TUPLERİN ALINMASI

Burcu2480

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2022
1.326
577
43
31
Merhaba 5 yıllık evliyim tüplerm tıkalı olduğu için 1 ay önce tüp bebek tedavisine başladım 5 gun once tüplerim alındı benim gibi ayni kaderi yasayanlar varmi acaba

Merhaba 5 yıllık evliyim tüplerm tıkalı olduğu için 1 ay önce tüp bebek tedavisine başladım 5 gun once tüplerim alındı benim gibi ayni kaderi yasayanlar varmi acaba
Merhaba ben varım, 5 yıllık evliyim ben de, 3 kez dış gebelik geçirdiğim için tüplerim alındı şimdi 4.transferimi bekliyorum

Umarım 4 kesin tutar doktorunuz ilk basta sizi uyarmadimi dış gebelik yapar diye riskli çünkü
Yok benim tüp bebeğe başlamadan önce doğal yolla oldu dış gebeliklerim, ondan dolayı tüpler hasar gördüğü için alındı ve öyle başladım tedaviye

Yok benim tüp bebeğe başlamadan önce doğal yolla oldu dış gebeliklerim, ondan dolayı tüpler hasar gördüğü için alındı ve öyle başladım tedaviye
Anladim çok gecmis olsun tupler alindiktan sonra tutunma yuzdesi 65 diyolar daha transferim olmadi benim ama doktorum baya kendine guveniyo hayirlisi diyelm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…