tüp yaptıranlar normal doğum yapamaz mı yani???? yardım.....

illa her tüp bebek yaptıran sezeryan mı olacak:5:

Benim eltim tüp bebek yaptırdı ve bebeğini kucağına alalı 50 gün oldu. Ankara üni. de doktorlar normal yapmaya müsaitsiniz ama bu tüp bebek olduğu ve riske atmamak için sezaryan istemek sizin hakkınız demiş ve sezeryan yaptırdı.
Benim de tüp bebek. 2 ayrı doktorla konuştum. Biri direk sezeryan dedi. Kimse sizi ve bebeği riske atmak istemez dedi.
Tüp bebek doktorumda eğer isterseniz son ana kadar bekleriz. Ama herhangi bir risk görürsem sezeyan yaparız dedi. Senede 5-6 kişi istiyor dedi. Doktorumun eşi de kadın doğum doktoru ve 2 çocuğu var. O da sezeryan olmuş. Ayrıca, merkezdeki 7-8 hemşirede sezeryan olmuş. Benim gönlüm normal doğumdan yana ama son kararı doktoruma bırakacağım.

sağol cnm aydınlattın beni. benim doktorum da diyorki tüp bebek meselesini unut bu bebek normal gibi düşün ve öyle davran. bilmiyorum sonuçta hersey yolunda gittikten sonra neden normal olmasın ki. ben normal çok istiyorum yaa zaten normal gebeliklerde de herhangi bir risk de hemen sezeryana alıyorlar zaten.ne bileyim yaa :(

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza .. 3 buçuk senelik evliyim eşimden kaynaklı bebeğimiz olmuyor doktorlar tüp bebek diyor bilgisi olanlar benimle paylaşabilir mi

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza .. 3 buçuk senelik evliyim eşimden kaynaklı bebeğimiz olmuyor doktorlar tüp bebek diyor bilgisi olanlar benimle paylaşabilir mi

meraba beimde eşimde kaynaklı problemim var[ sperm azlıgı ve hareketsizligi ).iki yıllık evliyim hangi doktora gittiysek sizin normal yollardan cocugunuz olmaz dedi.cok yer arastırdım anatoliada karar kıldım. su an orada tedavi görüyorıum. bu benim anatoliada ikinci denemem. ilkinde bebegim 3 aylıkkken düşmüştü. Allah yardımcın olsun umudunu hiç kaybetme. 15 gün sonunda tedavinin sonuna geliyorsun cok ilgililier düşünürsen eger

meraba beimde eşimde kaynaklı problemim var[ sperm azlıgı ve hareketsizligi ).iki yıllık evliyim hangi doktora gittiysek sizin normal yollardan cocugunuz olmaz dedi.cok yer arastırdım anatoliada karar kıldım. su an orada tedavi görüyorıum. bu benim anatoliada ikinci denemem. ilkinde bebegim 3 aylıkkken düşmüştü. Allah yardımcın olsun umudunu hiç kaybetme. 15 gün sonunda tedavinin sonuna geliyorsun cok ilgililier düşünürsen eger

umudum var canm inş Allah hepimizn yard olsun maddi yönden şehir dışına çıkma olanağm yok maalesef Eskişehir tıp fak yaptrmayı düşünüyorz kısmetse ama düşüncen için teşekkür ederim

Kizlar ,normal doğummu, Sezeryanmı diye düşünüp kendinizi yormayın. Dua edin hangisi hayırlıysa sizin için O olur.moralinizi yüksek tutun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 🙏

Womanly

Back
X