Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar
sol tüpüm tıkalı ilk aşılamam negatif 2.aşılama için bekliyorum
acaba vakitmi kaybediyorum tüp bebegemi gecsem
şansın çok yüksek canımcım açılmış tüplerin her an hamile kalabilirsin, yumurtlama günlerini takip et..ve kocişini boş bırakma bu günlerde...inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine..
işallah 3 ay oldu film çektireli bu arada memleket ziyaretleri felan bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı acaba ALLAh hepimizin yardıcısı olsun
nasıl sariyecim sorunu anlayamadım..ben her sene gidiyorum eşimin ailesi orda el mahkum yani anlıycağan....bunu soruyorsan eger..inşallah olur bebişin bu ay sitreste yapma ayrıca kafana çok takıncada olmuyor kimi duyuyosam ben bıraktım artık istemiyorum dedim çocuk mocuk dedikleri ayda hamile kalmışlar...
işallah arkadaşım bu ay süt buharını deniyeceyim hamile halan arkadaşlar var demekki zamanı gelmemiş bizim bebişlerin çok nazlılarçoook
canim nasil hamile kaldin bnimde iltihap var lutfn yardim et5gün önce rahim flmi çekildim ve bana sag tüpün tıkalı olduğunu sol yumurtanında rahme yapışık oldugunu söyledi doktorum intahaptan dolayıymış ama tedavisinin olmadığını söyledi bir film daha varmış kesinleştirmek için onu istedi loporoskimi ne sanırım ama sonuç tüp bebekmiş allahtan ümitte kesizlmez dedi.sizin önereceginiz birşey varmı arkadaşlar bitkisel.bu şekildeyken hamile kalan arkadaşlar varmı...:sinifsinif: