Tüp Bebek Merkezleri tüp bebk öncesi strese karşı ne yapmalıyım????????????

kardelen4082

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
34
0
16
Ağrı
arkadaşlar ben 4. denememe başlıcam öbürlerinde böyle olmamıştım ama bu sefer çok stresliyim önerisi olan varmı çok korkuyorum tedavilerden çok sıkıldım....

arkadaşlar ben 4. denememe başlıcam öbürlerinde böyle olmamıştım ama bu sefer çok stresliyim önerisi olan varmı çok korkuyorum tedavilerden çok sıkıldım....

slm canım bende 5 ay önce tüp bebek ile hamile kaldım 2. denemem ilkde tutunmuş düşük oldu
bunları neden yazıyorum
çünkü o stresin 40 fazlası bendede vardı
kafana takma dicem belki karşına 40 kişi demiştir (bir mütted sona bu söz bile seni gıcık ediyo)
elinde olmadan düşünüyosun
sana tavsiyem içine birşey atma yakın,arkadaşın,annen,ablan ,kardeşin,yada int ortamı ne olursa olsun içini boşalt,anlat rahatla aglıcan zaman agla gülmek istedigin zaman kahkaha at ama hiç birşeyi dert etme,
herkezede söyle beni strese sokmayın de anlat,sıkıntını stres oldugun ortamdan kaç
int bir dizi bul mesela ben en çok yabancı damatı severdim kahkaha atardım bayılırım o diziye beni stresden uzaklaştırırdı mutlu olurdum sende öle yap
uzaklaş 12 gün hiç bir şeyi dert etme,tutunamayan 3 tüp bebeginide sakın düşünme bu farklı onlardan inş bu annesine sımsıkı tutunacak bu sefer başaracaklar küçük melekler inşallah
ve yattıgın yerden hep dua et sadece dua çünkü başka elimizden gelen birşey yok dua et canım
sadece yaşadıklarımı ,atlattıklarımı ,yazmak istedim içimden geldigi gibi inş bebişin seninle olaccak canım

Son düzenleme:
canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim sende biliyosun bazı şeyler insanın elinde olmuyo çevre çok önemli olumlu insanların olması gerekiyo .umarım herşey istediğim gibi gider daha doğrusu rabbim herkesin işini gücünü rast getirsin tüm isteyenlere versin gerçekten çok zor bi durum.birde beni sonrasında yatmak çok strese sokuyr bu sefer doktorum aksini söylemezse yatmayı çok düşünmüyorum

canım benim bende 4 defa yaptırdım tüp bebek ilk 3 de tutmadı ve çok stresliydim ve eşim yanımda değildi kasılıyodum darlanıyodum sıkıntıdan hep ağlıyodum olmadı neticede
4 denemem memlekete yakın bi merkeze gittim evime geldim transfer sonrası eşim yanımda ailem arkadaşlarım komşularım gelen gidenden strese vakit kalmadı hep yattım bende ama ben yatmaktan zevk alıyodum çünkü sonunda bebeğime kavuşmak vardı tuttu bebişim ama 8 haftalıkken kalbi durdu şimdi yine 5 denemem için aynı yere gidecem stres yapmıcam ve umudumu yitirmicem Allahtan herşey olacağına varır zamanını güzel değerlendirmeye bak ben dua kuran yattığım yerden çok okuyodum onların sonucunda oldu Allahtan çok istedim annelik duygusunu tattırdı bu seferde olacak bence öyle ümid ediyorum
Allahım seninde yüzünü güldürür bebişe kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…