Tupperware turuncu yoğurt kabı kullananlar yardım lütfen!

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nzf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
165
0
116
İstanbul
Mrb kızlar ben yaklaşık olarak 1yıldır tupperware kullanıyorum ve çok memnunum özellikle süper şefinden mükemmel ama size birşey sorucam turuncu yoğurt kabını kullananlar acaba nasıl ben yoğurdumu onda mayalanmam istiyorum acaba nasıl oluyor fikir verirmisiniz?

Canım 4 yıldır tupperware kullanıyorum ama turuncu yoğurt kabı ne bilemedim tam adını ya da resmini eklesen ?

ya satış temsilcim yogurt için dediği için o şekilde sordum adı maksi miks 7.5 lt lik turuncu renk genelde hanımlar yogurt mayalıyorlarmış onda bide bişi sorcam hazır tupper kullanıcı bulmuşken şu su kabları varya renkliler 750 ml var elimde ama sanki biraz koku yapıyor gibi geldi bana nette baktım herkes koku yapmasından şikayetçi ama bende iade etmeyi düşünüyorum sizinde kullandıysanız eğer böyle bir şikayetiniz varmı acaba......

arkadaslar sutu kaynatın sonra ılıtın turuncu kap için yarım çay bardağından azcık fazla yoğurt koyun kabın kapağını kapatıp havasını alın ve tahta bir zemine koyun

Eko kaptan bahsediyosunuz sanirim. Ben yoğurdu mayaladıktan sonra kapağını kapatmadan fırında bekletiyorum ve fırın kapağını asla açmıyorum arada... Fırının içindeki ortam sıcaklığı yetiyor. yogurt tutunca aliyorum fırından, daha sonra kapağını kapatıp buzdolabına koyuyorum ve şahane oluyor.

tamam kızlar tşk ederim bilgileriniz için denicem ama aldığım kap eko kap değil maksimiks yazıyo katologda turuncu kap yani yogurt mayalamak için daha çok

tamam kızlar tşk ederim bilgileriniz için denicem ama aldığım kap eko kap değil maksimiks yazıyo katologda turuncu kap yani yogurt mayalamak için daha çok
Ben maksimiks kullanıyorum. 7,5 litre olanından. Ama ben hamur mayalıyorum, hiç yoğurt mayalamadım. Hamur da gayet güzel kabarıyor

Back
X