Türk Dizi Tarihinin En Kötü Dizilerini Sizin İçin Araştırdık !!!

nurgul_92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
48
5
1
33
Yeni bir araştırmayla karşınızdayız.Uzun soluklu bir araştırmadan sonra iyice eskiye giderek Türk dizi sektörünün en kötü yapımlarını sizler için bulup çıkarttık.İlk üçü mutlaka görün.İddia ediyoruz ilk sıradaki en kötü yapım ise kötü olma konusunda kesinlikle tam bir Fenomen olacak nitelikte

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yanlış olmuş liste.Ama bir numaradaki diziyi inanın duymadın bile ne ara yayınlandı kim oynadı merak ettim.ama listedeki bez bebek OKS anneleri selene sihirli annem güzeldi yani .o kadar da kötü değil .Bari bende kendi listemi yazayım size.özel kanalların yeni yeni yayın yaptığı senelerde Star'da ydı sanırım Hakan taşıyanın bi dizisi vardı akıllara ziyan .sanırım o sene meşhur olduğu şarkı ile aynı adı taşıyordu ama aklıma gelmedi.hatta o dönem İbrahim Erkal alişan mahdun kırmızıgül Ebru gündeş hepsinin şarkısına göre dizisi çekiliyordu.ayy şimdi bunları yazınca bi dizi daha aklıms geldi Küçük İbo .Adından anlaşıldığı gibi küçük İbo vardı başrolde de.neler seyrettirdiler bize o zamanlar yav.sevdim bu konuyu

Ben de bu listeye şaşırdım.
Feriha o kadar kötü müydü yaa:)
Ben bir kaç bölüm izledim ama hiç fena gelmemişti.

Bir kaçını hiç duymadım bile :D

Türk dizilerinde genel sorun başta güzel gitse de uzatıldığında tadı kalmayan diziler olması..
Uzatma çabası kaliteyi götürüyor.

Kısa kesip kaliteli kalan, unutamadığım bir kaç dizi var.

Bulutbey ve OKS Anneleri midir nedir hiç duymadım bile.
Ne zaman yayınlandı da en kötü seçildi :KK53:
Türk Malı güzeldi ya gülüyorduk :KK70:

Dikkatimi çekti de şu gerçek dışı sihirli mihirli diziler hep en kötüymüş demek ki :)

Son düzenleme:
çıkaramadım o hangi diziydi kim vardı
Paşhan Yilmazel'i hatırlıyorum. Bkm yapmıştı bunu ama konu çok absürttu ya.
İki arkadaş bir gün hiç tanimadıkları bir evde uyaniyorlar. Tanimadiklari aileleri oluyor. "Aa sicacik mahalle ne guzel" diyorlar. Bu mahalle dizileri tutmaz, diyor birisi.
Öbürü "ya tutarsa" diyor.
Daha anlatmaya gerek yok zaten ;)

kızlaaar gözleeerr (ve kapanış yapılır ) selena selana selena,selenada onlarımı kıracak bitiveriyor yanlarında

Back
X