Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bu kadar takacak birine ne yapsanız boş..
Siz de tekmayın.
Daha önemli şeyler var.
Karakter gibi iyi huy gibi. Çalışkanlık gibi.
Sorununuzla ilgili uygun çamaşırlar kullanırsanız belki özgüvenininiz daha yerine gelir.
Çocuğunuz olduktan sonra da slikon falan düşünmeyin derim ben.
Neden doğal olarak kalmayasınız ki..
Erkek için memenin ne kadar önemli olduğu konusunda bir istişare yapmadık eşimle henüz..
Oyüzden bu soruyu kadınlara değil de, erkeklere sorman daha mantıklı..
Neden eşine sormuyorsun enine boyuna tartışarak bu meseleyi![]()
ben de küçük göğüslüyüm benim eşim de arada dalga geçerdi limon ceviz diye. hamile kalınca 3 4 beden büyüdü bi kaç ayda şaka gibi. şimdi aval aval bakıyo hayretler içerisinde naber limon diyorum susuyo![]()
ya daha iyi ben zaten kocaman meme sevmiyorum , daha kolay deforme olduğunu düşünüyorum yaş ilerledikçeBenim annem de boyleymis, hamile kalinca kocaman olmus ama emzirmeyi birakinca yine eskiye donmus moralini bozmak gibi olmasin
ben goguslerımde kucuk ama dolgun
ama kucuk yanı
bana gore goguslu bırıyle evlı olan adamlar sanslı :)
oglumun ılerıde goguslerı ırı bırıyle evlenmesını ısteyebılırım![]()
Ayni bensin. Ben de kendim gibi gogussuz kadinlari kadin olarak goremiyorum, millet basenim boyum kisa vs diyor ama gogus varsa bence o kisi 10 numara. Ciplakken kendimi oglan cocugu gibi hissediyorum![]()
hava atmıs bıze :)
ama suda bak dısarıdan sex bombası gıbı gozuken kadınların yatakta fos cıkabıleceıgnı
hıc bısı yanı cınmı japon kızlarınımı dusun cocuk poposu gıbı popo (nurgul yesılcayın poposuda aynı boyle tavsan kadar :) bebek işi adı dızıde pıjemalardan cok net bellı)
onun dısında cınsel hayatım guzel ama 2 beden buyuk memelerım olsaydı daha guzel olurdu tabıkıde![]()