arkadaşlar aranızda su set kullanan varmı kullanan varsada hangi ürünleri saklamak için kullanıyorsunuz bu haftaki kaalogta mor renkli su set varda kullanışlı bir ürünse almayı düşünüyorum
ya arkadaşlar ben bu salata kurutucusnu aldım ama çok zor onda kurutması yaçeviriken zorlanıyo insan.acaba benmi bir yerde yanlış yapıyom.
bide şu tinimini varya buzdolabı için içine sebzeleri koyunca yandi düğmeler açıkmı olacak , kapalımı???
hangi sebzeyi koyuyorsan, kabın üstüne o sebzede düğmeler nasıl olacak resimleri var. üstüne bak. ona göre aç yada kapa düğmeleri.
peynir dünyasından memnun olan varmı.beğenmeyenleri duydum alıp almama konusunda tereddütlüyüm.birde kullananlar memnunsa orta boy idealmidir
kızlar ben de çeyiz yapmaya yeni başlıyorum. çay kaşığım dahi yok şu an :) tupperware ürünlerinden almak istiyorum. başlangıç için neler alayım sizce? bir de etrafımda satış yapan yok kendim üye olup öyle mi alsam diyorum ama kendim dışında satış yapabileceğim kimse de yok etrafımda. sonradan zararlı çıkar mıyım bu durumda?
evet ankarada'yım.
ankaranın neresindesin?
canım ben mesaj atamıyorum istersen mesajla mail adresini gönder oradan irtibat kuralım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?