Tüplerinde tıkanıklık ya da yapışıklık olup hamıle kalan var mı?

D-GABBANA

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
3.312
34
318
İzmir
Kızlar merhaba,çekilen HSG de kanallarında tıkanıklık ya da yapışıklık olup da aşılma ile ya da kendiliğinden hamile kalan var mı?

Merhabalar! tupler tikali olunca veya yapisiklik olunca bildigim kadariyla hamile kalmak mumkun degildir.Bu yuzden bu durumu yasiyorsan hemen dr git erken ele almaya calis................

Benim tüplerim tıkalıydı. HSG yapıldı.Laparoskopi ve histeroskopi ile açmaya çalıştılar olmadı.Sonra tüp bebek denedik ve çok şükür tuttu.Yani tedavi olursan ve iyi bir dr bulursan hamile kalırsın inşallah...

cvp yazdığınız için teşekkürler.benım HSG de bi tarfa tamamen tıklaı diğer taraf da yer yer yapışık çıkmıştı.dr laparoskopi önerdi ama ben istemedim.çünkü açılacağının garantısı verılemıyor.daha sonra infertilite uzmanı olan drum Erol TAVMERGEN'e başladım.ege üni.tüp bebek merk.başkanı.o hısteroskopi önerdi sonuç temiz.aşılama önerdi ve 1 eylülde ilk aşılamam yapıldı.biraz önce test yaptırdım HCG 10.3 sanırım kımyasal gebelik ama Allahtan ümit kesilmez tabi 2 gun sonra tekrar yaptırıcam.

oy oooooy kaç ay geçmiş başlığı açalı.sorduğum soruya cevap verıyorum evet hamile kalınıyıo:) o çıkan 10.3 HCG den 1 ay sonra hamıle kaldım kendılığımden ve şu an 36 haftalık hamileyim.

3 yıl sonra gene yazıyorum.allah ıstesın yeterkı.tıkalı denen tüplerımle 3 yıl önce hamıel kalmıştım şimdi 2.ye 38 haftalık hamıleyım.o da doğal yollarla oldu.kımse umudunu kaybetmesin.

3 yıl sonra gene yazıyorum.allah ıstesın yeterkı.tıkalı denen tüplerımle 3 yıl önce hamıel kalmıştım şimdi 2.ye 38 haftalık hamıleyım.o da doğal yollarla oldu.kımse umudunu kaybetmesin.

cevap verdiğiniz için çok teşekkürler.
benimde bir taraf tıkalı.şu an beklemedeyim.
inşallah bende sizin gibi güzel haberler alırım en kısa zamanda.
sizinde bebişlerinizi Allah bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…