Tüplerin açılmasına Herbaıst tedavisi uygulanıyor Bilen Varmı?

ilknuray22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
57
2
86
39
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim. Tüplerimin tıkalı olması nedeniyle çocuğum olmuyor. Yaklaşık 1 yıl önce laparoskopi yaptırdım. Aşılama denedim olmadı. 5 ay öncede tüp bebek denedim. Tüp bebek tuttu ama bebeğim 12 haftalık iken karnımda ölmüş. Ben bunu 15. haftada farkettim. 1 ay oldu artık o tedavi süreçlerini yaşamak çok zor geliyor bana gerçekten çok zor günler geçirdim. Cesaret edemiyorum. Sizlere şunu sormak istiyorum. Herbalist denilen bir tedavi varmış Tüplerin açılmasına yardımcı oluyormuş Bunu bilen var mı? Bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana yazılarınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim. Tüplerimin tıkalı olması nedeniyle çocuğum olmuyor. Yaklaşık 1 yıl önce laparoskopi yaptırdım. Aşılama denedim olmadı. 5 ay öncede tüp bebek denedim. Tüp bebek tuttu ama bebeğim 12 haftalık iken karnımda ölmüş. Ben bunu 15. haftada farkettim. 1 ay oldu artık o tedavi süreçlerini yaşamak çok zor geliyor bana gerçekten çok zor günler geçirdim. Cesaret edemiyorum. Sizlere şunu sormak istiyorum. Herbalist denilen bir tedavi varmış Tüplerin açılmasına yardımcı oluyormuş Bunu bilen var mı? Bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana yazılarınızı bekliyorum.

canim önceliklen gecmis olsun
Herbalist dedigin alternatif Tip yani bitkilerlen olan tedavi ben cok duymustum tüpler kapali olunca sogan kürü ve ardindan yanlis hatirlamiyorsam brokoli kürü uygulaniyor sen en iyisi Ibrahim Saracoglunun sitesine gir orda görürsün hatta sana önerim kendisini ara sana önerecegi seyler cok olur kafana göre uygulama ben senin yerinde olsam onu ararim benim esimdede sperm azligi vardi ben almanyda ysiyorum ama eger istanbuldaysan sana randevude veriyorlar gidip yüz yüzede görüsebilirsin,kendisini aradim bana keciboynuzu kürünü söyledi uyguladim esimin sperm sayisi iki kat fazlalasti ama hamile kaldimmi hayir cünkü esim fazla kullanamadi midesi kaldirmiyordu ama faydasini cok gördük tüp bebege basladik bence sen arastir sogan kürü mucizesi cok.
istersen onu dene ama ararsan tam olarak problemini söylersen daha iyi sonuc alirsin canim Rabbim sifa versin bizleri mahrum birakmasin....

Çok teşekkür ederim canım bebeğimi kaybettikten sonra çok bunaldım. Böyle araştırmalar yapıyorum inşallah allahım sanada bir evlat nasip eder.

Back
X