Eşim kumar oynuyor demiştim , ailesini çağırdım onlarda konuşsunlar gibisine , annem de annesini arayıp gelin konuşun çocuğunuzla ben ağır konuşurum kötü olurum sen annesisin demiş işlerim var demiş işleri bırakamam demiş tam 1 hafta oldu bugün kayınvalidem arıyor yarın görümcenler yemeğe gelecek sizde gelir misiniz sorayım dedim diyor , dedim ne yemeği ? Siz gelmiyor musunuz oğlunuzla konuşmaya 1 hafta oldu 2 kelime etmeyecek misiniz dedim telefonda konuştuk ya diyor birde haklıymış gibi ben ne yapayım diyor . Ben çocuğumla 1 haftadan beri evin içinde ağlıyorum kan kusmadığım kaldı müsait değilim diyor ama kızını yemeğe çağırıyor oğlunla bi konuşmaya gelmiyor , evlerimiz mesafesi 45 dakika . Öyle iğrenç insanlarmış ki bayram da da gelmicem dedim bıraktım. Eşime asla güvenmiyorum tekrar yapacağına inanıyorum kenar da mihrim var onun kumar borcu için harcamak istemiyorum bir de arabamız var boşanma durumun da herşeyimi almak istiyorum, nasıl bir yol bekliyor beni boşanan arkadaşlar ilk beni ne bekliyor nasıl alışıyorsunuz lütfen yardımcı olun kendimi bu duruma hazırlamak istiyorum