tüpleri tıkalı olan arkadaşlar yardım edin lütfeeeeeeen

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde tek tüpüm tıkalı hidroselpenks varmış, bunu araştırınca sıvının gebeliğe engel olduğunu duymuştum ve hayallerim yıkılmıştı doktorum yumurtlamalarımın sorunsuz olduğunu ve bir problem olmadığını hemen telaşa kapılmamak gerektiğini söyledi. Kendimi çoooooook kötü hissediyorum eşime bunu anlatamadım bile her ağzımı açtığımda boğazıma birşeyler takıldı ağlamaya başladım oda meraklanıp duruyo zavallı. Allah'ım kimseyi evlatsız bırakma yarabbiiiiiiiiiimm

arkadaşlar benim 2 tüpüm de tıkalıydıı ama yumurtalıklarım sağlamdı ilk tüp bebek denemmi yaptım ve şuan hamileyimmmm :)))) hiç korkmayınn yaniiiiiii ,,bu halledilmiycek bi sorun değillll

selam canımm uzulme kısmetı varsa ınan o senı bır tuplede olsa bulur.........rahat ol........bır arkadaşım bır tupu alınmıştı tek tuple geçen sene mıkro ıle hamış kaldı.....şimdi bebişi var sekız sene çok uğraştı ..........inş senınde olur doktorun ıyıyse emınsen ona guven bence.........dua ile

sakın sakın doktorun sözüne kanma araştır ben madurum okonuda ben fazla araştırma yapmadım tüplerimin ikiside tıkalıydı ameliyat olman lazım dedi veya o karnından girilen birşey varmış aklıma gelmiyor 3,5 milyar verirseniz onu yaparım dedi ben açık ameliyata karar verdik ve ameliyat oldum şükür açıldı ama ameliyat olmam şart değilmiş 2 veya 3kere hgs tekrarlanın ca açılıyormuş bence aldırma nekadar saçma senağlama

nur krp canım benim yazılarımı takip ederen görürsün benim başımdan çok şey geçti....bende tüplerimi aldırmak zorunda kaldım...senin gibi bende ilk duyduğumda zor oldu karar vermek...amam benim durumum çok farklıydı...biz tüp beebğe karar vermiştik...o sırada farkedildi daha çok...benden sıvı geliyordu koyu renkte...ve her iki tüpümdede vardı...benim başımdan geçen ameliyatlar sonucu oluşmuş bu...ve doktorum deneriz açabilirsek açarız dedi ama ameliyat öncesi açılsa bile alınacağı belliydi...çünkü sürekli sıvı geliyordu ve tüp bebeği bile engelliyordu onu bile durdurmuştuk...rahime tutunmayı engellerdiye....yumurtalarım toplandı ve döllendikten sonra ben ameliyat oldum...tüpleirm alındı....denedik tüp bebeği ama çok büyük talihsizlik oldu dış gebelik oldu malesef...dünyada dört kişide görünen olay benim başıma gelmiş malesef...litarature girdin dedi doktorum... onun içind ebir ameliyat oldum...şimdi beklemedeyim ikinciyi denemek için uygun zmanı bekliyorum....çok uzatmayayım dedim...ama genede çok uzatmışım....

yani canım ben şu 4 yıllık evlilik hayatımı satır satır anlatsam kitap olur inan....umarım yazdıkalrımla sana biraz yardımcı olmuşumdur....a.s. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur...sonrada bebişlerine kavuşursun inşallah canım....

merhaba arkadaşlar.Ben yeni katıldım buraya.Sizinle paylaşmak istiyorum bende.5 ay önce ben de film çektirdim ve tek tüpüm kapalı çıktı.amaliyat olmak yerine bitkisel ilaçları denedim.ve doktor gene film istiyo.çok korkuyorum.eşim herşeyin vakti zamanı var diyor ve laparoskopiye izin vermiyor. 2 senelik evliyim.laparoskopi olan var mı.

Arkadaşlar benim de sol tüpüm doğuştan tıkalı.
Laparoskopi oldum ama açılmadı, diğer tüpte problem yokmuş ama iki kez boş gebelik yaşadım. Hatta bülent gülekli ikincisini dış gebelik zannedip hem kürtaj hem de (2. Kez) laparoskopi yaptırttı boşu boşuna. Neler yaşattı bize... Ilk kürtajda da gebelik kesesini temizleyemediler ve 6 gün sonra bir kez daha kürtaj oldum. Hepsi dokuz eylül üniversitesindeki bülent gülekli'nin, bahadır beyin ve ekipteki asistanların hatası.. Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum (hakkı, hukuku bildiklerini de sanmıyorum ya...)

benim her iki tüpüm tıkalı laparoskopi oldum ama açılmadı banada tüp bebek dedi dr...hatta daha yeni oldum sayılır eylül 16 sında..

Ya arkadaŞlar lÜtfen bılenler bılgı versın

benım 2 tÜplerım tıkalı ve bana dırek tÜp bebek dedıler.tÜp bebek yaptım 1 deneme tuttu.bebek 8 haftada kalp atıŞları duyulmadı Şımdı 2 denemeden Önce hıstoroskopı olmam gerektıĞını sÖyledıler.bende fıyat aĞır geldıĞınden dolayı dırek tÜp bebek yapıyım mı dıye dÜŞÜnÜyorum kafam Çok karıŞık 2 maalıyetı 5-6 mılyarı buluyor ya

Allah yardımcın olsun benimde direk tüp bebek dediler ikisi tıkalıydı bakalım bende ne olacak

merhaba benimde tüplerim tıkalıydı 2. tüp bebek denemem de allahım bana annelik duygusunu yaşattı çok şükür oğlum doğdu şu anda 6 aylık ::)))

bana tüplerimin alınmasıyla ilgili hiçbişey söylenmedi alınmadıda fakat hamileliğimin 6.ayında ameliyat oldum apandisitten sandık değilmiş..sağ tüpüm enfeksiyon kapmış ve kangren olmuş bebeğim karnımdayken bunu yaşamak çok zor oldu.ama kötü günler geride kaldı.rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği..

haziran arkadaşım yazdıklarını dikkatlice okudum ve şaşırdım gibi bişey oldu nedeni ise ikimizinde başına aynı şeyler gelmiş bende diş gebelik sonucu sol tarafımı aldılar sağ tüpümde tıkalı ve laparoskobiylede açamadılar ve sonuçta 4 kez tüp bebek denetmeme rağmen hala bebeişim yok ve 17 yıllık evliyim senin sonuç olarak çocuğun oldumu ve nesıl oldu beni bilgilendirirsen sevinirim
:çok üzgünüm:

Kim dedi ya aciliyor ya hafif tikanikliklarda aciliyor entube olmus ici sivi dolmus tupu hsg nasil acsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…