- 20 Ekim 2022
- 47
- 7
- 16
- 30
- Konu Sahibi derya uguz
Arkadaşlar 3 bucuk senedir evliyim. İnfertilite olarak ank.sehir hastanesine başvurdum. Bilirsiniz istenen tahlilleri testleri, hsg haric bütün testleri verdim. Hsg özelde yapıldı ve sonucu direk söylediler iki tüp te tıkalı zar zor tüpün birini cok minimal olarak actılar. Ordaki doktorun demesine göre aşılama önerirseler işin bayagı uzar sonuc alamazsın en iyisi tüp bebek, zaman kaybında olmaz dendi . Fakat devlet hastanesinde prosedürler var insanı ugrastirmadan tedavi yapilmiyor. Ultrasonda polip cıktı bide onu bekledim ofis histereskobi icin randevu aldım islem yapıldı. Geriye dönük tahliller testler hakkında bilgi vermiyolar şunada bakalım bunada bakalım . Ee bizde insanız birseyler söyleyin sanki boşa gelip gidiyormuşuz gibi hic bi sekilde sonuc alamıcakmışız gibi hissettiriyolar. Buraya yazmamda ki konu belirsizlik içinde hissediyorum polip sonucu zaten bir aya anca cikarmis beklemek zorundayım. Aşılama mi derler ufak bi açıklıgı görüp, direk tüp bebek mi derler vs vs kurup duruyorum kafamda bilgi alamayinca malum ... Doktordan bilgi alamadigim icin benimle benzer seyleri yaşayanlar oldu mu nasıl bi sürecten gectiler merak ediyorum biraz olsun kafam rahatlar .