- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
- 23
- Konu Sahibi vuslatizmir
canım cok sıkkın bugun tranverimin 3. günü hiç belirtim yok milletin gogusu hassat olup kasık agrıları oluyomus 2 tane transver edildi 5.embiriosu 4aa kalıteli nwolur yazın bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim hemen moralini bozup kötü düşünme. Herkesin hamileliği bir olmaz. İnş güzel haberini alacağız. Çok sevindimcanım cok sıkkın bugun tranverimin 3. günü hiç belirtim yok milletin gogusu hassat olup kasık agrıları oluyomus 2 tane transver edildi 5.embiriosu 4aa kalıteli nwolur yazın bana
amin asos bacım ama kiminde duyorum kahve renk akıntı kasık agrısı memede hassasiyet kendime bakıyorum belirtim yokCanım benim hemen moralini bozup kötü düşünme. Herkesin hamileliği bir olmaz. İnş güzel haberini alacağız. Çok sevindimrabbim yüzünü güldürsün
senin hamileliğin sana özel olacak
![]()
Canım benim en iyi bilgileri sen verirsin,hamile olmana çok çok sevindim gözün aydıncanım cok sıkkın bugun tranverimin 3. günü hiç belirtim yok milletin gogusu hassat olup kasık agrıları oluyomus 2 tane transver edildi 5.embiriosu 4aa kalıteli nwolur yazın bana
kız domestos adımı degistırdın
Bak arkadasi etiket yaptım canim benim., o da sana çok yorum yapmıştı. Şimdi hamile. İnş içini ferahlatir odaamin asos bacım ama kiminde duyorum kahve renk akıntı kasık agrısı memede hassasiyet kendime bakıyorum belirtim yok
hamilemiyim ben
benim doktoramı gitmisBak arkadasi etiket yaptım canim benim., o da sana çok yorum yapmıştı. Şimdi hamile. İnş içini ferahlatir odaA acitatlisos
Evet adını değiştirdikız domestos adımı degistırdın
Evet senin araştırma yaptığın zaman o da kibrista tedavi olacaktı. Şuan hamile,ins senden de güzel haber alacağız. Embriyo kalitesi gayet güzel demişler çok anlamıyorum ama güzel düşünelimbwnim do
benim doktoramı gitmis
evwt hatırladım onuEvet senin araştırma yaptığın zaman o da kibrista tedavi olacaktı. Şuan hamile,ins senden de güzel haber alacağız. Embriyo kalitesi gayet güzel demişler çok anlamıyorum ama güzel düşünelim![]()
Sakin ol öncelikle hamile olup olmadığını anlamak için 3. Gün sence de erken değil mi? Bu süreçte stres yapmayıp günlük hayatına dönmen kafanı dağıtman önemli. Eğer ki belirti arıyorsan arama çünkü adet belirtileriyle transfer sonrası semptomlar birbirine çok yakın oluyor. Korkma bebeğin seninleyse ilaç kullandığın için adet olmayacaksın.hamilemiyim ben
sen halil e mi gitmistinSakin ol öncelikle hamile olup olmadığını anlamak için 3. Gün sence de erken değil mi? Bu süreçte stres yapmayıp günlük hayatına dönmen kafanı dağıtman önemli. Eğer ki belirti arıyorsan arama çünkü adet belirtileriyle transfer sonrası semptomlar birbirine çok yakın oluyor. Korkma bebeğin seninleyse ilaç kullandığın için adet olmayacaksın.
Canım belirti kime göre neye göre?canım cok sıkkın bugun tranverimin 3. günü hiç belirtim yok milletin gogusu hassat olup kasık agrıları oluyomus 2 tane transver edildi 5.embiriosu 4aa kalıteli nwolur yazın bana
aminnn insalah ama elşmde değilCanım belirti kime göre neye göre?bende çift 4ab 4ba transfer oldum Temmuz ayında gel gör ki sıfır göğüs ağrısı sıfır hassasiyet sıfır acı herkes acıdan yerlere yarmış benim göğüsler de tık yok 12. Hafta da başladılar şişmeye o kafada çok hala yok
lekelenme yerleşme kanaması hiç yaşamadım
3. Gün belirti için erken hiç belirtisi olmayanlar da var belirti arayıp kendine belirti bulanlarda var akışına bırak stres yapma sakin kal pozitif düşün
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
Evet ama öyle sürecin geçmez ki her gün stres olursunaminnn insalah ama elşmde değil
canım cok sıkkın bugun tranverimin 3. günü hiç belirtim yok milletin gogusu hassat olup kasık agrıları oluyomus 2 tane transver edildi 5.embiriosu 4aa kalıteli nwolur yazın bana