TÜP MİDE

asya 34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
2
0
45
SELAM ARKADAŞLAR
Ben İstanbulda yaşayan 34 yaşında genç bir obezite hastasıyım.Ben tüp mide ameliyatı olacak yada olmuş arkadaşların bana olumlu yada olumsuz yorumlarını yazmalarını istiyorum.Bu ameliyatı düşünen kişilerin yorumlar kısmında paylaşımlarına ihtiyacım var.Ben zaten bu konu hakkında araştırma halindeyim.Şimdiden teşekkürler...

2 nisanda Ankara numunede tup mide ameliyati oldum 40 kilo gitti bile cok sukur bir sorun yasamadim

herşeyi denedim kilo vermek için ama herşeyi.. tabi ki sonuç alamadım. 17.temmuz 2014 de ameliyat oldum. elazığda erhan aygen hocada. tam 120 kiloydum şuan 83.. gerçekten hayat standartlarım arttı ve çok mutluyum.. darısı sana :)

herşeyi denedim kilo vermek için ama herşeyi.. tabi ki sonuç alamadım. 17.temmuz 2014 de ameliyat oldum. elazığda erhan aygen hocada. tam 120 kiloydum şuan 83.. gerçekten hayat standartlarım arttı ve çok mutluyum.. darısı sana :)
doktorunuz kimdi nerede ameliyat oldunuz süreci anlatabilir misiniz

Arkadaşlar bende artık kısıtlı zaman ilerleyen yaş ve iradesizliğime yenik düştüğüm için bu yolu denemk istiyorum ama çok kararsızım.ne öneriyorsunuz? sırf bunun için bıçak altına yatılmalı mı :KK43: riskleri neler..hastanede kaç gün kalınıyo? ilacı var mı? bebek yapmaya bi zararı var mı:KK43:

doktorunuz kimdi nerede ameliyat oldunuz süreci anlatabilir misiniz
Yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım :) elazığda oldum canım dr erhan aygen. İlk başta zorlandım ama inan şuan çok çok çok mutluyum. Yaşam kalitem arttı.. Ne bilmek istersen sorabilirsin canım :)

Arkadaşlar bende artık kısıtlı zaman ilerleyen yaş ve iradesizliğime yenik düştüğüm için bu yolu denemk istiyorum ama çok kararsızım.ne öneriyorsunuz? sırf bunun için bıçak altına yatılmalı mı :KK43: riskleri neler..hastanede kaç gün kalınıyo? ilacı var mı? bebek yapmaya bi zararı var mı:KK43:
Canım emin ol herşey çok daha kolay oluyo. En azından şuan yaşadıklarından çok çok daha iyi olacaksın. Kaç kilosun ? Dediğim gibi yaşam kalitem artttı. Herşeye daha pozitif bakabiliyorum. Bıcak altına yatılır mı demişsiniz eğer benim kadar acı çektiyseniz yatılır. Tek dikkat etmeniz gereken şey dr. Gerçekten iyi bir dr bulmanız önemli.. Cesaretinizi toplayın ve kendinizi bırakın dr lara :)

2 nisanda Ankara numunede tup mide ameliyati oldum 40 kilo gitti bile cok sukur bir sorun yasamadim
slm bende ankaradanım tüp mide ameliyatını oglum için araştırıyorum numunede olmuşsunuz geçmiş olsun direk hangi bölüme baş vurdunuz ben genel cerrah diye biliyorum ama bana bilgi verirseniz çok sevinirim tşk

Size diyebilicegim bunu cerrahpasada yaptirmanizi tawsiye etmem benim teyzem oldu 2 senedir hastanelerdeyiz doktorlar ilgisiz kotu bi durum..

Sanirim icinizde en eski benim.Op olali 4.5 sene oldu.1.60 boy ve 140 kilo ile oldum 7.5 ayda 70 kilo verdim 2.5 ayda da 10 kilo.Yani 10 ayda 80 kilo verdim.su anda 61 kiloyum.Kac kili fazlamiz olmali sorusuna cevapvereyim.Vucut kitke indeksiniz (VKI) 40 ve ustu olmali.Sakin acik olmayin laporoskopik en iyisi.iyilesim sureci cok zor cunku.Acik olanlar hic memnun degil.Bu konuda bilmeniz gereken coook sey var arkadaslar.Mesela kati ve sivi ayni anda yasak,suyu bir seferde tepenize dikmek yasak gazli icecekler yasak.Bu yasaklarin hepsi omur boyu.Yapmazsaniz mideniz 5 yil sonra eski haline gelir.Cunku mide cok esnek ve nankör bir organ.Mideyi disari cikarmislar esnetmisler ve bir futbol sahasinin yarisi kadar olmus.Yani is sizde bitiyor.Ameliyatla is bitmiyor asil sonrasi.Dr um hep basari sizin der.Herkese yardimci olurum tel num ozelden msj atarlarsa yazarim.

Bu arada en onemli seyi unutmusum.Memnun muyum?O kadar memnunum ki bunun tarifi yok.13 Ekim 2010 benim 2.dogum gunum oldu.2.5 sene arastirdim az zaman degil ama degdi.Keske bi 10 yil once duysaydim da olsaydim.Simdi sorsalar olur musun yine olurum yine olurum.Kimseyi ameliyata heveslendirmek icin yazmiyorum bunlari
Ama bizim neler cektigimizi ancak bizim gibi olaar anlar.Herkes zayiflasin mutlu olsun istiyorum.Hayat bu yasamak buymus diyorum.Simdi tup bebek yaptiricaz tutmazsa birkac ay sonra estetik olucam.Bu arada tup mide op okdugunuz icin kurula giriyorsunuz ve hic ucret odemiyorsunuz.Bunu hst den yeni ogrendim.Daha once bilseydim bunca yil beklemezdim.1.5 2 yil estetik yapilmiyor.Vucut kendini toplamaya devam ediyor cunku.Bebek 1.5 yil sonra.Baska merak ettikleriniz varsa elimden geleni yaparim arkadaslar.

Bu arada en onemli seyi unutmusum.Memnun muyum?O kadar memnunum ki bunun tarifi yok.13 Ekim 2010 benim 2.dogum gunum oldu.2.5 sene arastirdim az zaman degil ama degdi.Keske bi 10 yil once duysaydim da olsaydim.Simdi sorsalar olur musun yine olurum yine olurum.Kimseyi ameliyata heveslendirmek icin yazmiyorum bunlari
Ama bizim neler cektigimizi ancak bizim gibi olaar anlar.Herkes zayiflasin mutlu olsun istiyorum.Hayat bu yasamak buymus diyorum.Simdi tup bebek yaptiricaz tutmazsa birkac ay sonra estetik olucam.Bu arada tup mide op okdugunuz icin kurula giriyorsunuz ve hic ucret odemiyorsunuz.Bunu hst den yeni ogrendim.Daha once bilseydim bunca yil beklemezdim.1.5 2 yil estetik yapilmiyor.Vucut kendini toplamaya devam ediyor cunku.Bebek 1.5 yil sonra.Baska merak ettikleriniz varsa elimden geleni yaparim arkadaslar.
Acaba hangı hastane de kurula gırıp amelıyat olunuyor devlet odemıyor dıye bılıyorum ben

merhaba ben de tüp mideliyim size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışabilirim 3 gece hastanede kalıyorsunuz laparoskopi yöntemi ile ameliyat oluyorsunuz benim hiç ağrım sızım olmadı anestezi kaynaklı baş dönmesi vs dışında. kilo vermem de iyi gidiyor ancak kabızlık başa bela. kısıtlı gıda aldığınız için kabızlık gerçek anlamda kronik.

10 şubat 2015 te ameliyat oldum . Bu forumda dahil olmak üzere aylarca araştırma yaptıktan sonra önüne geleni ameliyat eden ülkemde bir güzel hekim bulabildim. Hem diğerlerinden çok daha uygun hemde çok titiz bir ameliyat sonrasında yeni hayatıma başladım. Yakında kendi internet blogumu oluşturup bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yapmak istiyorum. Çünkü kim ne derse desin , güvenilir bir kaynak bulmak oldukça zahmet veriyor... Bilgi almak isteyenler yazabilir. 10-15 kiloyu bilmem ama bilen bilir dostlar , kilo vermeye çalışmaktan bile bıktıysanız hiç korkmadan ameliyat olun , tabi işin ehli bir hekim bulmak en önemlisi

Bende 6 Mayıs 2014 te ameliyat oldum, 1 yılda toplamda 56 kilo verdim, ama geri almaktan çok korkuyorum şimdi de bu korku yaşam kalitemi düşürüyor, bu konu da bu ameliyat-ı olup fikir beyan edecek arkadaşlar var mı :KK43:

10 şubat 2015 te ameliyat oldum . Bu forumda dahil olmak üzere aylarca araştırma yaptıktan sonra önüne geleni ameliyat eden ülkemde bir güzel hekim bulabildim. Hem diğerlerinden çok daha uygun hemde çok titiz bir ameliyat sonrasında yeni hayatıma başladım. Yakında kendi internet blogumu oluşturup bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yapmak istiyorum. Çünkü kim ne derse desin , güvenilir bir kaynak bulmak oldukça zahmet veriyor... Bilgi almak isteyenler yazabilir. 10-15 kiloyu bilmem ama bilen bilir dostlar , kilo vermeye çalışmaktan bile bıktıysanız hiç korkmadan ameliyat olun , tabi işin ehli bir hekim bulmak en önemlisi

Merhaba bende önümüzdeki ay olmayı istiyorum, hem kaliteli hem uygun doktor kim bilmek isterim :) tesekkur ederım.

Ben de Ankara'da Tüp mide ameliyatı için doktor bakıyorum, tavsiyeleriniz olursa çok çok sevinirim

merhabalar, Ankara'da Barış Gürsoy'u duydum. Acıbademdeymiş şimdi muayenehane açmış. bir arkadaşımı ameliyat etti çok memnunlardı. ben de araştırıyorum uzun zamandır.Barış beye gideceğim haftaya deneyimlerimi paylaşırım

X