Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
türk erkeklerinde iri gögüs önemlidir çocu insanın dikkatini çektimi bilmiyorum twittirda felan v.s memesiz kızlarımmızla dalga geçiyorlar felan :) bende slikn taktırdım ama insanların ne düşündükleriyle degil kendimi daha ii hissedebilmek için
Büyük göğüs erkekler için dayanılmaz, dekolte için harika, peki ya taşıyan için ???
Yıllardır verdiğim savaşı ben bilirim, ooff offf![]()
Tabikide çok önemli.Hiç karakter daha önemli gibi şeyler söylemeyin ikisinin yeri çok çok farklı.Bence küçük göğüslü kadınlar evlenmeden silikon taktırmalı.Sonra kocaları büyük göğüslü bi kadına baksa ne diyecek adam haklı bi bakıma yani.
al bendende okadar taşıması zor direk oraya bakmaları sinir bozucu
benımkılerden burdaki bütün küçük memelere yetecek kadar çıkar o derecedeyım yanı
utanmasam gıdıp küçültrcem
bu arada eşim arada dalga geçer onlar sayesınde evlendim senınle diye![]()
türk erkeklerinde iri gögüs önemlidir çocu insanın dikkatini çektimi bilmiyorum twittirda felan v.s memesiz kızlarımmızla dalga geçiyorlar felan :) bende slikn taktırdım ama insanların ne düşündükleriyle degil kendimi daha ii hissedebilmek için
Gençken aşırı durumdaydı Allah'tan şimdi normale döndü ama evet insanların ilk baktıkları hep orası oluyor, sinirim bozuluyor bazen.
Sırt ağrıları, deforme olmasın diye sürekli bakım, hele yazın çok zor, hep uğraş hep uğraş
Sevgilim çok memnun durumdan ama Rabbim'in gücüne gitmesin bazen çok zorlanıyorum. Hele sporculuk zamanlarım kabus gibiydi, yıllardır özel çamaşır diken yerlere bir servet ödedim. Büyük göğüs bakımı ve bedelleri çok fazla olan bir güzellik. Allah'tan fiziğimle uyumlular, omuz yapım geniş, sırtım geniş sakil durmuyorlar. Bir de ufak tefek bir hatun olsaydım ne yapardım deyip şükretmeye çalışıyorum=))
nurgul yesılcayın poposu kucuk muuuuuuu? :S:S:S
Onlar kendi BAMYALARINA bakıp gülsünler bence![]()
küçük göğüslüler sütyen takmasanızda olur mesela ama ben takmasam olmuyo bu sıcakta hiç çekilmiyo nefret ediyorumsütyeni icat edenin gelmişini geçmişini saygıyla anıyorum her zaman özellikle böyle sıcaklarda :92:
![]()
Goles ameliyat izi kaldi mi? Ve bebek olunca ne olacak? O zaman zaten buyuyor ve baski yapiyormus silikona, ayrica bebegi emzirmek de bir dert. Offf offf su an ameliyat izi meme estetigi vs sayfalarinda dolasiyorum![]()
küçük göğüslüler sütyen takmasanızda olur mesela ama ben takmasam olmuyo bu sıcakta hiç çekilmiyo nefret ediyorumsütyeni icat edenin gelmişini geçmişini saygıyla anıyorum her zaman özellikle böyle sıcaklarda :92:
![]()
Canim bir beden buyuk al, bosluklara buz kalibi yerlestirNe guzel iste, sutyeni at kocanin karsisinda "memelerime ufler misin cok hararetlendim bugun" de
Ben desem herhalde "hangi meme" diye sorar