siz hangi sehirdesiniz?ben beklemedeyim.karar veremedim.Bugun doktora essure yontemini sordum bilmiyorum dedi. Laparoskopi yapabiliriz dedi simdi de. Bu doktora güvenim kalmadı. Rıza madazlıya sonuçlarımı göstereceğim canım iyi bi doktor diyorlar. Bi de ona danisayim diyorum.
Istanbuldayımsiz hangi sehirdesiniz?ben beklemedeyim.karar veremedim.
Merhaba canım Allah analı babalı büyütsün :)) hayırlı bayramlar ..tüplerini tamamen mi aldırdın ?Canım o dönemde bende çok aradim iyiki de bulamadım vücut tepki verebilirmis zararlı imiş sonra ameliyat ile alındı vs vs simdinikinci denemem oldu 4+5 haftalik hamileyim şükürler olsun
Sağol canim biri alındı diğeri yarım duruyor iyi bayramlar canimMerhaba canım Allah analı babalı büyütsün :)) hayırlı bayramlar ..tüplerini tamamen mi aldırdın ?
Banada Tek lazım iletişime geçelim yardımcı olalım birbirimize aynı yolda yürüyoruz lütfen dönün uzun zam olmuş yayinlayali hala elinizdeyse alabilirimMerhaba ;
Benim de tek tüpümde hidrosalpinks vardı tüplerimin alınması için laparoskopi oldum ama yapışıklıktan dolayı alamadılar. Essure takıldı 3 ay sonrada hsg çekilde olumlu sonuç alınca o ay adet sonrası transferim oldu. Hiç kokulcak bir operasyon değil 1 saatte hastaneden çıkıyorsunuz..Eğer doktorunuz takılacak dediyse 1 tane bende var yardımcı olabilirim.
Elinizde değilse nasıl nereden temin ettiniz yardımcı olursanız çok sevinirimBanada Tek lazım iletişime geçelim yardımcı olalım birbirimize aynı yolda yürüyoruz lütfen dönün uzun zam olmuş yayinlayali hala elinizdeyse alabilirim
Biz almanyada bulduk uzun araştırmalar sonucu tek tüpüme takıldı yakın bir zamanda aynı durumda olan bir arkadaşa verdik essurenin diğeriniElinizde değilse nasıl nereden temin ettiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Sonuçta inşallah bebiş oldumu?siz nekadar getirtmistiniz ve nereden buldunuz almanyada bizde baktirdik yok diyorlar yer ve merkez soyleyebilirmisinzBiz almanyada bulduk uzun araştırmalar sonucu tek tüpüme takıldı yakın bir zamanda aynı durumda olan bir arkadaşa verdik essurenin diğerini
Bugun doktora essure yontemini sordum bilmiyorum dedi. Laparoskopi yapabiliriz dedi simdi de. Bu doktora güvenim kalmadı. Rıza madazlıya sonuçlarımı göstereceğim canım iyi bi doktor diyorlar. Bi de ona danisayim diyorum.
Merhaba
Essure halen kullanılan bir yöntem mi bilgisi olan var mı? Essure taktırıp da sorun yaşayan ya da memnun olan var mı? Paylaşabilirseniz sevinirim.
Arkadaşlar bu aleti kullanmak isteyen varsa hemen vazgeçip netflix tıbbi süistimal adlı belgeseli izlesin.Essure'ın zararları yararlarından fazla.
Merhaba
Söz ettiğiniz belgeseli biliyorum. Amerika'da yaşanan sorunları da... Sadece Türkiye'de halen kullanılıyor mu ve Türkiye'de kullanıp da sorun yaşayan var mı öğrenmek istiyorum. Bence bu bilgi kıymetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?