- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman yasal süreyi aşmış olurum.eşine 4-5 aylık olunca söyle yani boşandıktan snra..
bi an düşündm acaba kocası hesap açtı o mu yazıo dieYa sakın ayrılma yazık değil mi o çocuğu babasız büyütme her şey düzelebilir insan işte yapmış bir hata sonuçta pişman her insan ikinci bir şansı hak eder eşine bir şans vermelisin hem kendi hayatına hem çocuğunun hayatına yazık etme. Sen ilk onda açtın gözünü şimdi başka bir kocan olsa aynı duyguyu veremez o başka senin için bunA eminim lütfen mantıklı ol olumlu düşün her şey düzelebilir bunun örneklerini çok gördüm. Hatasız kul olmaz diyorum bakalım nasıl yoldan çıktı nasıl kadınlar var istemese bile zorluyorlar adamı pişman olmuş inşallah bir daha olmaz
Yeter ya! Hep kadın olmak.Aldatılmış kadın,katil kadın.Ama adam paşaBebek katili olmak, boşanmış tek çocukla mücadele etmeye çalışan bir anne olmaktan çok daha zordur Oyüzden boşan veya boşanma ne yapacaksan bundan sonra bebekli bir kadın olarak düşün hayatına vereceğin yönü
Aldatılmış kadın olmak kendi yavrusunu öldüren bir kadın olmak...
asla o bebeği aldırma.. sonucu ne olursa olsn. senin hayatta yoldaşın olcak sana mutluluk veren tek şey belkide..O zaman yasal süreyi aşmış olurum.
Peki nasıl bakacağım çocuğa? Çok şükür maddi problemim yok ama bu çocuğun yürüdüğü,koştuğu zaman yanında ben olamayacağım.Çünkü çok çalışıyorum.E babası da yok.Anne babasız ne kadar sağlıklı büyür bu çocuk?ben böyle bi du
asla o bebeği aldırma.. sonucu ne olursa olsn. senin hayatta yoldaşın olcak sana mutluluk veren tek şey belkide..
bi kere aldatan bi kere daha yapar gbime geliyor. ama son bi şans acaba olur mu .. kocanı en iyi sen tanıyorsun.
Maddi olarak her şeyini tek başıma fazlasıyla karşılarım.Ama manevi olarak pek de bir şey yapamam.Ya derecemi düşüreceğim ya da tamamen istifa edip çocukla ilgileneceğim ee o zaman maddi olarak bakamam.Sanırım ne yapacağım belliEtrafımda bir tane bile aldatan eşini affettikten sonra mutlu olan çift gör me dimmmmmmm. Ya boşandılar ya da boşanma aşamasındalar hepsi de neden daha önce boşanmadım pişmanlığındalar. Çok güzel bir örnek olarak da ilk eşinden boşanırken çocuğunu aldırıp ikinci eşinden hamile kalıp doğurmuş bir tanıdığım var. Şuan çok da mutlu. Allah aşkına maddi ve manevi gücün yok işte o çocuk çok üzülücek anlaşılan. Allah çocuğuna sabır versin madem![]()
Gerçekten şu zor durumunu yürekten hissettim. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım.Maddi olarak her şeyini tek başıma fazlasıyla karşılarım.Ama manevi olarak pek de bir şey yapamam.Ya derecemi düşüreceğim ya da tamamen istifa edip çocukla ilgileneceğim ee o zaman maddi olarak bakamam.Sanırım ne yapacağım belli
Çok teşekkürlerGerçekten şu zor durumunu yürekten hissettim. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım.
Acaba ne kadardır boyu? Kaç kilodur? Akşamdandır böyle saçma düşünceler aklıma geliyorSanırım aldırmaya karar verdin çok fazla beklememilisin yasal süre açısından
Ayrıca eşine söylemen şart imzası olmadan yaptıramazsın
Kocası ile ilgili bişey yazmadım kocasının ne yaptığı da beni ilgilendirmiyor ya da kocası ile barışıp barışmayacaklarıYeter ya! Hep kadın olmak.Aldatılmış kadın,katil kadın.Ama adam paşa
Kaç haftalıktıAcaba ne kadardır boyu? Kaç kilodur? Akşamdandır böyle saçma düşünceler aklıma geliyor
Of yine duygusala bağladımAnlayamadığım bişey var. niçin bebeği aldırma diyenlere saldıranlar var? Aynı fikirde olmak zorundamıyız? aldırma dedik diye babasının ya da eşinin aldıgı tabletle yorum yapanlar diye bir yorum okudum arada cidden çok komik. Kim oldugumuzu ne yaşadıgımızı nerden biliyorsunuz pardon ? Ben çalışan ve telefonunu kendi almış bir anne olarak yaptım yorumumu:) Şaka bir yana arkadaslar cidden çok hassas bir konu. eğer inanıyorsak Rabbimin bu konudaki emri çok net. Anlıyorum gelecekte annenin zorlanacagını düşünüyorsunuz haklısınız ama hangimiz zorlanmadan evlat büyütüyoruz ki?
6Kaç haftalıktı