olan varmı merak icerisindeyim..yardim edin lütfennn
Bekle canım hem rahmin dinlenir bnm de 33 yumurta toplandı ve rahim hep su toplamışti 1hafta hastane de yattım bunun yüzünden hatta çok kötüydüm .bnm transferin 3ay ertelendi hatta güzel allahim nasip eder ins hayırlı bi evlat

A
Bekle canım hem rahmin dinlenir bnm de 33 yumurta toplandı ve rahim hep su toplamışti 1hafta hastane de yattım bunun yüzünden hatta çok kötüydüm .bnm transferin 3ay ertelendi hatta güzel allahim nasip eder ins hayırlı bi evlat
Amin insallah canım.bu arada oldumu transferin sonuc ne oldu?

hmm demekki normal canim benimde karnim şiş 7 aylik hamile giibi. :) agrimda var biraz gecer inş..

Benimde aynen oyleydi su an ki 2 buçuk aylik hamile gobegimden daha fazlaydi :KK70: geciyor ama cnm merak etme :)

canim senin transferin oldugunda neler yaptin yattin mi surekli?

Yok cnm sadece transfer günü merkezde yarim saat yattiktan sonra tuvalete kalktim sonra 1 saat kadar daha yatip arabayla 1 saat civari suren kuzenlerin eve geldim o aksam yattim sadece ertesi gunu kahvaltiya gittik kuzenlerle dolaştık vs. Bi sonraki gun 4 saatlik yolla memlekete evime gittim evdede oyle pek yatmadim yani ama hareketlerime daha dikkat ettim sadece beslenmeme de dikkat ettim. Tam transferimin 6.gununde markete gitmistim ve ayagim kaydi merdivenlerinden dustum bile sol bacagimin ustune dogru attim kendimi mosmor oldu bacagim ve o aci ve korkuyla bisi olmamistir inşallah diye dualar ederek eve gittim ve evde test vardi yaptım ilk silik cizgimi o gun dustukten sonra gordum canim :) yani eger tutacagi varsa yatsanda kalksanda dussende tutuyor kuzum ama dikkatli ve tedbirli olmakta her zaman fayda var tabi :)

Bence bekle donmus yumurta transferi daha cok basarili oluyor ve rahminde 1 ay dinlenmi oluyor arkadasim 2 kere denedi tutmadi sonra donmusla ikizleri oldu.

insallah canim benim dogdumu bebegin??
Doğdu canım, kilosu az Doğdu küvezde kaldı çok şükür sağlıkla çıktı, rabbim herkese tattırsın çok farklı bir duygu 3 ayımız bitmek üzere baktığında ömrüme ömür katıyor sanki o yaşadığımız Acılar beklemeler hepsi bir gülüşüyle silinip gidiyor.

A

Amin insallah canım.bu arada oldumu transferin sonuc ne oldu?
Canim ozmn hamile kaldım ama boş gebelik çıktı kürtaj oldum sonra donmuslarla bida denedim ikinci donmus embriyolarla denedim tuttu çok şükür 2ayim kaldı ins yavrumu kuçağıma almaya allahım o gunleride gösterir insallah.size de nasip eder

Back
X