arkadaşlar sağ tüpüm tıkalıymış. doktor eğer açamazsak almamız lazım dedi. tedirgin oldum. benzer durum yaşayanlar lütfen yardım eder misiniz? neler yaşadınız, en sağlıklısı gerçekten bu mudur?
allah yardımcın olsun benimde direk tüp bebek dediler ikisi tıkalıydı bakalım bende ne olacak
sevgili nurcum laproskopiden korkma. benim sol tüpümü dış gebelik sonucu aldılar sağ tüpüm de açılamayacak kadar tıkalı olduğunu laproskopi sonucu söylediler. ameliyata girmeden açılcak gibi ise açacaklarını açılamayacak gibi ise tüpümü alacaklarını söylediler zaten bir işe yaradığı yok alın demiştim ama ameliyattan sonra öğrendim ki almaya gerek görmemişler öyle diyorlar ama genelde almıyorlar. tüp bebek denedik tutmadı tüpümün olmadığı sol tarafımdan 12 yumurta tüpümün olduğu tarafta 3 yumurtam oluşmuş genelde tüpü yumurta oluşumunu engellediği ve daha sonra daha iyi tutunmasını sağladığı için almak istiyorlar. Eğer yardımcı olabildimse sormak istediğin bişey olursa ben buralardayım genelde. hiç korkma aksi bişey olmayacaktır. druna güven bence
Sonuçlar ne çıktı merak ettim bende aynı durumdayimAllah yardımcın olsun benimde direk tüp bebek dediler ikisi tıkalıydı bakalım bende ne olacak
Kim dedi ya aciliyor ya hafif tikanikliklarda aciliyor entube olmus ici sivi dolmus tupu hsg nasil acsin?sakın sakın doktorun sözüne kanma araştır ben madurum okonuda ben fazla araştırma yapmadım tüplerimin ikiside tıkalıydı ameliyat olman lazım dedi veya o karnından girilen birşey varmış aklıma gelmiyor 3,5 milyar verirseniz onu yaparım dedi ben açık ameliyata karar verdik ve ameliyat oldum şükür açıldı ama ameliyat olmam şart değilmiş 2 veya 3kere hgs tekrarlanın ca açılıyormuş bence aldırma nekadar saçma senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?