Tüplerin tıkanıklığı sonucu tüp bebek yöntemine başvuranlar

Merhabalar,

Tüplerinde tıkanıklık olup, bu sorunu yaşayanların, tedavi sürecinde neler yaşadıklarını
merak ediyorum.

canım benim tüplerimin ikiside tıkalıydı.yeditepe üniversitesinde cem beye teşisi koydu ve laparoskopi ameliyatıyla açalım dedi.tabi bende böyle bir ihtimali duyunca kabul ettim.Keşke biraz daha araştırsaydım.böyle bir ihtimal olmadığını malesef ameliyat sonrası öğrendim.ardından başka bir doktora gittim uzun protokol le tedavime başladım .adet tarihimden 21 gün sonra lucrin kullanmaya başladım.bu iğne normalde 10 gün sonra regli olmanı sağlıyor.ama bende adet düzensizliği olduğundan 18 gün düzenli olarak iğne oldum karından.ben yapamadığımdan eşime yaptırdım.regl olduktan sonra gonalf iğnesine başladım 1 hafta da onu kullandım.önce ostrejen hormonum 11.000 e çıktı.dr. süreci iptal edelim derken bi mucize oldu ve aynı gün 2.700 e düştü.Ertesi gün yumurtalarım toplandı ve 2 gün sonra transferim yapıldı.şuan 16 haftalık hamileyim.ilk denemem de başarılı oldum
bu problemde önemli olan tüplerde sıvı birikmesi olup olmadığının bilinmesi.ben kadıköy şifa dr. engin enginsu da yaptırdım ve çok memnunum iyiki merkezimi değiştirmişim belkide başarısız denemelerle boğuşuyor olacaktım..

Merhabalar,

Tüplerinde tıkanıklık olup, bu sorunu yaşayanların, tedavi sürecinde neler yaşadıklarını
merak ediyorum.

merhaba canımm.. beni iki tpüm de tıkalydı malumm. 4 yıl önce öğrendim iki tüp bebek denemesi yaptım başarısız oldu.ç doktorlar açmanın gereksiz olduğunu bu yöntemin çok da başarılı sonuç vermediğini söyledi istanbulda gezmediğim doktor kalmadı. sonra öçğrendimki tüplerde eğer enfeksiyon ileri dereceyse veya sıvı vars aembriyonun yaşamsını engelliyor. bizde karar verdik ve ikisinide aldırdım memnunum şuan sonmra yaptırdığım tüp bebek olumlu sonuçlandı demekki doığru iz üzerindeydim. sonrasında düşük yaptım ama en aızndan artık bebeğim tutunabiliyor. bu tedavide inşallah bebişime kavuşucam.. bol şans canım. iyi araştırıp doğru karar vermeni diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…