Tupbebekte proklatin yuksekligi

Basoo1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2022
39
4
1
30
Merhba arkdslar ben ikinci denememe basladim ilk transferim negatif oldu sebebide proklatin yuksekligi oldu hemsire kurbani oldum daha dogrusu ve negatiften sonra proklatin hormonuma bakildi 92 cikti suan dostinex kullaniyorum smdi bi sorum var bu sut hormon yuksekligi engel mi tupbebekte olsn normal yolla gebe kalma olsun

evet engel diye biliyorum. tabi istisnalar olabiliyor. kadın anatomisi karmaşık ama kontrol altına alınabilecek bir problem

Doğal yolla hamile kalmaya engel olabiliyor evet. Tüp bebek tedavim sırasında benimki de 68 gibi bir değerdeydi. Dostinex kullandım ben de

Emin değilim ama galiba yumurta büyütme iğnelerini yaptığım sıralardaydı. Hatta yumurta toplama sonrası da devam ettim çünkü ohss oldum
Umarım atlatmışsınızdır Bende transfer aşamasına geçmek üzereyim daha Proklatinime bakılmadı. Bende panik yaptım bakın yoksa geç kalacağız diye. Doktorun asistanına yazdım. İnsan korkuyor gözden kaçan bir şey olur diye.

Benim gittiğim merkezin öyle bir talebi olmamıştı. Tiroid ve prolaktine kendim baktırmıştım çünkü ikisi de ara ara yükseliyordu. Kendiniz dışarıda yaptırabilirsini tahlilleri

Benim gittiğim merkezin öyle bir talebi olmamıştı. Tiroid ve prolaktine kendim baktırmıştım çünkü ikisi de ara ara yükseliyordu. Kendiniz dışarıda yaptırabilirsini tahlilleri
Evet yarın kendim tahlil yaptırıcam gidip ama sonuçta özel bir klinikteyim ve bu da gebeliğe engel nedenlerden biri. Bunu kesinlikle kendileri kontrol edip takip etmeleri gerekiyor diye düşünüyorum. Allahtan kendimi biliyorum Proklatin değerlerim dostinex kullanmadığımda yüksek çıkıyor çünkü

Bence de öyle ama onlar bakmadı diye ben de riske atamadım. Ben baktırınca verdiler ilacı

Bence de öyle ama onlar bakmadı diye ben de riske atamadım. Ben baktırınca verdiler ilacı
Şimdi konuştum transfere 1 hafta kala bakacaklarmış Proklatinime. Yüksek çıktı diyelim bir haftada düşürebilecekler mi ki

Sakin gozden kacirmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…