Tuppaware Dilim Dilim?

TugceErdi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
34
11
33
Tuppaware dilim dilim makinası alıp kullanan varmi? Nette gördüm cok pratik zamandan tasarruf ve görsel olarak güzel birseyler ortaya cikarmak icin ideal geldi bana ama kullananlar varsa fikirlerini almak istiyorum.Sizce almalimiyim tanitimdaki gibi hersey kolay pratik yapılıyor mu?

ben aldım kendime, ama daha denemedim çeyize kaldırdım. videosu var tupperware türkiyenin youtube kanalında, türk bir kadın tek tek tüm fonksiyonları deneyip nasıl yapacağını açıklıyor, onu izledim yapabilirim gibi geldi:)

Bende sitesinde gördüm video izle diyordu izledim banada cok kullanisli kolay geldi.Acaba ürün kullanislimi merak ettim bicaklari iyimi tanitimdaki gibi hersey kolaylikla yapılıyor mu? Sen ne kadara aldin sitesinde 225tl ama instgarmda 80e gördüm sanalpazarda 100tl. Orjinal olup olmadigindan supheliyim.

ben de sanalpazardan aldım, 85 tl'ye. Nesran isimli satıcıdan. bu satıcıdan ilk alışverişimdi ama bende orjinal olmadığına ilişkin bir kaygı uyandırmadı, kendi paketinde geldi, içinde kullanma klavuzu filan var. T TugceErdi

Güle güle kullanın.:) Bende Konuyu açtığım gün Instagramdan siparis verdim.Henüz gelmedi stoklarda sorun çıkmış pazarteside gelmezse bende nesran isimli antalyadaki satıcıdan 89tl'ye alacagim Inşallah .

Güle güle kullanın.:) Bende Konuyu açtığım gün Instagramdan siparis verdim.Henüz gelmedi stoklarda sorun çıkmış pazarteside gelmezse bende nesran isimli antalyadaki satıcıdan 89tl'ye alacagim Inşallah .
Merak ettim aldın mı acaba birde kullanıp memnun kalan varsa yazabilir mi? Gerçekten pahalı verdiğimiz paraya değecek bir ürün mü?

ben bugün denemek için benimkini açıp patates ve patlıcan doğradım videodaki kadını takip ederek. bana kolay ve kullanışlı geldi. sizin de çevrenizde tupperware satan bir hanım varsa ondan rica edip ürünü size tanıtmasını sağlayabilirsiniz, herkesin el alışkanlığı farklı sonuçta, bana pratik gelen size gelmeyebilir.

X