tüp darlığı diye bir problem var mı?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
hsg den bir doktor gibi anlamam fakat doktorum kanallar açık ama biraz dar gibi görünüyor şeklinde yorum yaptı hsg cd me. böyle problemi olanlar var mı acaba.gerçi şuan darlığı genişliği önemli değil tüp bebek tedavisi görüyorum. opudan dolayı hsg nin acamadıgı daralma varsa opu yapılırkende açıldığını temizlendiğini düşünüyorum.

Var.
Yengemde vardı. Ama detaylarını bilmiyorum.

Var ama tüp bebekte önemi yok. Ayrıca bildiğim kadarıyla opuda yumurtaları tüplerden geçirerek toplamıyorlar, yani darlık yada tıkanıklık varsa opuda açılmaz bu.

ben öyle biliyorum sanki?

Bana dr um maket olarak göstermişti. Yumurtaların bir ucu rahime çok yakın o makette, Ben oradan iğneyle girdiğini düşünüyorum. Çünkü tüpler kıl gibi incecik,hsgde sende görmüşsündür zaten. ve opu yaptıkları iğneleri görmüştüm ben o tüplerden geçmesi çok zor olur.

yumurta_toplama.webp

Bak bu resimde de göstermiş zaten, tüplerden girilmiyor.

:KK57::KK57::KK57:
Eki Görüntüle 1862984

Bak bu resimde de göstermiş zaten, tüplerden girilmiyor.
ay gördüm evet araştırdımda yani vajina kenarından bir iğne ile aletin içine çektiler yani bende diyorum neden antibiyotik veriyo doktor.bizde hormaonda şekilde problem yok. demekki o kıl gibi tüplerden ya yumurtalar yada spermler geçipte buluşamamışlar.

:KK57::KK57::KK57:ay gördüm evet araştırdımda yani vajina kenarından bir iğne ile aletin içine çektiler yani bende diyorum neden antibiyotik veriyo doktor.bizde hormaonda şekilde problem yok. demekki o kıl gibi tüplerden ya yumurtalar yada spermler geçipte buluşamamışlar.

Bizimde sorun yoktu ama olmuyordu da, tüp bebekte tuttu çok şükür. Sende güzel haberler alırsın inşallah

Lütfen konuları uygun bölüme açınız.
İçerik tüp bebek bölümüne uygundur.

Back
X