• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk -çerkes evlilikte anlaşabilir mi

ahh be canım oldu elın oglu senı ceıkcek kac senelık adetını degstırcek 6 ay cok bıle cıkmıssın hemen yarın sor sızına detler nedır gelınler nasıl ıster bız magdem ciddi düsünüyrouz bunları konusalım de cekınmee sormazsan sonr aburaya söz takıldı ama ben o aıleyle yapamıcam dıye konu acarsn
ilişki yeni 1 haftalık, tanışıklık 6 ay yanlış anlama olmasın

bak notella bizim aile ilişkilerimiz güzel ve samimidir. bir gelinimiz var 7 yıl önce evlendiler..ne gelir ,ne evine davet eder,yani düşün 7 yıllık evliler daha evlerine 2 kere gittim. kimseyle bir alakası yoktur.görümcesi kv. hiçbiriyle.. aynısını bende yapsam ,sence bu taktik tutar mı :)))
İşte bu hayatta olmaz :D neyse yarın sabah ben biraz taktik veriyim sana :))

ilişki yeni 1 haftalık, tanışıklık 6 ay yanlış anlama olmasın
daha ii 6 aya üzülcektim yoksa sen simdiden sor canım kımse bosa ümit baglamasın ben kendimden ödün veriyim ben bira takınlıyım esim cıkarken zayıf ve sürekli kot giyen biriydi bende hic sevmem böyle cılız tipleri hep boylu poslu takım elbiseli severdin neyse aynı memleketliyiz tanıstırdılar dedim öylesine cıkıyım nasılna bundan bisey olmaz kafam dagalsın ama simdi 7 senelik evliyim :))

daha ii 6 aya üzülcektim yoksa sen simdiden sor canım kımse bosa ümit baglamasın ben kendimden ödün veriyim ben bira takınlıyım esim cıkarken zayıf ve sürekli kot giyen biriydi bende hic sevmem böyle cılız tipleri hep boylu poslu takım elbiseli severdin neyse aynı memleketliyiz tanıstırdılar dedim öylesine cıkıyım nasılna bundan bisey olmaz kafam dagalsın ama simdi 7 senelik evliyim :))
hakkatten kafanın çok dağınık olduğu bir ana denk gelmiş :))) mutluysan sorun yok bence..insan kendini bazen öyle durumlar içinde bulabiliyor

ben sevmem öyle dış kapının mandalının düğününe derneğine gimeyi , hatta gitmem. hele de o hizmet hürmet işleri hiç bana göre değil :KK43:(( cidden. bana göre herkesin evi kendi özel yaşam alanıdır öyle curcunadan da hoşlanmam :KK43:(
cnm bende cok fazla curcunayi sevmem ama bu sonucda senle esinin karari her milletin kendi orf adetleri var saygi duymak gerekir tabiki ama mesela bende evlenirken turklerde el opturme sevdasini hiiic anlamiyordumm:stop:kayinvalidemle oturduk konusduk anlasdik simdi gunde beni arar 1 saat tatli sohbetler ederiz yani anlayisla karsiladi simdi ben onu oda beni seviyoruz hemde cok daha iyi anlasiyoruz:KK5:

mesela b,zede kaynanaın ayagının altını öpme adeti varmıs babannem yapmıs annem yapmıs ama kaynanam istemedi zaten bende yapmazdım heralde kına gecesinde öptürülüyormus

mesela b,zede kaynanaın ayagının altını öpme adeti varmıs babannem yapmıs annem yapmıs ama kaynanam istemedi zaten bende yapmazdım heralde kına gecesinde öptürülüyormus
Allah allah canim kayinvaliden nereli acaba cok merak etdim ayak opturmek falann pess dedirtdi

allahım ya, milllet başka galaksilerde koloni kurmak üzere, şu türkiye'deki mevzulara bak. iğrenç bir ülke=)

Bende merak etdim canim ben genel olarak el opturme olayina nefret eden biriyim heleki ayak banI sinir krizlerine sokar
ben çenemi değdiriyorum mecbruren.
ben de hiç sevmem el öpme olayını, yavaş yavaş kalkıyor gördüğüm kadarıyla bu adet.
ama ayak extra extra iğrençç...

ben çenemi değdiriyorum mecbruren.
ben de hiç sevmem el öpme olayını, yavaş yavaş kalkıyor gördüğüm kadarıyla bu adet.
ama ayak extra extra iğrençç...
Canim ben azeriyim bizde yok mesela esimle 4 senelik iliskiden sonra evlendik ilk baslarda coook yadirgadim el opme olayini suandada ayni tabiki kvalide de beni yadirgadi simdi baris ilan etdik kizim opme anladiki saygi el opmekle olmuyo ben dedimki bosver elini opmiyeyim sen kendini sevdir yanaklarindan opeyim gercek seni seveyim anne kiz olalim oda tamam kizim seni cok sevdim dedi simdi cok sukur atlatdikk bu sorunu:KK5:

Back
X