Tup sonrasi

sakın !! bu çayların aynı zamanda ödem attırıcı özellikleri var. çiğ maydonoz ve hiç br bitki çayını tüketmeyin..sinirlenince meditasyon müziği açın netten o sakinleştirmeye yardımcı olur

Bıtkı cayı? dusuge mı sebeb olur ? Yanlıs mı anladım

Benimde tüp bebek oldu, çok stresli olduğu doğru ana Sürecin işleyişini bilmediğimiz için geriliyoruz panik Atak hastası oldum bu süreçte boşuna yıpratmışım kendimi şuan kuzum kucağımda uyusun diye dört gözle bekliyorum.Allaha binlerce şükür rabbim isteyen herkese versin , ilk koydular iki saat hastanede yatırdılar tuvaletiniz için kalkabilirsiniz dediler önce korktum kalkmaya ama hareketle yürümekle hiçbir şey olmuyormuş, stres yapma rahat ol çalışıyorsan daha kolay atlatırsın bu Süreci..

Anne sinirli, baba ondan da sinirli...
Çocuğun büyüyeceği ortam nasıl olacak bu gidişle, olumsuz düşünmeyle hayat geçmez ki, negatif enerjiyi uzak tutun kendinizden.
Nasibi varsa bu dünyada mutlaka doğacak. Bir tutsun, bir şey olmaz allahın izniyle..

Bıtkı cayı? dusuge mı sebeb olur ? Yanlıs mı anladım
Ihlamur ada çayı gibi btki çayları yasak hamilelere

Screenshot_2016-04-11-01-40-32.webp
Screenshot_2016-04-11-01-40-13.webp
Screenshot_2016-04-11-01-40-32.webp

Bol bol dua et ve sinir yasak.normal hayatına dönme yatmaya calis sonra keşke yatsam tutardı belki dememek için.çok sakin ol sessizlik en iyi ilaç böyle durumlarda.çok çok stresli bir bekleyiş ama inan dünyanın sonu değil tutmazsa bunu dusun.allah nasip etmişse ne engel olacakki.inşallah müjdeli haberi burdanda verirsin mutlaka ver sakin unutma.Bol bol yat iyi beslen kafanı meşgul et.
Iki aşılama iki tup hepsi negatif tam üçüncü tipe baslayacakken doğal yolla gelen bebeğim ve kalbi durup kürtaj oldum.iki ay içinde yine hamistim düşük tehlikesi yattım üç ay kadar çoook zoor bir hamikelijti.gebelik zehirlenmesi 7 aylıkken doğum yaptım kizim minicikti ama şimdi buyudu bir yaşında maşallah sağlıklı.
Yani basima gelmeyen kalmadı korktuğum herşeyi yaşadım sende güçlü ol sağlam dur.6 yıl sonra kuzima kavuştum inşallah hamilesin ...

Anne sinirli, baba ondan da sinirli...
Çocuğun büyüyeceği ortam nasıl olacak bu gidişle, olumsuz düşünmeyle hayat geçmez ki, negatif enerjiyi uzak tutun kendinizden.
Nasibi varsa bu dünyada mutlaka doğacak. Bir tutsun, bir şey olmaz allahın izniyle..
Aynen oyle ana sinirli baba sinirli. Basindan beri dua ediyorum uyumlu uysal sakin cocugum olsun diye.☺☺☺allah kabul eder umarim.

rica edeirm cnm genelde bilinmez ama denk geldikçe söylüyorum ben. kuzenimden biliyorum o hamileyken araştırmıştı

Bende dgadan zarar gelmez kafadındaydım :) asılama yaptrdım bu ay ıkı gunde bır yesıl cay ıcerm bır fncan rutınım gıbı bırseydı asılamadan snra da ıctım ınsallah bı zararı olmaz bende arastrdm ama genelde ne yemem ne ıcmem lazım dıye arastrdgm ıcın bunları atlamısım artık brde ne yememem ne ıcmemem lazım dıye bakınaym tekrar tesekkur ederım :)

Bende dgadan zarar gelmez kafadındaydım :) asılama yaptrdım bu ay ıkı gunde bır yesıl cay ıcerm bır fncan rutınım gıbı bırseydı asılamadan snra da ıctım ınsallah bı zararı olmaz bende arastrdm ama genelde ne yemem ne ıcmem lazım dıye arastrdgm ıcın bunları atlamısım artık brde ne yememem ne ıcmemem lazım dıye bakınaym tekrar tesekkur ederım :)
çiğ soğan maydanoz roka marul gibi yeşillikler sarımsak bildiğim kadarıyla. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

stresini çok iyi anlıyorum bi önerim yok malesef :KK43: inşallah tutarda bu günlerin aklına bile gelmez. bende çok istiyorum Rabbim tez zamanda hayırlısıyla herkese nasip eder inşallah

Dünyanın sonu değil ya olmazsa olmaz. Sen önemlisin burada. O kadar kafana takma.. Kimbilir ne kadar aile baskısı var ki bu kadar kaygı duyuyorsun

kelimesi kelimesine aynı şeyi yaşadım.progestron kullanıyorsunuz sanırım vucut çok tepki veriyor aşırı sinir yapıyor.zamanla azalacak ama yok olmayacak.13. haftalık olana kadar kullandım ve zorlandım.

Arkadaslar 32 yaşındayim. Daha once asilama denedim ama tutmadi. Dr tup bebek yapalim dedi. Dun transferim oldu. Bugun ikinci gunum. Sinirlendim ust kat komsuma bagirdim evin icinden. Cunku aralıksız gurultu yapiyolar ve tahammül edemiyorum. Bilmiyorum duydu mu duymadı mi? Simdi kendimi neden uzdum diye geriliyorum. Dinlenmem gereken bu surecte stres yaptim. Aslinda bu hem sebep hem sonuc. Cok gerginim yatiyorum arada evde tur atiyorum ama tutmamasi ihtimali delirtiyor beni. Kan gorecem diye aklim cikiyo tuvalete gitmek istemiyorum. Sonra diyorum ki ya kimyasal olursa ya dis gebelik olursa ya kurtaj olmak zorunda kalirsam ya kalp atisi durursa. Zaten kaygili bir insandim. Simdi çıldıriyorum. Esim deseniz zaten ben baska biseye sinirlensem o benden daha cok bagiriyor. Adam alttan aliyim demez ben sinirlenince daha da sinirlenir. Kaygilaniyorum. Rahatlatamiyorum kendimi. Surekli dua ediyorum. Ama bu kadar daha fazla Rahatlatamiyorum. Yardimci olun lutfen
Ben de tup sikintilarini yasamis ve tekrar tedaviye baslamis bir insanim.. bu isin sadece kader oldugunu ogrendim.. sen ister stres yap ister kendini yerden yere at..kaderinde varsa hic birsey olmuyor cocuga... bak pislik icinde stres sıkıntidaki suriyeliler cadirda hamile kaliyor doguruyor.. allah korusun ama bir tecavuzden bile hemen hamile kalinabiliyor. O kadar yuksek strese mucadeleye ragmen:KK43: .. ve benim rahimleri sorunlu arkadaslarim hamile kaldi tup te .kocasindan dayak yiyen gunde 1 paket sigara icen komsum fistik gibi dogurdu saglikla..!! ben hersey yolunda olmasina sorunsuz olmasina ragmen negatif sonuc aldim...
Anliyor musun....
.. bu is kader isi... normal hayatina devam et... ve allah sagliksiz evlatla imtihan etmesin.. ben de bunalimdayim ama kendimi telkin etmeye calisiyorum boyle

Ben de tup sikintilarini yasamis ve tekrar tedaviye baslamis bir insanim.. bu isin sadece kader oldugunu ogrendim.. sen ister stres yap ister kendini yerden yere at..kaderinde varsa hic birsey olmuyor cocuga... bak pislik icinde stres sıkıntidaki suriyeliler cadirda hamile kaliyor doguruyor.. allah korusun ama bir tecavuzden bile hemen hamile kalinabiliyor. O kadar yuksek strese mucadeleye ragmen:KK43: .. ve benim rahimleri sorunlu arkadaslarim hamile kaldi tup te .kocasindan dayak yiyen gunde 1 paket sigara icen komsum fistik gibi dogurdu saglikla..!! ben hersey yolunda olmasina sorunsuz olmasina ragmen negatif sonuc aldim...
Anliyor musun....
.. bu is kader isi... normal hayatina devam et... ve allah sagliksiz evlatla imtihan etmesin.. ben de bunalimdayim ama kendimi telkin etmeye calisiyorum boyle
Allah hepinizden razi olsun isteyen herkese nasip etsin. Bugunlerde daha iyiyim. Yani kaygi var ama surekli dua ediyorum kaygilarim azalsin diye. Nasipte yoksa olmaz biliyorum

Allah hepinizden razi olsun isteyen herkese nasip etsin. Bugunlerde daha iyiyim. Yani kaygi var ama surekli dua ediyorum kaygilarim azalsin diye. Nasipte yoksa olmaz biliyorum
Biliyor musun.. cocugumuz oldugunda da bu sefer: neden yemek yemiyor neden agliyor ..hangi okula gondersem.. iyi bir egitim..dersleri yazililari....gibi kaygilarla ugrasacagiz... kaygilar hic bitmiyor.. allah saglikli duzgun ahlakli versin insallah.. vermeyecekse de icimizdeki cocuk istegini alsin... ne diyelim..

Arkadaslar 32 yaşındayim. Daha once asilama denedim ama tutmadi. Dr tup bebek yapalim dedi. Dun transferim oldu. Bugun ikinci gunum. Sinirlendim ust kat komsuma bagirdim evin icinden. Cunku aralıksız gurultu yapiyolar ve tahammül edemiyorum. Bilmiyorum duydu mu duymadı mi? Simdi kendimi neden uzdum diye geriliyorum. Dinlenmem gereken bu surecte stres yaptim. Aslinda bu hem sebep hem sonuc. Cok gerginim yatiyorum arada evde tur atiyorum ama tutmamasi ihtimali delirtiyor beni. Kan gorecem diye aklim cikiyo tuvalete gitmek istemiyorum. Sonra diyorum ki ya kimyasal olursa ya dis gebelik olursa ya kurtaj olmak zorunda kalirsam ya kalp atisi durursa. Zaten kaygili bir insandim. Simdi çıldıriyorum. Esim deseniz zaten ben baska biseye sinirlensem o benden daha cok bagiriyor. Adam alttan aliyim demez ben sinirlenince daha da sinirlenir. Kaygilaniyorum. Rahatlatamiyorum kendimi. Surekli dua ediyorum. Ama bu kadar daha fazla Rahatlatamiyorum. Yardimci olun lutfen
benim negatif bir adet tüp denemem oldu. sinir harbini yaşıyorsun hormonlar yüzüden. 50 farklı iğneden sonra insanda psiko kalmıyoır. kan gelecek diye endişe etme bu durumda gelmez. çünkü progestron hormonu alıyorsun. embiriyonun düşmesini engeller.
stres yapma bağırma 10 a kadar yetmezse 100 kadar say. nefes al ver. başka birşeyler düşün. sağlıklı beslen. kabız olmamaya çalış. bol su iç.
kaygılanmana gerek yok. eger embiro sağlıklı ise, sen ve eşinde sağlıklı kromozom genetik yapıda iseniz. bu iş doğuma kadar gider :)

Back
X