Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun aynı durum benim için de geçerli benim de doktorum aynısını dedi peki durumunuz ne şuan gebelik oldumu hiç iki aşılama geçirdim negatif tüp bebek tedavisine geçiyorum histeroskopi sonrası tüp bebek uygulaması olucak ama hiç olumluu değilimbana doktorum, doğuştan veya genital tüberküloz sebebiyle kapanmıştır dedi.
NEDEN OLUMLU DEĞİLSİNİZGeçmiş olsun aynı durum benim için de geçerli benim de doktorum aynısını dedi peki durumunuz ne şuan gebelik oldumu hiç iki aşılama geçirdim negatif tüp bebek tedavisine geçiyorum histeroskopi sonrası tüp bebek uygulaması olucak ama hiç olumluu değilim
internet ten makaleler okudum hiç olumlu bir şey yazmamışlar o nedenle tüpüm kapalı rahim de sıkıntı var yapışıklık ya da bozukluk ne yapacağım bilmiyorum gerçekten bi umut göremiyorum yedi kez tüğ bebek uygulanmış olmamış onları okumaktan gerçekten uykularım kaçtı aşılama oldum olmadı olmuyor işteNEDEN OLUMLU DEĞİLSİNİZ
Evet haklısın ız bu konuda dün doktor um lada konuştum benim gebelik şansım nedir dedim o da ben ne sana ne bi başkasına kesin yüzdeler veremem verirsek yanlış olur sen buradan eve gidicen yolda ne ile karşılaşıcağını bilirmisin dedi bu da öyle bir durum dedi ya bu konuda doktor lar hastalara gerçeği demezlermiş o yüzden konuştum doktorumla ya tüp bebek tedavisinde inşallah bana ve arkadaşlara umut olursunuz inşallah beni haberdar et dualarım sizinle ne kadar zaman oldu evleneli ilk tüp bebek denemeniz miBENCE SANAL ALEMDE OKUDUKLARINIZ İLE KENDİNİZİ BU KADAR SIKMAYIN EĞER TÜPLERİNİZDE SU YOKSA SIKINTI DEĞİL BENDE TÜP BEBEĞE BAŞLADIM BENİMDE TÜPLERİM YAPIŞIK VE RAHİM SAĞA DOĞRU KAYMIŞ DOKTORUM BANA DEDİ Kİ İSTEDİĞİMİZ KOLAY HASTALARSINIZ ZATEN BAZEN BİZ BİLE TÜPLERİ BAĞLIYORUZ BİZİM İÇİN TÜPLER KAPALI AÇIK FARKETMEZ DEDİ BENCE SEN ÖNCE MORALİNİ DÜZELT
Selam. Ben laparoskopi oldum ve tuplerimin ikisi de açık çıktı. Hsg sonucu yanlismis maalesef. Pesine de asilama yaptirdim ve tuttu. Şimdi kızım bir aylık. Umutsuzlugu cok iyi biliyorum ama kendini üzme nolur. Bol bol dua et. En yakın zamanda gelsin inşallah bebeğinGeçmiş olsun aynı durum benim için de geçerli benim de doktorum aynısını dedi peki durumunuz ne şuan gebelik oldumu hiç iki aşılama geçirdim negatif tüp bebek tedavisine geçiyorum histeroskopi sonrası tüp bebek uygulaması olucak ama hiç olumluu değilim
Ne kadar çok sevindim şimdi inşallah canım benim ediyorum bolca nasip işte Rabbim evladını sana bağışlasın ne mutlu sana benim de kapalıydı tüplerim sağ açıldı sıvı ile sol kapalı dedi hala ki aşılama oldum iki kere tutmadı ki hiç bir işlem yapmadan uyguladı aşılamayı bilmiyorum şimdi tüp bebek tedavisi görücem bunun öncesi sulu ultrason istedi pazartesi günü onu yapıcağım tüpü de açıcak mı bilmiyorumSelam. Ben laparoskopi oldum ve tuplerimin ikisi de açık çıktı. Hsg sonucu yanlismis maalesef. Pesine de asilama yaptirdim ve tuttu. Şimdi kızım bir aylık. Umutsuzlugu cok iyi biliyorum ama kendini üzme nolur. Bol bol dua et. En yakın zamanda gelsin inşallah bebeğin
amin Allah razı olsun. tez zamanda sana da nasip olsun. hsgde hiç geçiş olmadı benim. dört doz ilaç vermesine rağmen. ben de tüp bebek yaptıracaktım ama son anda vazgeçip aşılama denedik umutsuz bi şekilde. bak sen de demişsin : nasip. nasipten ötesi olmaz. biraz sabretmemiz gerekiyomuş demek ki hayalimize kavuşmak için. inşallah her şey yolunda gider. Allah kolaylık versinNe kadar çok sevindim şimdi inşallah canım benim ediyorum bolca nasip işte Rabbim evladını sana bağışlasın ne mutlu sana benim de kapalıydı tüplerim sağ açıldı sıvı ile sol kapalı dedi hala ki aşılama oldum iki kere tutmadı ki hiç bir işlem yapmadan uyguladı aşılamayı bilmiyorum şimdi tüp bebek tedavisi görücem bunun öncesi sulu ultrason istedi pazartesi günü onu yapıcağım tüpü de açıcak mı bilmiyorum
Canım laporoskopi ol bence tüp de sıvı olması da tüp bebeğin tutmamasına bir sebepmiş sorunları çözmeye çalış sonra Rabbimin dediği olur Tüp Bebek denersin bol dua et iyi akşamlarKızlar benim hsg sonucumda da başta ikisi kapalymış biri açıldı biri acilmadı bu ikinci ayım kimi doktor laparoskopi deneyelim ama açılmayabilir garanti veremeyiz dedi kimisi denemeye gerek yok dogal bisey gbi seyler dedi direk tüp bebek...ben de cok beklemek istemiyorum iki ay sonra bi sene dolcak uc senelik evliyim yaklasik...sizce ne yapmalıyım ?
Laparoskopi olmak istediğimi söyledim kabul etmedi benim istemem ile olmazmış gerek duyulsa kendi önericekmiş kapalı zaten neyi bekliyor uz açtırmak için bilmiyorum ki bide üzerine aşılama uyguladı kapalı olduğu halde nasıl tutuversin bilmiyorum şaşırdım kaldım yıprandık eşim ile gidip gelmekten çok teşekkür ederim amin inşallahamin Allah razı olsun. tez zamanda sana da nasip olsun. hsgde hiç geçiş olmadı benim. dört doz ilaç vermesine rağmen. ben de tüp bebek yaptıracaktım ama son anda vazgeçip aşılama denedik umutsuz bi şekilde. bak sen de demişsin : nasip. nasipten ötesi olmaz. biraz sabretmemiz gerekiyomuş demek ki hayalimize kavuşmak için. inşallah her şey yolunda gider. Allah kolaylık versin
sana tavsiyem doktorunu değiştir. tüpler kpalıyken aşılama yapılması çok saçma. zaten aşılamanın normal şartlarda bile tutma ihtimali %25. istanbuldaysan marmara eğitim ve araştırmnın infertilite kiliniğini öneririm. hem erkek hem bayan çok detaylı tetkik edilip tedaviye başlanıyo. özeller maalesef para tuzağı. yıpranmanız cok normal. Allah vicdanlı ve şifaya vesile olacak doktorlarla karşılaştırsınLaparoskopi olmak istediğimi söyledim kabul etmedi benim istemem ile olmazmış gerek duyulsa kendi önericekmiş kapalı zaten neyi bekliyor uz açtırmak için bilmiyorum ki bide üzerine aşılama uyguladı kapalı olduğu halde nasıl tutuversin bilmiyorum şaşırdım kaldım yıprandık eşim ile gidip gelmekten çok teşekkür ederim amin inşallah