evet engel diye biliyorum. tabi istisnalar olabiliyor. kadın anatomisi karmaşık ama kontrol altına alınabilecek bir problemMerhba arkdslar ben ikinci denememe basladim ilk transferim negatif oldu sebebide proklatin yuksekligi oldu hemsire kurbani oldum daha dogrusu ve negatiften sonra proklatin hormonuma bakildi 92 cikti suan dostinex kullaniyorum smdi bi sorum var bu sut hormon yuksekligi engel mi tupbebekte olsn normal yolla gebe kalma olsun
Doğal yolla hamile kalmaya engel olabiliyor evet. Tüp bebek tedavim sırasında benimki de 68 gibi bir değerdeydi. Dostinex kullandım ben deMerhba arkdslar ben ikinci denememe basladim ilk transferim negatif oldu sebebide proklatin yuksekligi oldu hemsire kurbani oldum daha dogrusu ve negatiften sonra proklatin hormonuma bakildi 92 cikti suan dostinex kullaniyorum smdi bi sorum var bu sut hormon yuksekligi engel mi tupbebekte olsn normal yolla gebe kalma olsun
Tupbebek transferim ypilirkende cok yuksekmis suan komtrol altinda imsallah bu transferim tutarevet engel diye biliyorum. tabi istisnalar olabiliyor. kadın anatomisi karmaşık ama kontrol altına alınabilecek bir problem
Merhba siz transfer fln oldnz mu bide hala kullaniyomusunuzDoğal yolla hamile kalmaya engel olabiliyor evet. Tüp bebek tedavim sırasında benimki de 68 gibi bir değerdeydi. Dostinex kullandım ben de
Çok uzun kullandırmazlar merak etmeyin. Ben doğum yaptım dört ay önceMerhba siz transfer fln oldnz mu bide hala kullaniyomusunuz
Amin inşallah. Evet o tedaviyle hamile kaldımYaa saglikla buyutun insallah pekii tupbebek mi sizinkide
çok ilginç transferden önce kan tahlili yapılıyor diye biliyorum.Tupbebek transferim ypilirkende cok yuksekmis suan komtrol altinda imsallah bu transferim tutar
Ypilio ama proklatin ypilmamisti defalarca solemene ragmen hemsireye olsn ikinci belkide nasipçok ilginç transferden önce kan tahlili yapılıyor diye biliyorum.
Hangi aşamada dostinex kullandırdılar acabaDoğal yolla hamile kalmaya engel olabiliyor evet. Tüp bebek tedavim sırasında benimki de 68 gibi bir değerdeydi. Dostinex kullandım ben de
Emin değilim ama galiba yumurta büyütme iğnelerini yaptığım sıralardaydı. Hatta yumurta toplama sonrası da devam ettim çünkü ohss oldumHangi aşamada dostinex kullandırdılar acaba
Umarım atlatmışsınızdırEmin değilim ama galiba yumurta büyütme iğnelerini yaptığım sıralardaydı. Hatta yumurta toplama sonrası da devam ettim çünkü ohss oldum
Benim gittiğim merkezin öyle bir talebi olmamıştı. Tiroid ve prolaktine kendim baktırmıştım çünkü ikisi de ara ara yükseliyordu. Kendiniz dışarıda yaptırabilirsini tahlilleriUmarım atlatmışsınızdırBende transfer aşamasına geçmek üzereyim daha Proklatinime bakılmadı. Bende panik yaptım bakın yoksa geç kalacağız diye. Doktorun asistanına yazdım. İnsan korkuyor gözden kaçan bir şey olur diye.
Evet yarın kendim tahlil yaptırıcam gidip ama sonuçta özel bir klinikteyim ve bu da gebeliğe engel nedenlerden biri. Bunu kesinlikle kendileri kontrol edip takip etmeleri gerekiyor diye düşünüyorum. Allahtan kendimi biliyorum Proklatin değerlerim dostinex kullanmadığımda yüksek çıkıyor çünküBenim gittiğim merkezin öyle bir talebi olmamıştı. Tiroid ve prolaktine kendim baktırmıştım çünkü ikisi de ara ara yükseliyordu. Kendiniz dışarıda yaptırabilirsini tahlilleri
Bence de öyle ama onlar bakmadı diye ben de riske atamadım. Ben baktırınca verdiler ilacıEvet yarın kendim tahlil yaptırıcam gidip ama sonuçta özel bir klinikteyim ve bu da gebeliğe engel nedenlerden biri. Bunu kesinlikle kendileri kontrol edip takip etmeleri gerekiyor diye düşünüyorum. Allahtan kendimi biliyorum Proklatin değerlerim dostinex kullanmadığımda yüksek çıkıyor çünkü
Şimdi konuştum transfere 1 hafta kala bakacaklarmış Proklatinime. Yüksek çıktı diyelim bir haftada düşürebilecekler mi kiBence de öyle ama onlar bakmadı diye ben de riske atamadım. Ben baktırınca verdiler ilacı
3 günde düşüyor kuzu hic sorun yok bak sana attim değerlerimi mesajlaŞimdi konuştum transfere 1 hafta kala bakacaklarmış Proklatinime. Yüksek çıktı diyelim bir haftada düşürebilecekler mi ki
Bilemedim ki dozu ona göre ayarlıyorlardır belkiŞimdi konuştum transfere 1 hafta kala bakacaklarmış Proklatinime. Yüksek çıktı diyelim bir haftada düşürebilecekler mi ki
Sakin gozden kacirmayinUmarım atlatmışsınızdırBende transfer aşamasına geçmek üzereyim daha Proklatinime bakılmadı. Bende panik yaptım bakın yoksa geç kalacağız diye. Doktorun asistanına yazdım. İnsan korkuyor gözden kaçan bir şey olur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?