Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çift embriyo transferi yaptık, 9. Gün kan testinde 7,63 çıktı sonuç, gebelik varmı yokmu anlamadım. Benim gibi olupta değerleri yükselen varmı?
1 tane 3. Gün 1 tanede 5. Gün verildi5.gün embriyosumuydu gebelik oluşmuş fakat değerin baya düşük çıkmış Allah gönlüne göre versin inşallah![]()
1 tane 3. Gün 1 tanede 5. Gün verildi
Transferi hangi güne göre yaptı 3. Güne mi 5. Güne mi ilk defa böyle transfer duyuyorum1 tane 3. Gün 1 tanede 5. Gün verildi
5. Güne göre yaptıTransferi hangi güne göre yaptı 3. Güne mi 5. Güne mi ilk defa böyle transfer duyuyorum
Merhabalar sizi üzmek istemem ama 9. Güne göre değer çok düşük isterseniz 2 gün sonra tekrarlayın artmış olur inşallah. Hersey gönlünüzce olsun5. Güne göre yaptı
bence çok iyi hayırlı olsun9. Gün 7.5
11. Gün 21.5
13. Gün 75
17. Gün 161
Sonuçların bu sekilde
13. Günden 17.gune kdr olan artış orani az olmus9. Gün 7.5
11. Gün 21.5
13. Gün 75
17. Gün 161
Sonuçların bu sekilde
Cok iyi bana da umut oldunuz9. Gün 7.5
11. Gün 21.5
13. Gün 75
17. Gün 161
Sonuçların bu sekilde
Kasıkta batma oluyor sadeceCok iyi bana da umut oldunuzbenim de 5.gun dondurulmus 2 embriyo transferim oldu T+6.gunumdeyim belirtim yok sizde varmiydi?
Evet az olmuş, o yüzden yarına birdaha test vermemi istedi doktorum13. Günden 17.gune kdr olan artış orani az olmus
Ayy benimle aynı bende bugün yaptırdım 7,89 korkuyorum farklı bir şey olur diyeÇift embriyo transferi yaptık, 9. Gün kan testinde 7,63 çıktı sonuç, gebelik varmı yokmu anlamadım. Benim gibi olupta değerleri yükselen varmı?
Benimde 10. Günümdü değerim 2 den az çıktı doktor 12. Gün tekrar yapın dedi umudum yok ama siz nerede yaptınızBenimde 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün beta değerim 2.56 bu saatten sonra yükselme olan oldu mu ? 2 gündür kahverengi lekelenmem var ve kaşık ağrım var çok fazla
sonuç ne oldu9. Gün 7.5
11. Gün 21.5
13. Gün 75
17. Gün 161
Sonuçların bu sekilde
Sonuç dış gebelik, iki doz iğne vuruldum, daha sonlanmadısonuç ne oldu
Çok üzüldüm ben de beklemedeyim halen keseyi görmedik . En kısa zamanda hepimize annelik nasip olsun inşallahSonuç dış gebelik, iki doz iğne vuruldum, daha sonlanmadı