Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Hangisi?

Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Hangisi?

• Kıskanç Olmaları

OY: 380 61,8%
  • Argo Konuşmaları

OY: 125 20,3%
  • Bıyıkları

OY: 26 4,2%
  • Yakışıklı Olmaları

OY: 17 2,8%
  • Çizgili Pijama Giymeleri

OY: 7 1,1%
  • Diğer...(Belirtiniz)

OY: 60 9,8%

• Ankete Katılan
    615
NNe guzel konuymussss,basligi acanin ellerine saglik...bncil olmalari,her anlamda benciller yahu,esleri hem disarida calistrirlar(kadinlarin calisasina karsidgilim asla) hem evde her isi yaptirip bir isin ucu dan tutmazlar...bunlar ne benciller boyle,tipsizler de,iyyyy,cekilicek dert degil.:9:

hahahaha çok tatlısın :1:

Sadece selam versen bile "bu kız benden hoşlanıyor galiba" diye saf saf düşünceler içine girmeleri.
En ufak ilgide şımarıp, dünyanın en harika adamı moduna girmeleri.

Bir kadınla nasıl konuşacağını, yeni tanışmaya başlamışken nasıl davranacağını bilmemeleri.

Ve en çok da, toy ve abaza olmaları.

Tiksinç. :120:

Son düzenleme:
Sadece selam versen bile "bu kız benden hoşlanıyor galiba" diye saf saf düşünceler içine girmeleri.
En ufak ilgide şımarıp, dünyanın en harika adamı moduna girmeleri.

Bir kadınla nasıl konuşacağını, yeni tanışmaya başlamışken nasıl davranacağını bilmemeleri.

Ve en çok da, toy ve abaza olmaları.

Tiksinç. :120:

Selam vermezsin,konuşmazsın kezban olursun.Selam verirsin, samimiyet gösterirsin arkadaşlık namına bu sefer de "bana yazıyor" olursun...

sahiplenmeleri. yani kıskançlıkları..................
bugün müge anlıda izledim. kadının biri kocasını aldatıyor, hemde bir çok kişiyle. içlerinden biri, bir başka sevgili çekemiyor ve onu öldürüyor.
e be gerizekalı, kadın zaten başkasıyla evli. sen kimi kimden kıskanıyorsun :27:

Son düzenleme:
daha anket şıklarını görmeden "kıskanç olmaları" diye düşünmüştüm
en başta yazılmış zaten :40:

sahiplenmeleri. yani kıskançlıkları..................
bugün müge anlıda izledim. kadının biri kocasını aldatıyor, hemde bir çok kişiyle. içlerinden biri, bir başka sevgili çekemiyor ve onu öldürüyor.
e be gerizekalı, kadın zaten başkasıyla evli. sen kimi kimden kıskanıyorsun :27:

:)) dimi yanii tam kazma

öküzlüğü, her işi karşı taraftan beklemesi, sidik yarışından çıkamayıp devamlı dumura uğramaları

Ben oyumu yeni kullanıyorum anketi açmışım kendim vermemişim:KK70::KK70: kıskanç olmaları. Aşırıya kaçınılmadığı sürece kıskanılmak güzel:KK68::KK68:

Back
X