TURAÇımız dünyaya gözlerini açtı :)

PembePanter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
1.565
16
116
41
Muğla
slm kızlar.tek tek artık şubat anneleri olmaya başladık.29.01.2009 tarihinde sevocanımızın minik oğlu turaçımız 3180 gr ve 50 cm olarak dünyaya geldi.maşşalah annemizin ve bebeğimizin sağlık durumu çok iyi.allah sağlıkla hayırlı evlat olarak yetiştirsin.çok çok öpüyoruz sevocan seni ve minik oğluşumuzu :)

inanılmaz sevindim her doğum haberi aldığımda heyecandan kalbim pırpır atıyor sıra ne zaman bana gelecek diye bekliyorum inşallah bizde o mutluluğu tadarız enkısa zamanda allah minik turaçı ailesine bağışlasn

Herkes bir bir doğuruyor ben daha dün gibi hatırlıyorum sevocanınız hamile diye topik açmıştı arkadaş hayırlı uğurlu olsun bebeği allah uzun ömürler nasip etsin hoşgelmiş dünyaya turaç bebek:))

teşekkürler müjdeli haberin için pembepanter

Turaç bebek aramıza hoşgeldin
sağlıklı, mutlu, uzun ömürler diliyoruz sana oğluşumla

sevocan gözünaydın canım geçmiş olsun

hergün yeni bir doğum haberi ne güzel...
turaç bebek analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah...
rabbim herkeze bu müjdeli haberleri nasip etsin.

gözünüz aydın sevocan geçmiş olsun canım küvöze alırlar mı diye merak ediyordun ama maşallah kilosu gayet iyi küvöze gerek kalmamıştır sağlıcakla büyüsün turaç bebek fotosunu ve haberlerini bekliyoruz

Hoşgeldin Turac bebek Annen ve babanla Allah uzun bir ömür nasip etsin. İyiki Doğdun..
sanada gecmis olsun hayatim
dogum hikayeni ve meleginin fotografini bekliyoruz :))

canım tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün... resimlerini ve hikayeni bekliyoruz..

Sağlıkla analı-babalı büyütün inşallah bebişinizi...

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah, hergün yeni bi bebiş haberi darısı başımıza inşallah

gözünüz aydın şubat annleri..hadi sıra size geliyor tek tek..sonra bize...
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sevocan..sağlıklı sıhhatli olarak inşallah...
ayy benide heyecan basıyor sizi görünce-tatlicadiarzu-
sizi tahmin bile edemiyorum

hoş geldin turaç.allah annenle babanla bir ömür boyu sağlıklı yaşamayı,onlara hayırlı bir evlat olmanı nasip etsin inşallah...

gözünaydın canım.. hadi kavuştun bebeğine. darısı başımıza. allah sağlık versin size..

kızlarrr ben geldimm oğlumlaaaa en yakın zamanda size doğum hikayeleri bölümünde yazacağımm sizleri çok seviyorummm. herşeyi ayrıntısıyla anlatacağım

gözünüz aydın allah analı babalı uzun ömürler versin inşallah
darısı bizim başımıza
heyecan bastı :))

Ay nasıl heyecanlandım PMEBEPANTER de doğum yaptı sandım .
Gözün aydın sevocan cım .Hoşgeldin Turaç bebek hayırlı evlat olsun inşallah Hikayeni bekliyoruz hemen birde bu güzel isimli bebeğin resimlerini ismi gibi güzel olsun hayatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…