tüpbebek tedavime birtürlü başlayamadım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi kdr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
5.305
23
158
Samsun
arkdaşlar üzgünüm,beni neler bekliyor bilmiyorum,bugün adetin 3.günü kist göründü onu patlattılr..bunu yaşaynalar sonra neer oldu:((((

Ben haziran 2010 da linaya başladım. Doktorumuz sema yıldırım. öncelikle şunu belirtilcem 2008 yılında evlendim. Ilk olarak sema hn başladım. Tüm tetkiklere.... Ilk görüşmede sadece hormon testi yaptı.... Muayene etti.... Hemen klomenler progeshanlar tam 6-7 ay oyaladı. Sonra rahim filmi çekti..... Ve sağ tüpümün kapalı olduğunu sadece aşılama olacağımı söyledi ve çok umutlu olduğunu ... Ben rahim filminden sonra antibiyotikli fitil kullandım.... çünkü maalesef o ortamda mikrop aldım. Sonra aşılama yaptı hemde 2 kez üst üste .... 1 gün ara ile.... Asıl konuya şimdi giriyorummmm... Aşılama tutmadı.. Moralim bozuldu ve 2 ay boyunca ara vermek istedim... Sonra sema hn benimle bu aşılamadan sonra bir daha hiç ilgilenmedi.... Aramadı. Halbuki 1 ay ara verip devam ederiz demişti. Sonra ben aradım ve tutmadıysa tüp bebek yapalım dedi. Sonra gülhane hastanesine gitmeye karar verdim. Prof..... Gittim ve rahim filmime bakar bakmazzzz :rahim tüberküloz olduğumu ve asla bu durumda aşılama yumurtlama tedavisi olamayacağımı ve bunu jinekolojik muayenede almış olabileceğimi söyledi çünkü ailemde bu rajatu kadarsızlık yok genetik olmadığında başka türlü bulaşma imkanı yok dedi.... Ve ben 1 aydır göğüs hastalıkları servisne gittim tüm vucuduma sarmış olabilir korkusu ile ama çok şükür tetkikler temiz fakat rahimde hala var ve ben bu durumdayken hala sema hn gitseydimmmm belkide vücudumu saracaktı şimdi vücudum temiz ama tüplerimin ne olcaığını bilmiyorum... Sadece tüpler iyileşirse tüp bebek dışında şansım yok kendisini sağlık bakanlığınada şikayet edeceğiz. Kimseyin sağlığı bu kadar ucuz değil.. Maddi manevi çok kötü duruma düştükkkk. Ben madur oldum sizlerde bu durunlara düşmeyin çok dikkt edin.....

2009 dan beri evliyim. Daha bir çok doktora gittim..... Arkadaşımın tavsiyesi üzerine lina kadın sağlığı merkezine gittim..ilk başta herşey güzeldi. Ilgi alaka sonraında sema hn bana rahim filmi çekmesi gerektiğini söyledi. çünkü rahmimde duvar olabileceğini söyledi. Rahim filmini çekmek için görüntüleme merkezine gittik. Tam o esnada makina bozuldu. Ve bana hiç bir sorun olmadığını söyledi. Filme bakarak beni ameliyat etti. Ameliyat nedeni rahmimde duvar olması ve olursam düzeleciğimi ve akabinde hamile kalacağımı söyledi. Oldum. Sonra çift vajinam olduğunu söyledi. Ve bunu tek olarak düzelttiğini söyledi. Ama rahmime bir şey yapamadığını çünkü çift rahmim olduğunu söyledi. Bu durumda sadece sağ rahminden hamile kalabilirsin dedi. Ameliyatımdan sonra muayenelere gidip geldim. Aaaa çok güzel bu ayki yumurtan harika dedi ve klomen verdi yumurtayı çatlatmak için ilaç verdi.... Kullandım ve umutlandım ve aylarca bu olay böyle sürdü ve sonuç alamadım ve bir gün aşırı kasık ağrısı ile sema hn aradım.... Kasığım çok ağrıyor sema hn ne yapabilirim dedim oda en yakın acile gittt dedi yada bir parol al ağzına dedi.. Daha sonra bu ilgisiz tavırlardan dolayı lina yı bırakmaya karar verdim ve gülhane prof........ Gittim... Ona ameliyat cd mi rhim filmimi verdim ve muayene ettti ve dediki...... Seni bu rahim filmine bakarakmı ameliyat ettiler bunda hiç bir şey gözükmüyor bir yerde unutsaydında üzülme derdim. Sonra ameliyat rapolarımı istedi ve bende bana vermediler lina ile anlaşmaları böyleymiş ne verdiğim paranın fişini nede ameliyatın raporunu alabildim. Ama doktorum aldı ve vajinan düzeltilmiş rahmine bir şey yapılamazmış sen ancak tüp bebekle hamile kalabiklirsin bu eziyetlere gerek yoktu seni boşuna uğraştırmışlar dedi ve ben çok ama çok üzüldüm manevi ve maddi olarak kötü duruma düştük....siz siz olun tam teşekküllü hastaneye gidin böyle uyduruk yerlerle uğraşmayın ben şimdi tüp bebek için uğraşıcam bunca zamanımı ve paramı baştan doğruca yönlendirilseydim belki şimdi bebeğim olucaktı.

2009 dan beri evliyim. Daha bir çok doktora gittim..... Arkadaşımın tavsiyesi üzerine lina kadın sağlığı merkezine gittim..ilk başta herşey güzeldi. ılgi alaka sonraında sema hn bana rahim filmi çekmesi gerektiğini söyledi. çünkü rahmimde duvar olabileceğini söyledi. Rahim filmini çekmek için görüntüleme merkezine gittik. Tam o esnada makina bozuldu. Ve bana hiç bir sorun olmadığını söyledi. Filme bakarak beni ameliyat etti. Ameliyat nedeni rahmimde duvar olması ve olursam düzeleciğimi ve akabinde hamile kalacağımı söyledi. Oldum. Sonra çift vajinam olduğunu söyledi. Ve bunu tek olarak düzelttiğini söyledi. Ama rahmime bir şey yapamadığını çünkü çift rahmim olduğunu söyledi. Bu durumda sadece sağ rahminden hamile kalabilirsin dedi. Ameliyatımdan sonra muayenelere gidip geldim. Aaaa çok güzel bu ayki yumurtan harika dedi ve klomen verdi yumurtayı çatlatmak için ilaç verdi.... Kullandım ve umutlandım ve aylarca bu olay böyle sürdü ve sonuç alamadım ve bir gün aşırı kasık ağrısı ile sema hn aradım.... Kasığım çok ağrıyor sema hn ne yapabilirim dedim oda en yakın acile gittt dedi yada bir parol al ağzına dedi.. Daha sonra bu ilgisiz tavırlardan dolayı lina yı bırakmaya karar verdim ve gülhane prof........ Gittim... Ona ameliyat cd mi rhim filmimi verdim ve muayene ettti ve dediki...... Seni bu rahim filmine bakarakmı ameliyat ettiler bunda hiç bir şey gözükmüyor bir yerde unutsaydında üzülme derdim. Sonra ameliyat rapolarımı istedi ve bende bana vermediler lina ile anlaşmaları böyleymiş ne verdiğim paranın fişini nede ameliyatın raporunu alabildim. Ama doktorum aldı ve vajinan düzeltilmiş rahmine bir şey yapılamazmış sen ancak tüp bebekle hamile kalabiklirsin bu eziyetlere gerek yoktu seni boşuna uğraştırmışlar dedi ve ben çok ama çok üzüldüm manevi ve maddi olarak kötü duruma düştük....siz siz olun tam teşekküllü hastaneye gidin böyle uyduruk yerlerle uğraşmayın ben şimdi tüp bebek için uğraşıcam bunca zamanımı ve paramı baştan doğruca yönlendirilseydim belki şimdi bebeğim olucaktı.

yazdıklarınızı okudum, inanın cok uzuldum , umarım en kısa zamanda bebegınızı kucagınıza alırsınız. Saglık konusunda gercekten bu kadar acemı davranılmasını anlamıyorum , hayatımız bu ınsanların elınde maalesef...

Back
X