• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüpbebek yaptıran arkadaşlar!!

ESMERIM81

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
439
154
323
tüp bebek yaptıran arkadaşlar cevaplarsanız çok sevinirim, yazın bizde yaptırmayı düşünüyoruz ancak bugün birşey duydum tüpbebek için rapor alabilmek için 3 yıllık evli olma şartı diye, böyle birşey var mı?(biz 2,5 olacak yazın)

herhalde bu konuda en iyi cevabı verecek kişi benim..çünkü ben 1,5 yıllık evliyim ve ay başında rapor çıkarttım..

bizde çok endişelendik çok araştırdık...fakat o şart ekskidenmiş..eğer sgk nın sitesine girersen artık o şartın kaldırıldığını görürsün..fakat onun yerine yazan şart son 3 yıl içinde tüpbebek dışında hiçbirşekilde hamile kalamıyacağını kanıtlayan belgenin olması....ben laparoskopi yaptırtmıştım..ve iki tüpümde açılamayacak derecede tıkalı çıktı..yani doğal yoldan olma şansı %0

tüpbebek merkezindeki dr.um bu konuda bana çok yardımcı oldu...bana samatya eğitim ve araştırma hastanesindeki tüpbebek heyet raporunda imzası olması gereken doç dr. a yönlendirdi...özel muayenesine gittim.bana evrakları söyledi,hazırladım ve eğitim araştırma hastanesine götürdüm..sayesindede o günün sonunda yani 1 günde raporu elime aldım..ve hemen tedaviye başladım..hem ilaç indiriminden hemde hastane indiriminden yaralandım...sormak istediğin başka soru olursa bana özel mesaj atabilirsin canım....

Teşekkürler sudenaz içimi rahatlattın.inşallah bizede bir sorun çıkarmazlar ve raporu çabuk alırız...

şimdiden kolay gelsin, bazı tüp bebek merkezleri gerekli evrakları götürdüğünde çok yardımcı oluyorlar, biz de yeni çıkartırıp tedaviye başladık, rapor konusunda genelde yardımcı oluyorlar ama gideceğin hastanede rapor geçiyorsa.bazılarında geçmiyor artık.. nerede yaptırmayı düşünüyorsun?

Teşkler sizlerede.Ankarada düşünüyoruz ama ücretleri çok yüksek ya!!!raporla ne kadar düşer bilmem.

esmerim biz de bu yaz ankarada tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama malüm maddiyat :( ben de ssk lıyım ama 5 yılımın dolması gerekiyormuş bizim yazın o dolmuyo acaba kaç liraya mal olur hepsini cepten versek..

benim anladığım kadarıyla fiyatları tüpbebek merkezlerine göre ve tedavisine göre değişiyor.tam bir fiyat diyemiyorum.bizde araştırıyoruz.bakalım.Allah yardımcımız olsun

Selcen hayırlı olsun şimdiden:) süper bir haber, hamilesiiiiiiin..

Arkadaşlar biz de Anatoliada yaptırıyoruz, 3300 hastane fiyatı raporla, rapor alınca 1000 gibi bir kısmını devlet ödüyor, yani raporsuz sanırım 4300 ya da 4500 gibi bir fiyat veriyorlar,ilaçlar da 1900, yarısını devlet ödedi, yarısını biz, ama bu ssk raporuyla olan fiyat, emekli sandığında ödeme nasıl bilmiyorum..
ama dediğiniz gibi istanbuldaki hastanelerde fiyatlar biraz daha fazla sanırım, hastaneye göre değişiyor, bir de rapor kabul edip etmediğine göre sanırım.. bol şans, hepimize...

slm kızlar bende ikinci denememe başlıcam rapor çıkarttım özel hastaneye götürdüm raporumu anlaşmalı olduğu için sadece 750 tl ödeyeceğim ilaçlarımıda orada yazdırıp aldım yani hastaneye ödeyeceğim ücret 750

slm kızlar bende ikinci denememe başlıcam rapor çıkarttım özel hastaneye götürdüm raporumu anlaşmalı olduğu için sadece 750 tl ödeyeceğim ilaçlarımıda orada yazdırıp aldım yani hastaneye ödeyeceğim ücret 750

hangi hastane bu öğrenebilir miyim? bana fiyatı çok düşük geldi....çünkü ortalama fiyat 3bin -5 bin arası+ilaç parası...750 'nin içinde ilaç paraları da var mı?

hangi hastane bu öğrenebilir miyim? bana fiyatı çok düşük geldi....çünkü ortalama fiyat 3bin -5 bin arası+ilaç parası...750 'nin içinde ilaç paraları da var mı?

canım ben ist tüp bebek merkezinde tedavime başlıcam bi aksilik çıkmazsa kist falan yani, ayrıyetten ilaçlar hariç 750 tl ilaçlarada ayrıyetten ilacına göre yüzde ödeyip alıyosun 1000 tl falan tutuyo ama ben uygun olanlardan yazdırdım daha az ödedim, artık orasını iyimi yaptım kötümü bilemiyorum, eğer raporun böyle yani.inş bu yıl hepimiz hamiş oluruz:CüvCüv:

birde şunu diyeyim 3 bin 5 bin verdikten sonra ssk dan yararlanmana gerek yokki zaten özel yaptırınca bu kadara çıkıyo, raporun varsa tavsiye ederim o hastaneyi

şimdiden kolay gelsin, bazı tüp bebek merkezleri gerekli evrakları götürdüğünde çok yardımcı oluyorlar, biz de yeni çıkartırıp tedaviye başladık, rapor konusunda genelde yardımcı oluyorlar ama gideceğin hastanede rapor geçiyorsa.bazılarında geçmiyor artık.. nerede yaptırmayı düşünüyorsun?

mrba derwiş.ilk deneme4n dimi?bu anaatolia kimden nekadaer alıcanı neye göre belirlio acaba..bizden 4.100 aldı.yuh yani...senin nası gdio tedawin canım?

benim daha iğnelerin 10. günü, ama adet olmadım daha, biraz gecikecek sanki, lucrin geciktirirmi?senin tam gününde olmus muydu? ayy valla her aşama bir panik, bir stres, orada benim adet tarihimi hesaplamıştık, 12si, 13üydü ama olmadım..
sen neler yapıyorsun? neye karar verdin? Anatolianın fiyatı değişik galiba, bazıları 4000 diyor, bazıları 3200 diyor, bizimki 3300..

Back
X