• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turk erkeginde memenin onemi ne kadar?

hicbisi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
856
24
26
İstanbul
Kizlar benim goguslerim cok kucuk, cocugum olmadigi icin silikon taktirmiyorum. Esim zaman zaman alay eder ama meme nedeniyle bosanacak durumda da degiliz :9: Tabi yine de kafayi takiyorum, sizce erkek icin meme ne kadar onemli?

Bunu bu kadar takacak birine ne yapsanız boş..
Siz de tekmayın.
Daha önemli şeyler var.
Karakter gibi iyi huy gibi. Çalışkanlık gibi.
Sorununuzla ilgili uygun çamaşırlar kullanırsanız belki özgüvenininiz daha yerine gelir.
Çocuğunuz olduktan sonra da slikon falan düşünmeyin derim ben.
Neden doğal olarak kalmayasınız ki..

Erkek için memenin ne kadar önemli olduğu konusunda bir istişare yapmadık eşimle henüz..:ssz:

Oyüzden bu soruyu kadınlara değil de, erkeklere sorman daha mantıklı..
Neden eşine sormuyorsun enine boyuna tartışarak bu meseleyi :8:

Bunu bu kadar takacak birine ne yapsanız boş..
Siz de tekmayın.
Daha önemli şeyler var.
Karakter gibi iyi huy gibi. Çalışkanlık gibi.
Sorununuzla ilgili uygun çamaşırlar kullanırsanız belki özgüvenininiz daha yerine gelir.
Çocuğunuz olduktan sonra da slikon falan düşünmeyin derim ben.
Neden doğal olarak kalmayasınız ki..

Ya canim zaten destekli sutyen kullaniyorum, disaridan baksan cok ideal vucut olculerim, derdim zaten kocama guzel gorunmek. O bana bu konuda birsey yansitmiyor ama hakikaten takmiyor mu yoksa beni kirmak mi istemiyor onu bilmiyorum :43:

ben goguslerımde kucuk ama dolgun
ama kucuk yanı
bana gore goguslu bırıyle evlı olan adamlar sanslı :)
oglumun ılerıde goguslerı ırı bırıyle evlenmesını ısteyebılırım :32:

Erkek için memenin ne kadar önemli olduğu konusunda bir istişare yapmadık eşimle henüz..:ssz:

Oyüzden bu soruyu kadınlara değil de, erkeklere sorman daha mantıklı..
Neden eşine sormuyorsun enine boyuna tartışarak bu meseleyi :8:

Esime sordugumda guluyor, rahatsizsan silikon taktir diyor ama cocuk olmadan silikon taktirmam. Hani sen boyle de cok guzelsin dese yine rahatliycam ama boyle birsey de demedi. Boyle guzel miyim diye sorsam hayir demeyecegi icin takmaya devam edecegim

ben de küçük göğüslüyüm benim eşim de arada dalga geçerdi limon ceviz diye. hamile kalınca 3 4 beden büyüdü bi kaç ayda şaka gibi. şimdi aval aval bakıyo hayretler içerisinde naber limon diyorum susuyo :27:

Benim annem de boyleymis, hamile kalinca kocaman olmus ama emzirmeyi birakinca yine eskiye donmus moralini bozmak gibi olmasin

Benimkilerde küçük ama eşimin elleride küçük olduğu için sorun olmuyor...tutması daha kolay:52::52::52:ayyy neler yazıyorum yaww:27:

Benim annem de boyleymis, hamile kalinca kocaman olmus ama emzirmeyi birakinca yine eskiye donmus moralini bozmak gibi olmasin
ya daha iyi ben zaten kocaman meme sevmiyorum , daha kolay deforme olduğunu düşünüyorum yaş ilerledikçe
gerçi kimsenin ki harika kalmıyo bi yaştan sonra. aman çok daralırsam silikon yaptırırım emzirdikten sonra ama ben sevmiyorum büyük çok

ben goguslerımde kucuk ama dolgun
ama kucuk yanı
bana gore goguslu bırıyle evlı olan adamlar sanslı :)
oglumun ılerıde goguslerı ırı bırıyle evlenmesını ısteyebılırım :32:

Ayni bensin. Ben de kendim gibi gogussuz kadinlari kadin olarak goremiyorum, millet basenim boyum kisa vs diyor ama gogus varsa bence o kisi 10 numara. Ciplakken kendimi oglan cocugu gibi hissediyorum :43:

şuanda dahada dolgunda
dogumdan sonra ne olacak emzırdıkten sonra pörsümesin :7:

Ayni bensin. Ben de kendim gibi gogussuz kadinlari kadin olarak goremiyorum, millet basenim boyum kisa vs diyor ama gogus varsa bence o kisi 10 numara. Ciplakken kendimi oglan cocugu gibi hissediyorum :43:

kendımı begenıyorum boyum uzun kılom yok yuzum guzzel
gogus dekoltesını severım
goguslu kadınların dekoltesı hep var bısıklet yaka bıle gıyseler egıldıklerınde cakal gozukur pekı ya bızım :)
bız gezmeye gıdeeksem mesela ıllada guvendıgım dekolteler vardı onları gıyerım :)
kadınlarda bır goguse bırde fuallere bakarım hassasım
para durumuan gore sılıkon yaptırmayı ısterım eger yaptırırsam ılk defa kendım ıcın bısey yaptırmıs olacagım
:27:

çakal mı :3::3::3: çatal çatal :52:

desteklı sutyen la senza push up onerıyorum varya acayaıp hosuna gıdecek :16::16::16::16::16::49::52::32::32::12:

Distan ben de guzelim, disi seni ici beni yakar misali :9::9:

Bu konuda erkekleri cozmus bayanlar cikar ve "Cinsellik soz konusu olunca erkegin gozu ne meme gorur ne baska bir sey canim" ya da "Erkekler ya popo ya da memeye dikkat eder, ikisinden biri tamamsa sorun etme tatlim" derlerdi. Neredesiniz kizlar :3:

hava atmıs bıze :)

ama suda bak dısarıdan sex bombası gıbı gozuken kadınların yatakta fos cıkabıleceıgnı
hıc bısı yanı cınmı japon kızlarınımı dusun cocuk poposu gıbı popo (nurgul yesılcayın poposuda aynı boyle tavsan kadar :) bebek işi adı dızıde pıjemalardan cok net bellı)
onun dısında cınsel hayatım guzel ama 2 beden buyuk memelerım olsaydı daha guzel olurdu tabıkıde :52:

hava atmıs bıze :)

ama suda bak dısarıdan sex bombası gıbı gozuken kadınların yatakta fos cıkabıleceıgnı
hıc bısı yanı cınmı japon kızlarınımı dusun cocuk poposu gıbı popo (nurgul yesılcayın poposuda aynı boyle tavsan kadar :) bebek işi adı dızıde pıjemalardan cok net bellı)
onun dısında cınsel hayatım guzel ama 2 beden buyuk memelerım olsaydı daha guzel olurdu tabıkıde :52:

nurgul yesılcayın poposu kucuk muuuuuuu? :S:S:S

Tabikide çok önemli.Hiç karakter daha önemli gibi şeyler söylemeyin ikisinin yeri çok çok farklı.Bence küçük göğüslü kadınlar evlenmeden silikon taktırmalı.Sonra kocaları büyük göğüslü bi kadına baksa ne diyecek adam haklı bi bakıma yani.

Back
X