• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüplerin tıkalı olması ile ilgili bitkisel kür yapanlar

TUANA2014

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
16
4
286
İstanbul
merhabalar aranıza yeni katıldım üye olarak fakat nette hep yorumlaınızı okuyorum
tıkalı tüpler için sabah bodur mahmut öğlen şahdere akşam melise içiiyorum yaklaşık 20 gündür acaba deneyen ve hamile kalan var mı
yada ne kadar süre içiliyor bilgi verirseniz sevinirim
Teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar çocuk beklentisinin ne anlama geldiğinin sorumluluğunu Üzerimde hissederek deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. 1 aylık hamileyim Allah'a çok şükür yaklaşık 3 Yıldır Evliyim maalesef Çocuğum olmuyordu bu konuda öncelikle kendimi eleştirmeliyim. Doğum kontrol hapı kullandım zarar-ı yok dediler belki biyolojik olarak yoktur ama psikolojik olarak insanı rahatsız ediyor. Düşünün evliliğinizin ilk yıllarını hem biyolojik hem de psikolojik olarak en verimli yıllarını doğum kontrol haplarıyla askıya alıyoruz sonrasında karar Verdiğimiz zaman yaşadığımız her türlü aksaklık vicdan azabıyla sonuçlanıyor. Acaba diye Başlayan bir Sürü soru işareti zihnimizi kurcalıyor. Bir nevi kendinizi ilahi yasalara kafa tutmuş ve sonrasında da cezalandırılmış gibi hissediyorsunuz. Bu durumdan kurtulmak için kendinizi her daim Rabbinize teslim edin, onun rızasını arayın ve her işinizde Allah'ın izniyle hareket edin.
Böylesine uzun bir girişten sonra asıl meseleye gelelim. Doktorlar iki yıl önce çektirdiğim hsg filmine bakarak tüplerden biri tıkalı teşhisi koydular önce aşılama sonrasında tüp bebek önerdiler. Ve bugün normal şartlarda tedaviye başlayacakken hamile olduğumu öğrendim şimdi denediğim kürleri sizlere söylecem 25 gün gün boyunca aç karna incir kürü 1 hafta arayla bir daha 25 gün içtim. Sonrasında maydonoz ve süt karışımı buharın üzerine 5 gün boyunca oturdum. Ve dağ bitkisi olan Kenger ve şıreşt tükettim. Ve bol bol Allah'a dua ettim Allah da bana nasip etti umarım bu bilgiler sizin de işinize de yardımcı olur siz de bana duacı olursunuz Sağlıcakla kalın

Merhabalar ben ve eşim de 1,5 yıldır 2. çocuk için hevesle bekliyorduk ama bir sonuc alamayınca doktora gıttım kan testlerı yaptırdım ve yumurtlamam dusuk cıktı dr tarlusal verdı sonrasında adetın bıtımınden sonra dun hgs cektırdım ve sol tupum tamamen tıkalı sağ tupum bıraz acık dr %10 şansın var dedı cok uzuldum hıc beklemıyordum ve bana dr bır ılac falan da vermedı 5-6 ay bekle bakalım hgs den sonra hamıle kalan olabılıyor dedı benım durumumda olupta hamiş olan varsa yazabılır mı ne yapmam lazım cok uzgunum

Merhabalar ben ve eşim de 1,5 yıldır 2. çocuk için hevesle bekliyorduk ama bir sonuc alamayınca doktora gıttım kan testlerı yaptırdım ve yumurtlamam dusuk cıktı dr tarlusal verdı sonrasında adetın bıtımınden sonra dun hgs cektırdım ve sol tupum tamamen tıkalı sağ tupum bıraz acık dr %10 şansın var dedı cok uzuldum hıc beklemıyordum ve bana dr bır ılac falan da vermedı 5-6 ay bekle bakalım hgs den sonra hamıle kalan olabılıyor dedı benım durumumda olupta hamiş olan varsa yazabılır mı ne yapmam lazım cok uzgunum

Üzülme canım yaa,benim ikiside kapalı çıktı hsg filminde,tüp bebekte denedik olmadı,süt bugusunu mutlaka denemeni tavsiye ederim, Rabbim büyük inşallah denk gelir,vesile olmuş olurum,senin duanlada ben kalırim hamile inşallah.

artık hakkımızda hayırlısı allah ne kadar isteyen varsa hepsine nasip etsin sanada banada nasip etsin inşallah
ben sogan kurune hsg den sonra basladım ama normal regl gıbı kanamam oldu 4. gun bıraktım.

Amin canım,reglinin bitmesini bekle bakalım,ardından istersen 3gun arka arkaya süt bugusu yap,hsg de tüplerinin durumu ne çıktı?

Adet bitiminde süt bugusunu yapmanı tavsiye ederim canım,Allah büyük,denk gelir inşallah.

4yil önce hsg çekildim,2 tüpte kapalı çıktı,4kere tüp bebek denedik olmadı,şimdide mayısın 26 atışından beri meryem otunu taşıyorum ve meryem suresini okuyorum,süt bügusuyla rakı bugusunu yaptim,Allah büyük,veren Allah her türlü dermanimizi aramaya devam.

Hsg den sonra hamılelık sansı daha yuksek dedı dr um bana artık kısmet benım bı kızım var cok sukur ama kardes cok ıstıyor bız de ıstıyoruz allah hepımıze nasıp eder ınsallah

Amin canım,Allah razı olsun,Rabbim bi evlat vermiş sana,inşallah ikincisi nin mutluluğunu da yaşatır.

slm kızlar böyle şeylere inanmazdım, etkisi var mı yok mu bilmem ama mayısta maydonoz-süt buharı ve viks yapıp hamile kaldım..belki faydası olur diye yazıyorum..

slm kızlar böyle şeylere inanmazdım, etkisi var mı yok mu bilmem ama mayısta maydonoz-süt buharı ve viks yapıp hamile kaldım..belki faydası olur diye yazıyorum..
Nasıl yaptın visk bugusunu,kaç kere yaptın,süt bügusunun icinemi attin,visk i yoksa ayrımı yaptin,anlatırsam seviniriz.

adetin 5. 6. ve 7. günü yarım litre süt, yarım litre su içine bir bağ maydonozun yapraklarını koparıp attım, 2 çaykaşığı viksle azıcık karabiber koyup karışıtrıp kaynattım..yapraklar pörsüyünce altımı çıkarıp belime çarşaf sarıp hafifçe üstüne çöktüm..buhar bitince tekrar kaynattım toplam 3 defa yaptım bir günde..her gün yeni taze süt ve maydonozla yapıyordum ben..üşütmeyeceksin ama o birkaç gün..

adetin 5. 6. ve 7. günü yarım litre süt, yarım litre su içine bir bağ maydonozun yapraklarını koparıp attım, 2 çaykaşığı viksle azıcık karabiber koyup karışıtrıp kaynattım..yapraklar pörsüyünce altımı çıkarıp belime çarşaf sarıp hafifçe üstüne çöktüm..buhar bitince tekrar kaynattım toplam 3 defa yaptım bir günde..her gün yeni taze süt ve maydonozla yapıyordum ben..üşütmeyeceksin ama o birkaç gün..

Kusura bakma yazmissin, okudum simdi. Tesekkurler.

Back
X