Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

kıslar slm nasılsınız bakalım hepınızı cok ozledım yavvvv ben pazartesı dr gıttım hersey ıyı persembe tekrar gıdecem bakalım hayırlısı buarada ıgnelere devam

kıslar slm nasılsınız bakalım hepınızı cok ozledım yavvvv ben pazartesı dr gıttım hersey ıyı persembe tekrar gıdecem bakalım hayırlısı buarada ıgnelere devam

cnm hayırlısı olsun inşllh.herşey kolay olur ve güzel sonuçlanır inşllh.güzel haberlerinizi bekliyorum KİB.a.s.

cnm hayırlısı olsun inşllh.herşey kolay olur ve güzel sonuçlanır inşllh.güzel haberlerinizi bekliyorum KİB.a.s.

Canım aslında doktora bu hafta gitmem gerekiyor ama daha gidemedim henüz.Heralde iyileşti bana öyle geliyor ;)
Seninde herşey iyiymiş sevindim canım.Perşembe de inş. güzel gelişmelerle gelirsin.Kçib :1hug:

kıslar cok saolun ya ıyıkı varsınız allahım hıcbırımızın emeklerını bosa cıkarmasın inş prsembeye az kaldı ay cok heyacanlandım ben

sorun aslında eşimde görünüyodu ama tedavi iğneler derken eylüldeki tedaviyi yarıda kestik çünkü yumurta sayım çok azdı

iğnelerden herhalde adetimde 2 ay gecikti ve bayramda adet gördüm şimdi tekrar iğnelere başladım ve yine yumurta sayısını doktor az diyo ama tedaviyi kesip kesmeyeceği perşem günü yani yarın belli olacak ne olur banada dua edin allah herkesin emeklerinin karşılığını veriri işallah ben bunalmaya başladım bu işten ama bebeğide çok istiyoruz allahım işallah buradan güzel haberler vermeyi herkese nasip ader

iğnelerden herhalde adetimde 2 ay gecikti ve bayramda adet gördüm şimdi tekrar iğnelere başladım ve yine yumurta sayısını doktor az diyo ama tedaviyi kesip kesmeyeceği perşem günü yani yarın belli olacak ne olur banada dua edin allah herkesin emeklerinin karşılığını veriri işallah ben bunalmaya başladım bu işten ama bebeğide çok istiyoruz allahım işallah buradan güzel haberler vermeyi herkese nasip ader

canım allah yardımcımız olsun ..tez vakitte kucaklarımız bebişlerle dolsun inşallah...inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım.............:1hug:

selam canım, inşallah tedavinde herşey yolunda gider bebişinize kavuşursunuz... Allah yardımcın olsun..sende stres yapma fazla ve bol bol dua et sürekli engeller çıktıysa başta bunlardada bir hayır vardır de üzülme tamamı... bebişine kavuşunca tüm bu çektiklerine değecek sabırlı ol yeterki... a.s

allah yardımcın olsun canım ,bak sana bi tavsiye keçiboynuzu pekmezini sen de iç,badem ,fındık,antep fıstığı,mutlaka hergün meyve ve et (balık,tavuk da olabilir.)ye.benim de yumurta sayım çok ama biraz kaliteleri düşük oluyodu.Şu an 2. denememin sonucunu bekliyorum.Yumurtalarım iyi gelişti.Bi de moral da etkiliyor.İnşallah iyi olur herşey....

evt moral arkadslar malesef sorun orda işte bazen o öoralı bozmya okdar cok heveslı varkı sız ne yaprsanız yapın nyse bnde 4. denemm olcak 3ude negatıf ama hayırlısı olsun herseyın demı onemlı olan o nyse herkse slm kib arkdaslr

evt moral arkadslar malesef sorun orda işte bazen morali bozmya okdar cok heveslı varkı sız ne yaprsanız yapın nyse bnde 4. denemm olcak 3ude negatıf ama hayırlısı olsun herseyın demı onemlı olan o nyse herkse slm kib arkdaslr

evt moral arkadslar malesef sorun orda işte bazen o morali bozmaya okadar cok heveslı varkı sız ne yaprsanız yapın nyse bnde 4. denemm olcak 3ude negatıf ama hayırlısı olsun herseyın demı onemlı olan o nyse herkse slm kib arkdaslr

ARKADAŞLAR ben temmmuz ayında puregon kuullanıp aşılama yaptırmıştım 13. temmuzdonuç negatif oldu.30 hazirnada ben adet olmuştum ve şu an hala adet olamadım benim gibi olan varmı doktroumda farlutal al iç dedibenim gibi puregon iğnesi kullanıp adet göremeyen varmı bu normalmi acaba 10 gün kullandım iğneleri. yoksa acaba benim fsh 45 adet olamıyordum o yüzdenmi olamıyorum normalde olmam gerekmezmi adet çok üzülüyom çıldırıcam gerçekten

Canim tabilki olman gerekir madem negatif ... Mutlaka doktora söyle önemli bence .....inşş yeniden dener ve hamile kalirsin çok geçmiş olsssss

Back
X