tupbebek

ozge2719

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
2
0
41
Mrb kızlar aranıza yeni katıldım sürekli takip ediyorum yazışmaları 32 yaşındayım ilk tupbebek denemem bugün 10.gun kaşık agrim var ıgnelerden kalcam da yer kalmadı pazartesi ve Çarşamba günü evde tahlil yaptım pozitif çıktı cumartesi kan testi yapılan kadar gerçek olduğuna inanmıyorum

Mrb kızlar aranıza yeni katıldım sürekli takip ediyorum yazışmaları 32 yaşındayım ilk tupbebek denemem bugün 10.gun kaşık agrim var ıgnelerden kalcam da yer kalmadı pazartesi ve Çarşamba günü evde tahlil yaptım pozitif çıktı cumartesi kan testi yapılan kadar gerçek olduğuna inanmıyorum
hayırlı olsun canım ama bugun kan verebilirsin çıkar heleki idrarda çıktıysa ben 9. gün yapmıştım cıktı

Artik gününü bekleyeceğim erken çıkması çoğul olabilirmi iki emriyo transfer edildi çünkü 5.gun emriyosuydu

Artik gününü bekleyeceğim erken çıkması çoğul olabilirmi iki emriyo transfer edildi çünkü 5.gun emriyosuydu
idrarla ilgili hiç bir bilgim yok canım banada 5. gün 2tane embiryo transfer edildi ama bir tane tuttu hayırlısı canım erken yaptırsan kanda artış önemli 2 günde 2 kat artıyorsa tek ama 3, 4 kat artıyorsa ikiz benim 9. gün 124 11.gün 326 13.gün735 15.günde 1987 cıkmıştı

Sa kizlar bende tup bebek yaptiyrm benimde ebriyolarim blastokist yani 5.gun ebriyosu .fakat blastta kendi icinde 5 e ayriliyo.acaba size blastin kacinci asamasi yerlestirildi.

X