tüp bebk yeni başlıyanlar

aynurefe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
15
0
86
Kayseri
ben 1 yılı geçkindir tüp bebk tedavisi ile uğraşıyorum .tedavimin daha en başında e2 yüksek çıkması nedeniyle tedavim 4 kez iptal oldu.şimdi yüksek dozajda lucrin kullanıyorum .imşallah bu ay e2 değerim istenen düzeyde olur ve ilerleyebilirim.benim gibi sorunları olan arkadaşlarla sorumlarımı paylaşmak ve gelişmeleri konuşmak istiyorum cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.haftaya testiim var dualarınızı bekliyorum.:CüvCüv:

ben 1 yılı geçkindir tüp bebk tedavisi ile uğraşıyorum .tedavimin daha en başında e2 yüksek çıkması nedeniyle tedavim 4 kez iptal oldu.şimdi yüksek dozajda lucrin kullanıyorum .imşallah bu ay e2 değerim istenen düzeyde olur ve ilerleyebilirim.benim gibi sorunları olan arkadaşlarla sorumlarımı paylaşmak ve gelişmeleri konuşmak istiyorum cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.haftaya testiim var dualarınızı bekliyorum.:CüvCüv:

nereye yaptırıyorsun canım tedavini şimdiden hayırlı olsun

canım e2 yüksekliği stresle çook alakalı. başıma gelmişti ondan biliyom. lütfen rahat ol
rabbim olacağına vardırır. zaten 85 üzerinde olunca çok yaklaşmıyorlar yapmaya ama çok daha yukarda ise kist olabilir dikkat diyorum. kendine çok dikkat et. spora felan başla rahatlaman lazım. kafanı dağıtman lazım.
tedavin hayırlı olsun. rabbim gönlünüze göre sonuçlandırsın. a.s.

amin çok sağol gerçekden de stres le çok alakalı en son test de 59,49 du bu hafta yeni testim olacak bakalım hayırlısı dua edin benim için siz ne durumdasınız

Merhaba Aynurefe bende tedeviye henüz yeni başladım bu ilk tedavim umarım sizinde e2 değeriniz en kısa zamanda istenen seviyede olur ve tedavinize başlarsınız.Allah hepimize bu yolda yardımcı olur işallah.

tebrik ederim. stresin vücudumuzu ne kadar etkilediğini gözlerinle gördün
demek neymişşş bu işte sıfır stres olması gerekiyormuşş :smiley-cool:
canım sana bu yolda başarılar diliyorum. rabbim stressiz bir tedavi
ardından kolay bir hamilelik ardından sağlıklı ve hayırlı bir
evlat versin. kucağın boş kalmasın :1hug:

Back
X