Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar slm nasılsınız bakalım hepınızı cok ozledım yavvvv ben pazartesı dr gıttım hersey ıyı persembe tekrar gıdecem bakalım hayırlısı buarada ıgnelere devam
kıslar sız nasılsınız darkınlıfe yaran ıglestımı inş ıyıdır
cnm hayırlısı olsun inşllh.herşey kolay olur ve güzel sonuçlanır inşllh.güzel haberlerinizi bekliyorum KİB.a.s.
Canım aslında doktora bu hafta gitmem gerekiyor ama daha gidemedim henüz.Heralde iyileşti bana öyle geliyor
Seninde herşey iyiymiş sevindim canım.Perşembe de inş. güzel gelişmelerle gelirsin.Kçib :1hug:
iğnelerden herhalde adetimde 2 ay gecikti ve bayramda adet gördüm şimdi tekrar iğnelere başladım ve yine yumurta sayısını doktor az diyo ama tedaviyi kesip kesmeyeceği perşem günü yani yarın belli olacak ne olur banada dua edin allah herkesin emeklerinin karşılığını veriri işallah ben bunalmaya başladım bu işten ama bebeğide çok istiyoruz allahım işallah buradan güzel haberler vermeyi herkese nasip ader
selam canım, inşallah tedavinde herşey yolunda gider bebişinize kavuşursunuz... Allah yardımcın olsun..sende stres yapma fazla ve bol bol dua et sürekli engeller çıktıysa başta bunlardada bir hayır vardır de üzülme tamamı... bebişine kavuşunca tüm bu çektiklerine değecek sabırlı ol yeterki... a.siğnelerden herhalde adetimde 2 ay gecikti ve bayramda adet gördüm şimdi tekrar iğnelere başladım ve yine yumurta sayısını doktor az diyo ama tedaviyi kesip kesmeyeceği perşem günü yani yarın belli olacak ne olur banada dua edin allah herkesin emeklerinin karşılığını veriri işallah ben bunalmaya başladım bu işten ama bebeğide çok istiyoruz allahım işallah buradan güzel haberler vermeyi herkese nasip ader
iğnelerden herhalde adetimde 2 ay gecikti ve bayramda adet gördüm şimdi tekrar iğnelere başladım ve yine yumurta sayısını doktor az diyo ama tedaviyi kesip kesmeyeceği perşem günü yani yarın belli olacak ne olur banada dua edin allah herkesin emeklerinin karşılığını veriri işallah ben bunalmaya başladım bu işten ama bebeğide çok istiyoruz allahım işallah buradan güzel haberler vermeyi herkese nasip ader