- 18 Nisan 2013
- 96
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aids olsa evlensek demez zaten evlenemez ki ilişkiye giremez cocuk olmasınıda gectim ilginc valla ne cıkcak acabaAIDS kapmış olabilir.
Çocuğu olmuyor olabilir ama kim bekar hâliyle, ortada bir sebep yokken sperm sayımı yaptırır bilmiyorum.
Üçüncü bir ihtimâl olarak, bahane uyduruyor olabilir.
ya sana noldugunu soylesin sen karar ver çikip çikmayacagina
bilemedim simdi , evlenince sana sadece çocuk yapamayarak zarar verir saglik açisindan
yada aids vs gibi tasiyici bi hastaligi olabilir
baska turlu her hastalik sahibini etkiler sana zarar vermezki
yok mu bi ortak tanıdığınız vs. ? Yüzyüze görüştünüz degıl mı?
Sağlık sorunu olduğunu düşünüyorum.Söyleyemediği belki tedavisi olan..belkide olmayan...7 aydır hiç yüzyüze görüştünüzmü? aids falan derken o tarz ilişkilere girebilecek birimi..
ve aids zaten 1 gunde belli olur testle bu kadar beklencek birsey degil bana kalırsa uroloji doktoruna gorundu bir sıkıntısı vardı sonrasında baska seyler cıktı cocuk sahibi olamamak gibi o yuzden bu durumda
o zaman bekleyin derim..Nasılsa ortaya çıkacak.Ve gerçekten ciddi bi sorunu varsa evlilik sonrası için...belkide vazgeçeceksiniz.Daha öncede bu sekilde bir kopukluk yasadik ve yine sagligim dedi, bana '' sana hersey yolunda gibi davranmaktan cok yoruldum cunku hicbirsey yolunda degil'' dedi bende sagligiyla ilgili bir durum oldugunu dusunuyorum, Ay sonunda sana noldugunu soyliycem belkide bekledigim gibi bisey degildir demeside cabasi.
7 aydir görüsmedik cunku ben yurt disinda yasiyorum. Aids gibi bir ihtimal bile vermiyorum cunku asla oyle iliskilerin adami degil.
çocuk sahipliğinden dem vurmuşsa ve ihtimallerden biri varikoselse benim eşim de lisede varikosel ameliyatı olmuş, ben de çok sistit olurdum ikimiz de bir ihtimal olmaz mı acaba derdik planlamadığım zamanda hamile kaldım nurtopu bi kızım var:) sorun buysa dramatize etmesin.
nisan ayinda ameliyat olucaginida soyledi simdi hatirladim. Bu hastaliga su anda baktim evet boyle bir durum olabilir ve bana bunu yedirip söylemiyorda olabilir. Umarim dediginiz gibidir, ben ondan asla vazgecmiycegimi söyledim sebep ne olursa olsun. Ama o akli sira bana iyilik yapiyor hayatindan cikararak.
Allah kizinizi saglikla size bagislasin insallah :)