- 2 Nisan 2015
- 124
- 30
- 42
- Konu Sahibi melekbirkan
ne olur yardımcı olun laparoskopi yapdıran veya bir bitki kullanıpda hamile kalan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melekcim,laparoskopi için acele etme derim,tabi doktor dediyse birşey diyememde,önce süt bugusunu denemeni tavsiye ederim,süt bügusuyla hamile kalan çok kişi var.Allah denk getirsin insallah.ne olur laparoskopi olupda hamile kalan var mı birde bu ameliyatı geçiren desdekleyici olarak ne yapmalı
Melekcim,bizde yıldır tedavi görüyoruz, 4kez tüp bebek denedik olmadı,tüplerin ikisinde kapalı,laparoskopiyle bile acmadilar,ama ben hiç pes etmedim,süt bugusu ve rakı bugusu yaptim,meryem otunu taşıyıp duasını okuyorum,Rabbim büyük inşallah birşey vesile olurda hamile kalirsin canim.yasmin cnm ben laparoskopi olalı 10 gün oluyor 6 senedirde çocuk tadevisi görüyorum ama olmuyor çok dr gezdim bunlardan bazıları hiç birşeyin yok dedi nedensiz kısırlık denildi herbiri ayrı birşey söyledi son gittiğim de tüpler tıkalı olduğunu açılması gerekiyor dedi ve laparoskopi yapdı şimdi bundan sonra ne yapmam lazım tabi dr bakarsan tüp bebek ve onun şansını çok düşük veriyor
Rabbim inşallah bizim yüzümüzüde güldürür cnmMelekcim,bizde yıldır tedavi görüyoruz, 4kez tüp bebek denedik olmadı,tüplerin ikisinde kapalı,laparoskopiyle bile acmadilar,ama ben hiç pes etmedim,süt bugusu ve rakı bugusu yaptim,meryem otunu taşıyıp duasını okuyorum,Rabbim büyük inşallah birşey vesile olurda hamile kalirsin
Evet zor bir süreç,umutla bir hayalin peşinden kosuyoruz,26mayistan beri otu üzerimde taşıyorum, meryem suresini okuyorum,haziranda da sut bugusunu yaptim rakı bugusunuda denedim,adet düzensizliğimde olduğu için,test alıp yaptim,yine tek çizgi nasıl bir duygu olduğunu anlarsin,kandada baktircam bakalım,çıkmazsa duaya devam sureyi okumaya devam,tüplerin tıkalı diye,vazgeçme, süt bugusunu viskle dene bakalım,bakarsın denk gelir,Allah büyük, okadarda inanmıyorum,doktorlara veren Allah sonuçta.yalnız değilsin canimpeki söylediklerini ne zamandan belli yapıyorsun yasmin Allah yardıcımız olsun çok zor bi süreç birde umut bağlayıpda sonun alamamak çok zor
Evet yasmincim çok zor umut etmek beklemek. Allah hebimizin yardımcısı olsun Rabbim inşallah sezimi duyacak elimizi boş çevirmez inşallahE
Evet zor bir süreç,umutla bir hayalin peşinden kosuyoruz,26mayistan beri otu üzerimde taşıyorum, meryem suresini okuyorum,haziranda da sut bugusunu yaptim rakı bugusunuda denedim,adet düzensizliğimde olduğu için,test alıp yaptim,yine tek çizgi nasıl bir duygu olduğunu anlarsin,kandada baktircam bakalım,çıkmazsa duaya devam sureyi okumaya devam,tüplerin tıkalı diye,vazgeçme, süt bugusunu viskle dene bakalım,bakarsın denk gelir,Allah büyük, okadarda inanmıyorum,doktorlara veren Allah sonuçta.yalnız değilsin canim
Melekcim,izmirliyim,manisa da oturuyorum,2denemem ege üniversitesinde oldu,2sini özelde denedik,her denememiz 5 milyar tutdu,tüplerin 2 hsg filminde de kapalı çıktı,maddi manevi yıpratıcı bir süreç,yasimdan dolayı herhal,her denemedede yumurtam kalitesiz çıktıAllah büyük başka tedaviler çareler arıyorum.yasmin cnm sen nerdesin tüp bebeği nerde yapdırdın tüp bebek tutma şansını nekar olduğunu söyledi dr fiyatı ne kadar 4 kez yapdırdım demişsin her yapdırdığında aynı fiyatmı? bir de kaç yıldır tedavi görüyorsun sorun tüplerdemiydi başka sorun varmıydı sizde. biliyorum çok soru sordum ama kusura bakma
cnm yaşın kaçMelekcim,izmirliyim,manisa da oturuyorum,2denemem ege üniversitesinde oldu,2sini özelde denedik,her denememiz 5 milyar tutdu,tüplerin 2 hsg filminde de kapalı çıktı,maddi manevi yıpratıcı bir süreç,yasimdan dolayı herhal,her denemedede yumurtam kalitesiz çıktıAllah büyük başka tedaviler çareler arıyorum.
Çok şükür, kavusmuzsun yavruna Rabbim kucağına da almayı nasip etsin canım,doğru diyon herşeyin basi stres,Allah büyük istemeden kafayı takip,dermanimizi arıyoruz ama veren Allah,umuut oldun bize sağol canım,melek duy sendeBakın kızlar bnmde tuplerim kapalıydı ameliyat oldm biri açıldı biri açılmadı ameliyattan sonra yine hamile kalamadim denemediğim birşey kalmadi göbek cektirmekmis sut buharı sirgan buharı daha bir suru otlar falan derken olmadı bn artk karar werp kendimi kurana verdm 41 yasin adadm tedbirler adadm derken o sırada ise girdim stresim gitti kuran dua sayesinde rahatladm ve ise girdm ilk ayda hamile kaldımsşimdi 3 buçuk aylık hamileym allahima binlerce sukrler olsun hamile kalamasaydm ramazandan sonra asilma yaptrcktm en önemlisi stres ve allahdan istemek
Ben lparaskopiden sonra hamile kaldim ancak o dönemde cok meşhur panaxi da kullanmistim.hatta 2 kez kullandim ilkinde dusuk oldu sonra ki devam etti.ancak tekrar cocuk dusunuyoruz bu kez faydasi olmadi.ne olur laparoskopi olupda hamile kalan var mı birde bu ameliyatı geçiren desdekleyici olarak ne yapmalı