Türk filmi mi ?

ktplar

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
96
19
Bir erkek sevdiğini bile isteye uzak tutarmı eğer sağlığıyla ilgili bir problem varsa ?

Bu sorun ne olabilir mesela, beni hayatından çıkartacak kadar ?

Fikirlerinize ihtiyacım var, aklınıza gelen şeyleri paylaşın lütfen. Hepinize sevgiler

Son düzenleme:
AIDS kapmış olabilir.

Çocuğu olmuyor olabilir ama kim bekar hâliyle, ortada bir sebep yokken sperm sayımı yaptırır bilmiyorum.

Üçüncü bir ihtimâl olarak, bahane uyduruyor olabilir.

bi iş var gibi ama belki cidden hasta da olabilir. mesela hepatit tadıyıcısı cıkmış olabilir ya da varikoseldir falan...

ya sana noldugunu soylesin sen karar ver çikip çikmayacagina
bilemedim simdi , evlenince sana sadece çocuk yapamayarak zarar verir saglik açisindan
yada aids vs gibi tasiyici bi hastaligi olabilir
baska turlu her hastalik sahibini etkiler sana zarar vermezki

AIDS kapmış olabilir.

Çocuğu olmuyor olabilir ama kim bekar hâliyle, ortada bir sebep yokken sperm sayımı yaptırır bilmiyorum.

Üçüncü bir ihtimâl olarak, bahane uyduruyor olabilir.
aids olsa evlensek demez zaten evlenemez ki ilişkiye giremez cocuk olmasınıda gectim ilginc valla ne cıkcak acaba

yok mu bi ortak tanıdığınız vs. ? Yüzyüze görüştünüz degıl mı?

Sağlık sorunu olduğunu düşünüyorum.Söyleyemediği belki tedavisi olan..belkide olmayan...7 aydır hiç yüzyüze görüştünüzmü? aids falan derken o tarz ilişkilere girebilecek birimi..

ya sana noldugunu soylesin sen karar ver çikip çikmayacagina
bilemedim simdi , evlenince sana sadece çocuk yapamayarak zarar verir saglik açisindan
yada aids vs gibi tasiyici bi hastaligi olabilir
baska turlu her hastalik sahibini etkiler sana zarar vermezki

Hastalik sahibine zarar verir evet bunda haklisiniz ama o benim onun bu durumuyla mutsuz olacagimi, bana bu durumu yasatmaya hakki olmadigini söyledi. Inanin bilmiyorum, aids gibi bir durum oldugunuda sanmiyorum cunku biz bi kac ay sonra evlilik yolunda biseyler yapmaya niyetlenmistik öyle olsa hic konusmazdi bu konulari diye dusunuyorum

yok mu bi ortak tanıdığınız vs. ? Yüzyüze görüştünüz degıl mı?

Ortak tanidigimiz var onunla iletisime gectim ancak en yakinim dedigi kisinin bile 'saglik' ile ilgili birseyden haberi yok. Bunu basta ben olmak uzere herkesten sakliyor galiba. Evet yüzyüze görüstük ve yillardir birbirimizi taniyoruz, iliskimiz baslayali 7 ay oldu

en yakınım dediği bile bilmiyosa sağlık sorununu o zaman başka birşey var bu işte

ve aids zaten 1 gunde belli olur testle bu kadar beklencek birsey degil bana kalırsa uroloji doktoruna gorundu bir sıkıntısı vardı sonrasında baska seyler cıktı cocuk sahibi olamamak gibi o yuzden bu durumda

Sağlık sorunu olduğunu düşünüyorum.Söyleyemediği belki tedavisi olan..belkide olmayan...7 aydır hiç yüzyüze görüştünüzmü? aids falan derken o tarz ilişkilere girebilecek birimi..

Daha öncede bu sekilde bir kopukluk yasadik ve yine sagligim dedi, bana '' sana hersey yolunda gibi davranmaktan cok yoruldum cunku hicbirsey yolunda degil'' dedi bende sagligiyla ilgili bir durum oldugunu dusunuyorum, Ay sonunda sana noldugunu soyliycem belkide bekledigim gibi bisey degildir demeside cabasi.

7 aydir görüsmedik cunku ben yurt disinda yasiyorum. Aids gibi bir ihtimal bile vermiyorum cunku asla oyle iliskilerin adami degil.

ve aids zaten 1 gunde belli olur testle bu kadar beklencek birsey degil bana kalırsa uroloji doktoruna gorundu bir sıkıntısı vardı sonrasında baska seyler cıktı cocuk sahibi olamamak gibi o yuzden bu durumda

Verdigi örnekler, konusmasi banada hep bu yönde gibi geldi. Hayatindan cikarmak istese beni bunu 2 dakikada yapar ama yapmadi. resmen beni birak git hayatini mahfetme diye yalvardi :KK43:

Daha öncede bu sekilde bir kopukluk yasadik ve yine sagligim dedi, bana '' sana hersey yolunda gibi davranmaktan cok yoruldum cunku hicbirsey yolunda degil'' dedi bende sagligiyla ilgili bir durum oldugunu dusunuyorum, Ay sonunda sana noldugunu soyliycem belkide bekledigim gibi bisey degildir demeside cabasi.

7 aydir görüsmedik cunku ben yurt disinda yasiyorum. Aids gibi bir ihtimal bile vermiyorum cunku asla oyle iliskilerin adami degil.
o zaman bekleyin derim..Nasılsa ortaya çıkacak.Ve gerçekten ciddi bi sorunu varsa evlilik sonrası için...belkide vazgeçeceksiniz.

çocuk sahipliğinden dem vurmuşsa ve ihtimallerden biri varikoselse benim eşim de lisede varikosel ameliyatı olmuş, ben de çok sistit olurdum ikimiz de bir ihtimal olmaz mı acaba derdik planlamadığım zamanda hamile kaldım nurtopu bi kızım var:) sorun buysa dramatize etmesin.

çocuk sahipliğinden dem vurmuşsa ve ihtimallerden biri varikoselse benim eşim de lisede varikosel ameliyatı olmuş, ben de çok sistit olurdum ikimiz de bir ihtimal olmaz mı acaba derdik planlamadığım zamanda hamile kaldım nurtopu bi kızım var:) sorun buysa dramatize etmesin.

nisan ayinda ameliyat olucaginida soyledi simdi hatirladim. Bu hastaliga su anda baktim evet boyle bir durum olabilir ve bana bunu yedirip söylemiyorda olabilir. Umarim dediginiz gibidir, ben ondan asla vazgecmiycegimi söyledim sebep ne olursa olsun. Ama o akli sira bana iyilik yapiyor hayatindan cikararak.

Allah kizinizi saglikla size bagislasin insallah :)

nisan ayinda ameliyat olucaginida soyledi simdi hatirladim. Bu hastaliga su anda baktim evet boyle bir durum olabilir ve bana bunu yedirip söylemiyorda olabilir. Umarim dediginiz gibidir, ben ondan asla vazgecmiycegimi söyledim sebep ne olursa olsun. Ama o akli sira bana iyilik yapiyor hayatindan cikararak.

Allah kizinizi saglikla size bagislasin insallah :)

çok teşekkür ederim :) vakti gelince size de nasip etsin:)
dediğim gibi kesin olarak çocuk sahibi olamamak gibi bir sonuç doğurmuyor, böyle bir sebepten ayrılınmaz hayat neler getirir bilemeyiz. umarım atlatırsınız bu durumu sevgiler...:)

X