• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turk erkeginde memenin onemi ne kadar?

Bir memeye muhtac erkekler sıkıyorsa gıdı gıdı yapacağı zaman gelsin desin memen kücük diye öyle bir yatakta terk ederim ki 4 cocukla ortada kalmıs gibi hisseder vallahi (evli değilim ama sanırım evlenince cekeceğim var):9::9::9::51:

türk erkeklerinde iri gögüs önemlidir çocu insanın dikkatini çektimi bilmiyorum twittirda felan v.s memesiz kızlarımmızla dalga geçiyorlar felan :) bende slikn taktırdım ama insanların ne düşündükleriyle degil kendimi daha ii hissedebilmek için

Büyük göğüs erkekler için dayanılmaz, dekolte için harika, peki ya taşıyan için ???

Yıllardır verdiğim savaşı ben bilirim, ooff offf :30:

türk erkeğini bilmemde benim erkeğim için çok önemli değil sanırım benimkiler yeterince büyük ama eşimin özel bi ilgisi olmadı şimdiye kadar :52: ben büyüklüğünden şikayet ederim ama hiç böyle güzel falan dediği olmadı

Son düzenleme:
türk erkeklerinde iri gögüs önemlidir çocu insanın dikkatini çektimi bilmiyorum twittirda felan v.s memesiz kızlarımmızla dalga geçiyorlar felan :) bende slikn taktırdım ama insanların ne düşündükleriyle degil kendimi daha ii hissedebilmek için

Onlar kendi BAMYALARINA bakıp gülsünler bence:52::52::52:

Kücük gogusten kastınız nedir :44:
Benim boyum 1.60 südyen bedenim de 75
Benimki de küçük galiba? :44:

--

Konu sahibi, hamile kalınca gogusler buyuyor diye duyuyorum hep
Bu buyume kalici oluyorsa hamile kal :1:

Büyük göğüs erkekler için dayanılmaz, dekolte için harika, peki ya taşıyan için ???

Yıllardır verdiğim savaşı ben bilirim, ooff offf :30:

al bendende okadar taşıması zor direk oraya bakmaları sinir bozucu

benımkılerden burdaki bütün küçük memelere yetecek kadar çıkar o derecedeyım yanı

utanmasam gıdıp küçültrcem

bu arada eşim arada dalga geçer onlar sayesınde evlendim senınle diye :33::33:

türk erkeğinde meme önemlidir tabi
bazı erkeklerin kadınlardan büyük memeleri var:37:
sütyen takacak raddede olanlar var...o halleriylede kadındakilerle dalga geçerler:27:

Tabikide çok önemli.Hiç karakter daha önemli gibi şeyler söylemeyin ikisinin yeri çok çok farklı.Bence küçük göğüslü kadınlar evlenmeden silikon taktırmalı.Sonra kocaları büyük göğüslü bi kadına baksa ne diyecek adam haklı bi bakıma yani.

Ha sırf karısı küçük göğüslü diye aldatmakta haklı öyle mi? :53:
Eskilerin bir lafı vardır: "Su akar, gözün bakardı" diye.
Adam karısının göğüslerinin küçük olduğunu bile bile aldıktan sonra büyük göğüs istemeye hakkı yok.
Hiç bir kadında kocam aldatmasın diye silikon taktırmak zorunda değil.

al bendende okadar taşıması zor direk oraya bakmaları sinir bozucu

benımkılerden burdaki bütün küçük memelere yetecek kadar çıkar o derecedeyım yanı

utanmasam gıdıp küçültrcem

bu arada eşim arada dalga geçer onlar sayesınde evlendim senınle diye :33::33:

Gençken aşırı durumdaydı Allah'tan şimdi normale döndü ama evet insanların ilk baktıkları hep orası oluyor, sinirim bozuluyor bazen.

Sırt ağrıları, deforme olmasın diye sürekli bakım, hele yazın çok zor, hep uğraş hep uğraş

Sevgilim çok memnun durumdan ama Rabbim'in gücüne gitmesin bazen çok zorlanıyorum. Hele sporculuk zamanlarım kabus gibiydi, yıllardır özel çamaşır diken yerlere bir servet ödedim. Büyük göğüs bakımı ve bedelleri çok fazla olan bir güzellik. Allah'tan fiziğimle uyumlular, omuz yapım geniş, sırtım geniş sakil durmuyorlar. Bir de ufak tefek bir hatun olsaydım ne yapardım deyip şükretmeye çalışıyorum=))

Goles ameliyat izi kaldi mi? Ve bebek olunca ne olacak? O zaman zaten buyuyor ve baski yapiyormus silikona, ayrica bebegi emzirmek de bir dert. Offf offf su an ameliyat izi meme estetigi vs sayfalarinda dolasiyorum :50:

Gençken aşırı durumdaydı Allah'tan şimdi normale döndü ama evet insanların ilk baktıkları hep orası oluyor, sinirim bozuluyor bazen.

Sırt ağrıları, deforme olmasın diye sürekli bakım, hele yazın çok zor, hep uğraş hep uğraş

Sevgilim çok memnun durumdan ama Rabbim'in gücüne gitmesin bazen çok zorlanıyorum. Hele sporculuk zamanlarım kabus gibiydi, yıllardır özel çamaşır diken yerlere bir servet ödedim. Büyük göğüs bakımı ve bedelleri çok fazla olan bir güzellik. Allah'tan fiziğimle uyumlular, omuz yapım geniş, sırtım geniş sakil durmuyorlar. Bir de ufak tefek bir hatun olsaydım ne yapardım deyip şükretmeye çalışıyorum=))

bende omuz yok ne yazıkkı sadece memeden oluşuyor gibiyim :92::92:

ben pcosum çocuk için tedavı gördüğüm için iyice buyuduler

gençken 85ti zayıf olduğum için iri görünüyordu ama şimdiye bakış limoncukmuş onlar

şimdi erkeklerin okadar buyuk göğüsten hhoşlandığını düşünmüyorum tahta gibi kızları beyenıyorlar halıyle zayıf ınsanda meme nekadar olsun

nurgul yesılcayın poposu kucuk muuuuuuu? :S:S:S

o jartıyerlı halını hatırlıyorsanız tbaı bebek ısı bır hafta oncekı bolumde pıjemalı dar oıjemalı halleırnı gorseydınız anlardınız ne demek ıstedıgımı :49:

küçük göğüslüler sütyen takmasanızda olur mesela ama ben takmasam olmuyo bu sıcakta hiç çekilmiyo nefret ediyorum :36: sütyeni icat edenin gelmişini geçmişini saygıyla anıyorum her zaman özellikle böyle sıcaklarda :92::57:

Onlar kendi BAMYALARINA bakıp gülsünler bence:52::52::52:

küçük göğüslüler sütyen takmasanızda olur mesela ama ben takmasam olmuyo bu sıcakta hiç çekilmiyo nefret ediyorum :36: sütyeni icat edenin gelmişini geçmişini saygıyla anıyorum her zaman özellikle böyle sıcaklarda :92::57:

olmaz tabı dumduz bır gogus tahtasıyla gezemeyız
nurgulun tavşan poposunu arıyorum :27:

Goles ameliyat izi kaldi mi? Ve bebek olunca ne olacak? O zaman zaten buyuyor ve baski yapiyormus silikona, ayrica bebegi emzirmek de bir dert. Offf offf su an ameliyat izi meme estetigi vs sayfalarinda dolasiyorum :50:

canım bunları zaten baştan konuştum süt bezlerime kesinlikle zarar vermicek.zaten doktor bekar oldugumu düşünerek bana uygun olan slikonu taktı orta boyut olarak .ayrıca ameliyat izim yok denilmicek kadar az 5 ayı geçti..istiyosan gerçkten bunları düşünme doktorunla konuş o gerekli açıklamayı yapıcak ve seni rahatlatıcaktır..benim tek eksigim gögüslerimdi şimdi ne giysem çok hoş duruyor iyiki yaptırmışımm ayrıca kesinlikle his kaybı diye bişey yok bende :)

Canim bir beden buyuk al, bosluklara buz kalibi yerlestir :1: Ne guzel iste, sutyeni at kocanin karsisinda "memelerime ufler misin cok hararetlendim bugun" de :9::9: Ben desem herhalde "hangi meme" diye sorar

Canim bir beden buyuk al, bosluklara buz kalibi yerlestir :1: Ne guzel iste, sutyeni at kocanin karsisinda "memelerime ufler misin cok hararetlendim bugun" de :9::9: Ben desem herhalde "hangi meme" diye sorar

meme dersen anlamayabılır sutyenlerımıde :)

Back
X