turgut yüce mi şaban çelebi mi?

Ben Turgut Yüceye oldum gayet memnunum. İnstagramı var Google yorumlarını filan okuyarak gitmiştim

İkisiyle de gidip görüşün hatta randevunuza biraz erken gidin ki sırada bekleyenleri ve bir kişinin içerde ne kadar kaldığını izleme şansı bulursunuz.
Ben Şaban Çelebi’yi beğeniyordum. 10 gün önce gidip görüştüm. Randevu saatini karıştırıp bir yarım saat erken gitmişim.İçerisi epeyce kalabalıktı. Bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ancak 7 dakikada 3 hasta baktı. Yaklaşımından memnun kaldım. Bana ameliyat önermedi ancak ameliyat olacak olsam sorularımı uzun uzun sorabileceğim biri olsun isterdim.

İkisiyle de gidip görüşün hatta randevunuza biraz erken gidin ki sırada bekleyenleri ve bir kişinin içerde ne kadar kaldığını izleme şansı bulursunuz.
Ben Şaban Çelebi’yi beğeniyordum. 10 gün önce gidip görüştüm. Randevu saatini karıştırıp bir yarım saat erken gitmişim.İçerisi epeyce kalabalıktı. Bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ancak 7 dakikada 3 hasta baktı. Yaklaşımından memnun kaldım. Bana ameliyat önermedi ancak ameliyat olacak olsam sorularımı uzun uzun sorabileceğim biri olsun isterdim.
ben şaban bey ile görüştüm. göeüşmeden memnjn kaldım ve ben gittiğimde de bekleme salonu kalabalıktı. ben yazın görüştüm ama bebeğimi emzirdiğim için gelecek yaz ameliyat olmayı düşünüyorum. turgut bey fiyat olarak bir tık daha uygun turgut beye se o yüzden yöneldim. yaz gelmeden turgut bey ile de görüşeceğim ikisinden birime olacağım. size niye ameliyat önermedi peki?

ben şaban bey ile görüştüm. göeüşmeden memnjn kaldım ve ben gittiğimde de bekleme salonu kalabalıktı. ben yazın görüştüm ama bebeğimi emzirdiğim için gelecek yaz ameliyat olmayı düşünüyorum. turgut bey fiyat olarak bir tık daha uygun turgut beye se o yüzden yöneldim. yaz gelmeden turgut bey ile de görüşeceğim ikisinden birime olacağım. size niye ameliyat önermedi peki?
Benim revizyondu. Yeni bir ameliyat riski almaya gerek yok dedi.

yazın ameliyat olmayı düşünüyorum turgut yüce(kocaeli) ve şaban çelebi arasında kaldım. bu doktorları bilen var mı?
Turgut beyi bilmiyorum ama Şaban beye 1 sene önce 4. Revizyon ameliyatımı oldum. Birçok doktor ellemek istemedi, çok zor bir burundu. Doktor sorunlarımı görünce ameliyatımı kabul etti. Hayal bile edemeyeceğim sorunsuz ve güzel bir burnum var artık 🥰🧿🧿🧿🧿

Turgut yüceye burun estetiği olan var mı ? Hiç olanlardan net bir yorum göremiyorum ya yardımcı olur musunuz

Ben baktım Turgut Yüce'nin instagramına burun uçlarını acayip sivri bırakmış ya, estetik olduklari cok belli. Bir de genelde yan profil paylasmis, önden paylaştıklarının da görüntüsünü beğenmedim ama zevk meselesi tabi

Back
X