Tural Fatullayev Revizyon

Çok istediğim bir doktor fakat ücreti çok ucuk keske onun kadar iyi bir doktor bulabilsem

Ben de ameliyat olmalıyım burnum çok kötü oldu ilk ameliyattan sonra. Sağ tarafta çökme, burun deliklerimde eşitsizlik oldu ve nefes alamıyorum doğru düzgün. Turan bey revizyonda oldukça iyi. Bu tartışmasız ama sanırım fiyatlar uçuk değil mi?

Ücretleri az diyemem elbette. Ama şunu düşündüm: Bu burunla yaşlılığımı hayal edemedim. Çünkü bu yaşta bile nefes alamıyordum. Her durumda bu ameliyatı olacaktım. Risk alıp, daha uygun bir fiyat veren doktora gitmek de seçenekti ama ya istediğimi gibi olmaz ve nefes sorunum devam ederse, 3. bir operasyona takatim kalır mı diye düşündüm. Ben riskimi neredeyse sıfıra indirip o yüksek ücret bedelini göze almayı tercih ettim. Ama burnunda ufak problemler olanlar elbette alternatif isimlere yönelebilir. Burnunda ciddi problem olanlar ise işin en ehli olanları tercih etsin derim. Keşke ilk ameliyatımda da öyle yapsaydım da bunları yaşamasaydım. Tural hocanın ameliyat ücretini burada yazmak istemem. Zaten burnun zorluk derecesine göre değişiyor. Arayıp asistanından ortalama bir fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Merhaba,hesabınıza kısıtlama getirilmis o yüzden özelden yazamadım .Size yazabileceğim bir yer var mi?

Merhaba,hesabınıza kısıtlama getirilmis o yüzden özelden yazamadım .Size yazabileceğim bir yer var mi?
Hesabıma kısıtlama mı gelmiş? Ben nereden ulaşabilirim bu bilgiye? Niye kısıtlama getirilmiş olabilir, anlayamadım. Siz mesaj yollayamayınca mı kısıtlama olduğunu anladınız? Ben burada yeni olduğum için pek bilmiyorum detayları.

Merhabalar, benim de burnumda eğrilik var. Ameliyat olmak istiyorum. Kıkırdak hafızası diye bir şey varmış. Eğri burun tekrar yamulma durumu söz konusu demişlerdi bana. Sizde öyle bir sorun oluştu mu acaba?

Merhabalar, benim de burnumda eğrilik var. Ameliyat olmak istiyorum. Kıkırdak hafızası diye bir şey varmış. Eğri burun tekrar yamulma durumu söz konusu demişlerdi bana. Sizde öyle bir sorun oluştu mu acaba?
Merhaba. Henüz revizyon sonrası 2. ayım bile bitmedi. Bende öyle bir durum olmadı. Ama benim ilk burnumda eğrilik yoktu zaten. İlk ameliyatımdan bir süre sonra eğrilik odu, ameliyattan dolayı. O yüzden burnumun tekrar eğrileceğini sanmıyorum. Sıkıntılarım ilk ameliyatımdaki doktor hatalarındandı.

Anladım. 2 ay boyunca herhangibir rahatsızlığınız oldu mu ameliyat ve doktordan yana?

Anladım. 2 ay boyunca herhangibir rahatsızlığınız oldu mu ameliyat ve doktordan yana?
Doktorum o kadar nazik ve anlayışlı ki ondan yana zaten sıkıntım olamazdı. Ameliyatım da iyi geçti. Ödemlerim henüz tamamen geçmedi elbette ama şu anki haliyle bile burnum çok düzgün oldu.

Doktorum o kadar nazik ve anlayışlı ki ondan yana zaten sıkıntım olamazdı. Ameliyatım da iyi geçti. Ödemlerim henüz tamamen geçmedi elbette ama şu anki haliyle bile burnum çok düzgün oldu.
Tekrar geçmiş olsun, gönlünüzce olsun inşallah

Herkese tekrar merhaba. Güncelleme yapmak amacıyla yeni konu başlığı açtım. Bugüne ait fotoğraflarımı yükledim. Ameliyatımın 87. günündeyim. Hala ödemlerim var ama böyle bile kalsa benim için tamamdır. Son durumu merak edenler için konu başlığım şudur:
Tural Fatullayev Revizyon ve Ödemde Son Durumum
Herkesin gönlünce bir süreç geçirmesi dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…