• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama tüp denemesinden sonra aşılama ??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

selinakarca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
103
2
26
Edirne
başarısız bir tüp bebek denemesinden sonra aşılamaya dönülebilir miyiz? tüp denememizin sebebi sperm hız ve morf idi. şimdi o sorun hallomuş gibi duruyor. normal yolla mı denesek ya da bir diğer denemeye kadarbeklerken aşılama denemeli miyiz? var mı deneyen böyle birşey??

sizde bizdensiniz:)değerleriniz neydi canım şuanda nasıl?bizde aynen tüp denedik olmadı :(aşılama düşünüyoruz

sizde bizdensiniz:)değerleriniz neydi canım şuanda nasıl?bizde aynen tüp denedik olmadı :(aşılama düşünüyoruz

ah iyiymiş bizim gibi düşünen de varmış. ben saçma bir düşünme midir demiştim. çünkü millet aşılamadan sonra tüpe geçiyor. biz keçi boynuzu uyguladık canım başka bir ilaç falan da yok. eşimin değerleri çok değişken ama en son tahlilleri söyleyim sana 7 milyon -9 milyon- 18 milyon ve 30 milyon sırasıyla. yani ciddi bir atış var.
bir de akşam internetten proxeed plus diye bir destek varmış onu öğrendim bugün eşim inceleyip bakacak aklına yatarsa ona da başlıycaz. ürologların da önerdiği bir takviye. forrumda araştır .çok faydasını gören olmuş. biri de neden biz olmayalım. hız %45-50 gibi ileri hareketli olanlar. morfoloji de %4 ten %10 a çıktı bakalım kısmet... sevgiler

bizim mlde 67 milyon toplamda 150 milyon.hareket toplam 54 morfolojide %4e çıktı.tedavimiz devam ediyor.baya faydasını gördük morfoloji 3 ten 4 e çıktı.yıkandıktan sonra 30 milyon, hareket %100 oldu .değerler böyle olunca üroloji doktorumuz normalde olur ama aşılama deneyin dedi.valla artık olsun yaa hayırlısıyla.inşallah çabamızın karşılığını alırız.sizin mofoloji acayip artmış bütün testleri aynı yere yaptırmaya dikkat et.bazı küçük yerler fazla söylüyor.bizim 3 ken başka biyer %8 vermişti sonucu.dikkatli olun.

bizim mlde 67 milyon toplamda 150 milyon.hareket toplam 54 morfolojide %4e çıktı.tedavimiz devam ediyor.baya faydasını gördük morfoloji 3 ten 4 e çıktı.yıkandıktan sonra 30 milyon, hareket %100 oldu .değerler böyle olunca üroloji doktorumuz normalde olur ama aşılama deneyin dedi.valla artık olsun yaa hayırlısıyla.inşallah çabamızın karşılığını alırız.sizin mofoloji acayip artmış bütün testleri aynı yere yaptırmaya dikkat et.bazı küçük yerler fazla söylüyor.bizim 3 ken başka biyer %8 vermişti sonucu.dikkatli olun.

çok sevindim vcanımmm hayırlı haberlerini alırız umarım :)) bekliyorummmm Ç) biz de başlıyoruz proxeed e
sipariş verdik bekliyoruz

Back
X