Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of bi konuda da açık kapalı muhabbeti olmasın ya!
Yine yok Allah emretmezdi yoksa, yok açıklarda da iyiler var.
Bunlar ne demek ya???
Şurda bir soru sorulmuş resmen şirk koşmaya, kendinden olmayanları aşağılamaya gitmiş konu.
Tatlım ne istiyorsan onu yap. Farkındaysan burdaki kafalar da eşinin evlendiğindeki halinden farklı değil.
Sen iyi ol kimseye zarar verme düzgün yaşa gerisi fasa fiso.
Şimdiye kadar başkası ne der diye yaşamışsın,artık kendin için yaşa bence.
Mutlu olacağın şey neyse onu yap. Açılman ya da kapanman kimseye zarar vermeyeceğine göre kimseyi de germemeli.
Diğer muhabbetleri de boşver sen doğru dur kimin nereye gideceği belli değil burdan ahkam kesemeyiz![]()
diğer konularda laf saçma şekilde türbana,kapalılığa geliyo bende kızıyorumda,
burda konu zaten bu, ne konuşulmasını bekliyodunuz ki....
insalar fetva vermiyo burda kimse o hakka sahip değil ...
kimin kafası ne haldeyse sahibini ilgilendirir başkasını değil..
insanların düşüncelerine saygılı olmak lazım dimi hem konu sahibine hem ona cevap yazanlara...
evlenmeden önce eşimin isteğiyle kapanmıştım..kapanalı 3 sene oluyor..27 yaşındayım..ama sırf eşim istiyor çevremde de böyle kişiler var diyip kapandım..şimdi açmak istiyorum...ama çekiniyorum açmaya..öğretmenim ..öğrencilerimin kapalı bilirken açık görmeleri vs..türbanlıyım..başımı açmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?
Evet kesinlikle katılıyorum size
Sizin de benim düşünce ve eleştirilerime saygı duyup kızmamanız gerektiği gibi![]()
![]()
ben sizin gibi ''boşver şunun düşüncesini şu kafadan işte nolacak''dersem siz bana saygı duyup sinirlenmezmiydiniz..
Ayol ben size bişe demedim ki. Ne yazdığınızı da bilmiyorum. 3 sayfa okudum toplamda aklımda kalan şeyleri eleştirdim. Bu kafalar dediğim kafalar da şirk koşan kafalar. Açıklarda da iyi var diye bişe okudum dellendim hatta. O ne demek ya. O nası bi kafa öyle.
Sadece kendi bildiği ve yaşadığını doğru görüp diğerlerini de aşağılar cümleler. Yok Allah bizden bunu ister bak açılırsan çok kötü olura getirmeler. Sanki gittik gördük geri gelmişiz modları. Hayır din örtünmekten ibaret olsa Kuran'ın geri kalan yüzlerce sayfası yazılmazdı değil mi?
Artı İslamın şartında yok! İmanın şartında yok! Açılırsan öcü olur demeler yanlış bence. Ha siz normal birşekilde dile getirdiyseniz bilemem, bence açılma kapanmışken öyle git demek ayrı, bizim din bunu emreder deyip kapanmayan bütün bir kadınlar alemini dinin emirlerine uymayan insancıklar gibi göstermek ayrı. Çok hoyratça yazılmış cümleler okudum ben. Bunlara kızdım.
Ki dini tartışma yasak ben ileri gittim ama kalp kırgınlığı olmasın diye açıklamak istedim kendimi. Umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır. Bundan sonra da yazmam korkarım zaten![]()