türk erkegini tek kelimeyle tanimla!

birde ozguvensiz olduklarini ve cok temiz olmadiklarini eklemek istiyorum..etrafta gorduklerimden sonra 2. bir yuzleri oldugunu ogrenmem uzun surmedi.biri eslerinin yaninda digeri esleri yokken..

benim anlamadığım şey neden bu erkek milleti eşine karşı kaba, flört ederken ve nişanlılıkta gayet düşünceli ve kibar fakta karısı olduğun anda bir ayı ya dönüşüyor, insanın saygısı azalıyor ama değilmi..

işi düşünce her istediginizi yapar işi bitince yine aynı öküz.. Hiç birsey vermek istemeyen ama her sey bekleyen isteyen kıskanç bencil içlerinde küçük öküzcüklerle yaşayan tuhaf yaratıklar işte bi de kadınlara karmaşık derler halt etmişlerdelikafadulden

demek ki neymiş.. Türk erkeği ile gezilecek tozulacak ama evlenilmeyecekmiş.. kaydirigubbakcemile3

demek ki neymiş.. Türk erkeği ile gezilecek tozulacak ama evlenilmeyecekmiş.. kaydirigubbakcemile3

delikafadulden çok iyiydi bu yaw... delikafadulden

sadece kutsal cubukları var o kadar...

ne kutsal ne kutsal hemde bi yere sığdıramıyolar.. kızlar bi laf duydum şookkk ohaoldumsmile oldumm erkek milleti biner yalar :kedi:iner dalar (kedi misali)...

yani dedikleri iyi olunca senden iyisi yok olmayınca senden kötüsü yokk heh buldum tek kelimesi türk erkeği=menfaatçi :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…