Gebeliğe Hazırlık Tüp tıkanıklıgı c life ile hamile kalan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece sağ tarafta hassasiyet olunca internete bakayım dedim görünce korktum ilişkiye girmeden tüpler tıkanmaz mı
Doğuştanda olabilirmiş ama bence daha şimdiden takma 6 ay la 1 yıl arası bebek olmaması normal kabul ediliyor benim biri tıkalı doktorum olur dedi daha yeni başladım tedaviye geçen ay olmadı 6 aylık bi tedavi süresi verdi aşılama yaptıracam gelecek ay eğer olmazsa antibiyotik tedavisi veriyorlar zaten bebek istiyorsun demi sen vajinismus dan dolayı ilişki nasıl oluyor içine gelme durumu oluyor mu eşinin eğer olmuyor sa ve bebek istiyorsan ona çözüm bul canım boşuna stres yapma çünki streste etkiliyor hamile kalmayı

Sadece sağ tarafta hassasiyet olunca internete bakayım dedim görünce korktum ilişkiye girmeden tüpler tıkanmaz mı
Canim sen önce vajinismusu coz caresine sonra bakarsın bak bizim kk özel yazisma grubumuzdasin ve hic aktif gormuyorum seni yaz yardimci olalim vajinismusu yen sonra tum muayenelerini rahatlikla olabilirsin insaAllah

Doğuştan oluyorsa değildir deha yeni olmaya başladı belki de bağırsaklarımda sorun var bilmiyorum ki şişlik gibi böyle gaz sancısı gibi değişik bişey yok zaten denemedim ben de hani öyle internete bakayım dedim ondan benim de iltihap olabilir çok üşütürüm çünkü en ufak şeyde

Nasıl kullandınız kaç gün ne zaman başlanıyor adet dönemi mi?

Nasıl kullandınız kaç gün ne zaman başlanıyor adet dönemi mi?
Adetin 2. Günü başladım yumurtlama görene kadar sabah akşam ac karnına yemek lazım. Benim pko var yumurtlama yakalayamadigim için 15 gün yiyip bıraktım 2. Ayımda çok şükür hamile kaldım

Benimde tüpüm tıkalıydı ameliyatla bile açılmaz dediler fakat echomar da cevat beye gittim umutsuz bir şekilde ve tüpümü açtı inanamadım gidebilecek imkanınız varsa gidin derim ekstra ücret bile almıyor ayrıca
Macunla açılmaz tüp sadece yumurtaların kalitesini etkiler ama tüp tıkalıyken yumurta kaliteli olsa da olmuyor maalesef

Hamile kaldnzmı peki

Hamile kaldnzmı peki
Daha yeni açtırdım daha önce açıkken hamile kalmıştım düşük yaparken parça tıkamıştı tüpümü tıkandıktan sonra da olmadı bakalım hayırlısı bundan sonra olur diye düşünüyorum
Sizin hep tıkalımıydı sonradan mi tıkandı

Adetin 2. Günü başladım yumurtlama görene kadar sabah akşam ac karnına yemek lazım. Benim pko var yumurtlama yakalayamadigim için 15 gün yiyip bıraktım 2. Ayımda çok şükür hamile kaldım
İnşallah bana ve isteyen herkese nasip olsun. Bugün sipariş verdim şifa olur inşallah bende de çikolata kisti var

Inşallah Allahtan umut kesilmez. Yerken bol bol su içip yürüyüş yaparsan çok iyi olur. Birde ben her kaşıkta rabbim ol de olsun şifa ver diye dua ettim
Çok sağ olun su içme kısmı aklıma gelmiyor ama önüme koyacağım artık

Çok sağ olun su içme kısmı aklıma gelmiyor ama önüme koyacağım artık
Macunun vücutta kolay dağılması için normalden daha fazla su içmek lazım su hatırlatan uygulamalar var onları kullanabilirsin ben yürüyüş yapamadım kış günü zorlandım ama suyu ihmal etmedim

Macunun vücutta kolay dağılması için normalden daha fazla su içmek lazım su hatırlatan uygulamalar var onları kullanabilirsin ben yürüyüş yapamadım kış günü zorlandım ama suyu ihmal etmedim
Kesinlikle yapacağım çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…