tüpbebek yapılacak, bana dua edin kızlar

haticcc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
263
139
133
Hatay
kızlar bana dua edin lütfen çarşamba günü yumurta toplama yapılacak eğer herşey yolunda giderse perşembe yada cuma transfer yapılacak inşaalah olur ya 4 yıl oldu evleneli bu 3.denememiz olacak allahım hepimizin yardımcısı olsun

teşekkür edrim portakal suyu inşallah, birileriyle paylaşınca rahatlıyor insan ilgine teşşekkür ederim

Allah yardımcın olsun canım inşallah sende annelik gibi yüce duyguyu tadarsın..yalnız merak ettim 4 yıl çok erken değilmi 3. denemem demişsinde onun için

kızlar bana dua edin lütfen çarşamba günü yumurta toplama yapılacak eğer herşey yolunda giderse perşembe yada cuma transfer yapılacak inşaalah olur ya 4 yıl oldu evleneli bu 3.denememiz olacak allahım hepimizin yardımcısı olsun

Haticc, dualarım seninle arkadaşım, ALLAH gönlüne göre versin, sen elinden geleni yapıyorsun, gerisi tevekkül...
RABBİM yar yardımcın olsun.

senden güzel pozitif haberler bekliyoruz.en azından içimizden birinin yüzünün gülmesi hepimize mutluluk veriyor...

hayırlısı olsun canım...sorununuz neydi.....

daha henüz doktorlar açıklayamadı ama çocugumuz olmuyor.açıklanamayan infertitil dedi.
napacagımızı bilmiyorum 1. aşılamamı üniversalda.başladım şimdi ordan ayrıldım başkentte gidiyorum.orda başlayacagız.Allahın izniyle hepimizin yüzüü gülsün

tranferden sonra sakın ama sakın bir an bile olumsuz düşünme.o senin içinde yavrun.ona güvenli sıcak saglam bir bedenle ve ruhla destek olki oda sana tutunabilsin sakın ümidini kesme.her an dua et.rabbim dualarını karşılıksız bırakmaz.bebegini sana bagışlasın.3 denemeden sonra 2 ebriyo katıyorlar demişlerdi dogrumu?

arkadaşlar hepinize desteğiniz için teşekkür edrim ama olmadı maalesef çok üzgünüm ama olmadı işte ne yapalım
baştan beri allahım hayırsını ver diye dua etmiştim demekki hayırlı olan buymuş
üzülmeyeyim desemde elimde değil çooooooooooooook üzgünüm dünya başıma yıkıldı sanki
çok zor bi süreçti çok yıprandım
hepinize çok teşekkür edrim allah razı olsun
bekleme sürecinde nete bile girmedim

Back
X