Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yapıyorlar ben ankara egitim arastirma hastanesinde olucamDevlet hastaneleri yapiyor mu
Evet yapılıyor artık Allah kolaylık versin sizede görüştünüz mu acabaAraştırma hastaneleride yapıyor mu? Allah kolaylıklar versin.Bende yarın görüşmeye gidicem istanbulda özel bi hastaneye..
Surec nasil ilerliyor bahseder misinizEvet yapıyorlar ben ankara egitim arastirma hastanesinde olucam
Ben görüştüm 3 nisanda ameliyat olucamEvet yapılıyor artık Allah kolaylık versin sizede görüştünüz mu acaba
Merhabalar evet ameliyat oldum şuan 13 günlüğümMerhaba ameliyat oldunuzmu aceba
Vallahi şuan sıvı dönemindeyim biraz zor ilerliyor hep sıvı olduğu için inşallah çarşamba günü diyetisyen görüşmem var nasip olursa püre dönemine geçiş yapilicakSurec nasil ilerliyor bahseder misiniz
Sabır en meşakkatli zamanları insan keşke olmasaydım bile diyor o dönemde ama benim 2 sene oldu hergün iyiki diyorum bol eksilerVallahi şuan sıvı dönemindeyim biraz zor ilerliyor hep sıvı olduğu için inşallah çarşamba günü diyetisyen görüşmem var nasip olursa püre dönemine geçiş yapilicak