• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüpbebekten sonra normal gebelik

ebaday

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
17
1
6
35
Adana
kızlarrr oğlumu tüpbebek yöntemiyle dünyaya getirdim 10 seneden sonra hamdolsun,bizdeki durum erkek faktörüydü ama doğumdan sonra nasıl olsa olmuyo diye korunmadık ve hamile kaldım bi mucize oldu 13 haftalıkken kalp atışları durdu maalesef :50: bi daha hamile kalamadım...varmı sonradan normal yolla hamile kalann

Merhaba, Ben varım. Bizimkisi kadın faktörüydü. Ben Mayıs 2012'de tüp bebek yöntemi ile ilk bebeğimi doğurdum. Kızım 13 aylık iken kendiliğimden hamile kaldım. Şu an 32 haftalık hamileyim.
O kadar tedavi denedik olmadı olmadı sonrasında peş peşe geldi.
Allah tüm bebek isteyenlere versin.

canım benım halam 3 tup bbek denemsınden sonra 41 yaşına normal yolla hamıle kaldı.hatta 4 aylıkkn ogrendı hamıle oldugunu :9::9::9: adet duzensılıgı vardı aklımıza bıle gelmedı hem yaşından hem de o kadar denemedn sonra amma işte Rabbimin işi...şimdi öğlu 6 yaşında

Son düzenleme:
Beklemek cok zor allah kimseye aratmasin yine ümitlenmeye başlayıpda hayâl kırıklığıa uğramak istemiyorum,dr bundan sonra olur dedi 1 sene oldu halâ bekliyorum

merhaba, ben de eyylül ayında tüp bebek tedavisi gördüm,negatif sonuc aldım 7 donduurlmus embrıyom var ama ben suanda hamileyım doğal yoldan allah nasip ederse henuz kesesını görmedim ama ugrasınca olmuyo sanırım bu işler:16:

rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş canım darısı bana ve tüm isteyenleree

Back
X