Tüpleri Tıkalı Olup Hamile Kalanlar

Kayrammm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
128
0
96
Bolu
İyi geceler arkadaşlar
dört gün önce hsg çekildim, sonuç her iki tüpüm de kapalı çıktı ve doktor tüp bebek olur ancak dedi.
Ama ben hala şokundayım kabullenemiyorum bir türlü, var mı içimizde her iki tüpü kapalı olup da kendiğilinden hamile kalıp doğum yapan arkadaşlar, biraz morale ihtiyacım var, çünkü tüp bebek bize çok uzak mümkünü yok.

galiba hiç yokmuş :(:(:(

tatlım benim de bir tüpte hasar var diğer tüpte yapışıklık vardı açmaya çalışmışlar ege üniversitesinde operasyon geçirdim.ama direkt tüp bebeğe yönlendirdiler.aynen ben de kabullenemiyorum.konuların birinde bir arkadaşta da aynı sorun varmış.sakın hemen moralinizi bozmayın bana da aynısını söylediler soğan kürü uyguladım ve hamile kaldım diye yazmış,o yüzden 5 gündür dayandım soğan kürüne.bir de adaçayı yağı içiyorum sabah akşam.inşallah bir işe yarar.tüp bebek düşüncesi benim de psikolojimi iyice bozdu.Allah yardımcımız olsun

tatlım benim de bir tüpte hasar var diğer tüpte yapışıklık vardı açmaya çalışmışlar ege üniversitesinde operasyon geçirdim.ama direkt tüp bebeğe yönlendirdiler.aynen ben de kabullenemiyorum.konuların birinde bir arkadaşta da aynı sorun varmış.sakın hemen moralinizi bozmayın bana da aynısını söylediler soğan kürü uyguladım ve hamile kaldım diye yazmış,o yüzden 5 gündür dayandım soğan kürüne.bir de adaçayı yağı içiyorum sabah akşam.inşallah bir işe yarar.tüp bebek düşüncesi benim de psikolojimi iyice bozdu.Allah yardımcımız olsun

canım benim çok zor değil mi, allah yardımcımız olsun
soğan kürünü nasıl yapıyorsun
konunun linkini verebilir misin bana da zahmet olmazsa

canım benim çok zor değil mi, allah yardımcımız olsun
soğan kürünü nasıl yapıyorsun
konunun linkini verebilir misin bana da zahmet olmazsa

ben operasyondan hemen sonra başladım ama adetin başladığı günü de dahil say.14 gün başla.şöyle: kabugu kahverengi içi beyaz olan yemeklik orta boy soğanı ikibuçuk bardak kaynamış suya atıp 5 dakika haşla.ılımasını bekle.zaten o ikibuçuk bardaktan sana bir bardak soğan suyu çıkıyor.sabah akşam uygulanıyor yani sabah 1 soğan akşam 1 soğan aç karnına hazırlanıp içilecek..bu rahimi bebeğe hazırlıyormuş.antibiyotik etkisi de olduğu için mantıklı geldi.bir de bir arkadaş saraçoğlundan tüplerin tıkalı olması ile ilgili bir kür tarifi almış o da brokoli suyu.her gün 200 gr brokoli 1 lt suda kaynıyacak.sabah akşam suyu ılık içilecek.sanırım bunun her öğün taze hazırlanmasına gerek yok çünki 1 lt diyor.birde adaçayı yağı tamponu uygulanıyormuş. o da adet bittikten sonra gazlı bezler var ya onları tampon gibi yapıp ucuna 2-3 damla damlatıyorsun yağdan ve gün aşırı 6 gün gece yatarken koyuyorsun sabah çıkarıyorsun.valla birkaç yerde okudum sakın hemen umutsuzluğa kapılmayın benimde iki tüpüm kapalıydı doğal yoldan hamile kaldım yazan bir kişiye rastladım.inşallah faydasını görürüz.anlaşıldığı üzere iyice psikolojim bozulmuş :37: :37: :37: :52: :52::52:

kayramm senle benim açtığım tlaparoskobi topiğinde tanışmıştık galiba.
cnm bende rahim filmi çekildiğimde aylarca kendime gelemedim kabullenemedim çok isyan ettim.biri bana tüp bebek dese küfür etmişler gibi cnm sıkılıodu.ama aradan 1yıl geçti ve ben geçen ay tüp bebek yaptırdım olmadı malesef.ama bi zaman sonra şartlar sana öyle baskı yapıoki parayı biriktirip kendin diosun tüp bebek yaptırıcam die.allahım şu mübarek günlerde bizide sevindirsin:emir_bebek:

Daha öncede hikayemi paylaşmıştım ve size moral olmaya geldim. 37YAŞINDAYIM YILLAR ÖNCE DIŞ GEBELİK DÜŞÜKTEN DOLAYI açık ameliyatla sol tüpüm alındı. Uzun bir müddet hamile kalamayınca rahim filmi çektirdim ve sağ tüpümde tıkalı çıktı. Doktor tıkalı olanı açarız ama hamile kalmaya çalışman zaman kaybı art ıgarantiside yok dedi ve kesinlikle tüp bebek dedi. Yaşım gereği daha fazla beklemeden tüp bebek yaptırdık iki embriyodan biri tutundu ancak kalp atışı olmayınca kürtaj oldum. Kürtajdan 40 gün sonra adet gördüm ve o benim son adet tarihim oldu.Ben doğal yolla hamile kalmıştım 9 AY SONRA OĞLUMU KUCAĞIMA ALDIM ŞİMDİ 5 AYLIK OLDU.
Eğer tüp bebek şansın yoksa devlet hastaneleride laparoskopi ile çok basit bir operasyonla tıkanıklığı açıyorlar. Yaşında müsaitse tüplerini açtır derim ben.
Allahım size yardımcı olsun inşallah tez zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız.

Daha öncede hikayemi paylaşmıştım ve size moral olmaya geldim. 37YAŞINDAYIM YILLAR ÖNCE DIŞ GEBELİK DÜŞÜKTEN DOLAYI açık ameliyatla sol tüpüm alındı. Uzun bir müddet hamile kalamayınca rahim filmi çektirdim ve sağ tüpümde tıkalı çıktı. Doktor tıkalı olanı açarız ama hamile kalmaya çalışman zaman kaybı art ıgarantiside yok dedi ve kesinlikle tüp bebek dedi. Yaşım gereği daha fazla beklemeden tüp bebek yaptırdık iki embriyodan biri tutundu ancak kalp atışı olmayınca kürtaj oldum. Kürtajdan 40 gün sonra adet gördüm ve o benim son adet tarihim oldu.Ben doğal yolla hamile kalmıştım 9 AY SONRA OĞLUMU KUCAĞIMA ALDIM ŞİMDİ 5 AYLIK OLDU.
Eğer tüp bebek şansın yoksa devlet hastaneleride laparoskopi ile çok basit bir operasyonla tıkanıklığı açıyorlar. Yaşında müsaitse tüplerini açtır derim ben.
Allahım size yardımcı olsun inşallah tez zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız.
Yani kapalı tüple hamile kaldın öyle mi canım?

Siz tüpleri açtırdınız mı yoksa açtırmadan mı hamile kaldınız?

Bende cuma gunu laparoskopi ve histeroskopi oldum sol tupte sorun var diyerek ameliyata girdim ciktim sag tupumu almis doktor sag cok kotuymus solda tıkalıymis acamamis rahimede cizikler atmis yapisikliklari temizlemis ama benm asiri morlaim bozuldu nazik bir dille size tup bebek yapicaz dedi 1. Transferim tutmamisti zaten bir sorun vardi belli

Back
X