• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP MİDE AMELİYATI YARDIM !

lareb7897

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
2
0
36
26
Merhaba olan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var 27 yaşındayım ve hayata küstüm bu yüzden olma kararı aldım ama bir sorunum var 4 yaşında kızım var onun bakımı nasıl olur bilemiyorum benden başka kimse ile durmuyor olanlar ne kadar süre kucağına almadınız süreciniz nasıl geçti bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba. Benim bugun ameliyatımın 12. Günü. 2 aylık yeğenim var onu tutmakta hala biraz zorlanıyorum. Sadece acil gerekliyse tutuyorum

29 yaşındayım 27 yaşında oldum ameliyat 2 sene oldu iki kızım var biri 6 diğeri bir buçuk yaşındaydı ameliyat olduğumda tam kucak bebeğiydi kızım hemde 15 kiloydu evim asansörsüz 5. Kattı ve kızım daha yürümeyi bile yeni öğrenmişti ameliyat olduktan sonra 1 ay geçti ve ben kucağımda merdiveni indirip çıkardım mecbur kalmadıkça kucağıma almadım eğilip olduğu yerde sarıldım kucak istediğinde taşımam gerekecek zamanlarda dışarı çıkmadım yardım eden yoksa vs vs 4 yaş çocuk kucak ne kadar isteyebilir ki otururken çıksın kucağınıza yine sarılın kucaklayın ama taşımayın kesi fıtığı olur bu sefer onunla uğraşırsınız bakım konusunda da bana bile bakan yoktu refakstcısız ameliyat oldum eve geldim çocuklarıma da ben baktım kendime de

Merhabalar bende ameliyatı olmayı düşünüyorum 32 yaşındayım insülin direnci ile pcos var bu yüzden kilo veremiyorum ben yemedigim halde kilo veremiyorum küçüklük den beri tek öğün yemek yiyen biriyim ama çocuklar dan sonra baya kilo aldım açıkçası yürürken merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum artık bikini üsttü ameliyatı düşünüyorum 20-30 kilo versem yeter bana bikini üsttü ameliyatı olan arkadaşlar dan bilgi istiyorum lütfen fiyatları nedir nasıl geçti süreç ne bekliyor şimdiden teşekkürler

Back
X