• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüpbebek transver sonrası belirti

vuslatizmir

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
369
382
23
canım cok sıkkın bugun tranverimin 3. günü hiç belirtim yok milletin gogusu hassat olup kasık agrıları oluyomus 2 tane transver edildi 5.embiriosu 4aa kalıteli nwolur yazın bana

canım cok sıkkın bugun tranverimin 3. günü hiç belirtim yok milletin gogusu hassat olup kasık agrıları oluyomus 2 tane transver edildi 5.embiriosu 4aa kalıteli nwolur yazın bana
Canım benim hemen moralini bozup kötü düşünme. Herkesin hamileliği bir olmaz. İnş güzel haberini alacağız. Çok sevindim 🥰🤩🤲 rabbim yüzünü güldürsün 🤲💜🍒 senin hamileliğin sana özel olacak 🤲💜🍒

Canım benim hemen moralini bozup kötü düşünme. Herkesin hamileliği bir olmaz. İnş güzel haberini alacağız. Çok sevindim 🥰🤩🤲 rabbim yüzünü güldürsün 🤲💜🍒 senin hamileliğin sana özel olacak 🤲💜🍒
amin asos bacım ama kiminde duyorum kahve renk akıntı kasık agrısı memede hassasiyet kendime bakıyorum belirtim yok

Sakin ol öncelikle hamile olup olmadığını anlamak için 3. Gün sence de erken değil mi? Bu süreçte stres yapmayıp günlük hayatına dönmen kafanı dağıtman önemli. Eğer ki belirti arıyorsan arama çünkü adet belirtileriyle transfer sonrası semptomlar birbirine çok yakın oluyor. Korkma bebeğin seninleyse ilaç kullandığın için adet olmayacaksın.

Sakin ol öncelikle hamile olup olmadığını anlamak için 3. Gün sence de erken değil mi? Bu süreçte stres yapmayıp günlük hayatına dönmen kafanı dağıtman önemli. Eğer ki belirti arıyorsan arama çünkü adet belirtileriyle transfer sonrası semptomlar birbirine çok yakın oluyor. Korkma bebeğin seninleyse ilaç kullandığın için adet olmayacaksın.
sen halil e mi gitmistin

Canım belirti kime göre neye göre? 🥰😁 bende çift 4ab 4ba transfer oldum Temmuz ayında gel gör ki sıfır göğüs ağrısı sıfır hassasiyet sıfır acı herkes acıdan yerlere yarmış benim göğüsler de tık yok 12. Hafta da başladılar şişmeye o kafada çok hala yok😅🤷🏻‍♀️ lekelenme yerleşme kanaması hiç yaşamadım🤣 3. Gün belirti için erken hiç belirtisi olmayanlar da var belirti arayıp kendine belirti bulanlarda var akışına bırak stres yapma sakin kal pozitif düşün 💗 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿🧿

Canım belirti kime göre neye göre? 🥰😁 bende çift 4ab 4ba transfer oldum Temmuz ayında gel gör ki sıfır göğüs ağrısı sıfır hassasiyet sıfır acı herkes acıdan yerlere yarmış benim göğüsler de tık yok 12. Hafta da başladılar şişmeye o kafada çok hala yok😅🤷🏻‍♀️ lekelenme yerleşme kanaması hiç yaşamadım🤣 3. Gün belirti için erken hiç belirtisi olmayanlar da var belirti arayıp kendine belirti bulanlarda var akışına bırak stres yapma sakin kal pozitif düşün 💗 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿🧿
aminnn insalah ama elşmde değil

İzmirrrrrr hayırlı olsun, ben Seher.

Hiç endişe yapma lütfen sana lazım olan moral.

Ağrı olup olmaması asla bir belirti değildir çünkü biiiiir sürü ilaç alıyoruz. Mesela benim çok ağrım olmuştu hatta regl olacağım diye çok üzülmüştüm ama embriyolarım tuttu ama arkadaşımın da aynı ağrıları olmasına rağmen tutmadı. transfer sonrası belirti olmaz kuzum, sen günde bir dilim ananasını, yoğurdunu ye, bir su bardağı havuç suyunu iç. Film, kitap takıl, tüp bebek deneyimi araştırma artık

Merhaba, ayni konuyu arastirirken sizin basliga denk geldim. Ne durumdasiniz? Test gunu yaklasiyor bunu yazarken bile istemsizce guluyorum heyecandan. Ben de 30 Eylül de 3. Gun embriyolari transferi olmuş ve hic belirti olmayan biri olarak -ki bu 3. Denemem tup bebekte- biraz panikledim herkes agrilardan vs den bahsedince. Hic belirti olmamaya devam mi? Destek arıyorum ben de :) ben kalitelerini bile bilmiyorum

Back
X