- 14 Aralık 2013
- 8.315
- 6.282
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
Sen ve senin gibiler o turk bayragina ve o guzel ATAMa kurban olun..olusu bile yetiyor ATAMIn size be..odunuz kopuyo ondan ve onun yolundan yuruyenlerden..
yüreğine sağlıkkVerilecek en güzel cevabı yazıyorum;
HOŞŞT!
kafayı sıyırtma noktası bu olsa gereksınırı fazlasıyla aştı bunlar
bayrak nedir öğrenmemiş beyinsizTayyip miting yapmaktan vazgeçerse biz de bayrakları kaldırırız diye cevap versin beylikdüzü belediyesi
Yasakmisssssss Turk bayragini kendi propagandalarina alet edip oy aliyorlar baska careleri kalmadi napsinlar
Haklilar
Beni ilgilendirmez sizin dusunceniz ben kendi fikrimi yazdmBu ne komik bir bakış açısıdır türk bayrağı kimsenin tekelinde değildir tıpkı kuranı kerimin olmadığı gibi
hem farz edelim ki öyle
en azından ellerinde kutsal kitabımız kuranı kerimi sallayıp dini siyasete alet etmiyorlar
o daha beter bir mesele bu yapılanlar
din tüccarlığı kadar ağır olmasa gerek
tıpkı sizin düşüncenizin de bizleri hiç mi hiç ilgilendirmediği gibiBeni ikgilendirmez sizin dusunceniz ben kendi fikrimi yazdm
Ilgilendirmezse alintilama ihtiyaci duymazsin o zamantıpkı sizin düşüncenizin de bizleri hiç mi hiç ilgilendirmediği gibi
işinize gelmeyen konularda güzel bir taktikmiş
Hepsinde üslup aynı, tavır aynı, seviye aynı şimdiye dek hiç şaşmadılar çizgilerinden..tıpkı sizin düşüncenizin de bizleri hiç mi hiç ilgilendirmediği gibi
işinize gelmeyen konularda güzel bir taktikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?